SUZUKI-2 M MOTORS

Contactgegevens SUZUKI-2 M MOTORS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUZUKI-2 M MOTORS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUZUKI-2 M MOTORS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugsevaart 20; 9030; Gent (Mariakerke), België

Telefoon (phone): 09 226 37 05 (+32-09 226 37 05) 09 226 37 05 (+32-09 226 37 05)

Fax (fax): 09 227 78 87 (+32-09 227 78 87) 09 227 78 87 (+32-09 227 78 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUZUKI-2 M MOTORS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUZUKI-2 M MOTORS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUZUKI-2 M MOTORS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUZUKI-2 M MOTORS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUZUKI-2 M MOTORS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUZUKI-2 M MOTORS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUZUKI-2 M MOTORS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUZUKI-2 M MOTORS
Products information SUZUKI-2 M MOTORS

BTW identificatienummer (tax): BE01364196777
Ondernemingsnummer: 8569854736
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 539,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in SUZUKI-2 M MOTORS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Wrecking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUZUKI-2 M MOTORS
(Get full report from official database of BE for SUZUKI-2 M MOTORS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUZUKI-2 M MOTORS
Addition kinds of activities for SUZUKI-2 M MOTORS

249911. Decoratief hout en houtwerk | Decorative wood and woodwork
01160000. Soja bonen | Soybeans
02419900. Zuivelboerderijen, nec | Dairy farms, nec
20829901. Ale (alcoholische drank) | Ale (alcoholic beverage)
24999909. Korenmaatregelen, hout | Grain measures, wood
50840301. kettingzagen | Chainsaws
80939900. Specialiteiten poliklinieken, nec, nec | Specialty outpatient clinics, nec, nec
94319902. Categorische gezondheidsprogramma's administratie, overheid | Categorical health program administration, government

Werken bij SUZUKI-2 M MOTORS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUZUKI-2 M MOTORS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUZUKI-2 M MOTORS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUZUKI-2 M MOTORS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Demonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Je monteert en demonteert onderdelen, vereist voor schadeherstelling. · Indien nodig, bouw je componenten zoals een motorblok, reminstallaties, elektrische en mechanische onderdelen en verbindingen uit. · In afwachting van het monteren, berg je alle onderdelen overzichtelijk op. · Je vraagt de benodigde onderdelen voor herstelling aan bij de magazijnier en kijkt ze na op juistheid en degelijkheid. · Je bouwt alle onderdelen terug in en maakt de wagen rijklaar. · Je zorgt ervoor dat het gereedschap in goede staat blijft en staat in voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Orderpicker in verschillende dagploegen (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we opzoek naar enthouasiate magazijnmederwerkers. Het takkenpakket bastaat voornamelijk uit inpakken en orderpicking. De tewerkstelling gebeurt in twee afwisselende dagploegen (8u tot 16u afwisselend van 12u tot 20u).

  • PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een preventieadviseur niveau 2. Taakinhoud: Implementeren en verbeteren van procedures en processen inzake preventie en bescherming op het werk en toezien op de uitvoering ervan teneinde de wettelijke normen zoals bepaald in de welzijnswet na te leven. Je werkt samen met het hoofd van de interne preventiedienst bij het uitvoeren van het welzijnsbeleid. Hierbij leg je de nadruk op de technische aspecten van de veiligheid (o.a. indienststellingen, CE-keuringen voorbereiden, keuringen samengestelde lijnen …). Je rapporteert aan het hoofd van de interne preventiedienst Je werkt mee aan het organiseren en geven van opleidingen aan arbeiders en operatoren ( o.a. rond het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsinstructies, ergonomie …) Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers vanaf dag 1 de volledige informatie hebben omtrent veiligheids- en preventie gebonden procedures Je adviseert operators en leidinggevenden zodat de geldende veiligheidsregels correct kunnen toegepast worden om het veiligheidsbewustzijn te verhogen Je helpt mee met het opstellen of verbeteren van procedures inzake veiligheid en gezondheid Je werkt actief mee aan het opstellen van risicoanalyses, indienststellingsverslagen en onderzoeken van (bijna)ongevallen Je staat mee in voor de controle op de veiligheidsregels Je geeft advies bij de voorbereiding en uitwerking van het jaarlijks actieplan en globaal preventieplan Je zorgt ervoor dat alle administratieve procedures en rapporteringen tijdig en correct afgewerkt worden

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Eppegem M/V (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bekkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEKKERZEEL)

    Regio: BEKKERZEEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Teamleider productie 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentebedrijf in de regio van Ardooie zijn we op zoek naar een teamleider. Je takenpakket omvat onder andere het coördineren en instaan voor de dagelijkse activiteiten van je ploeg (10 - 15 mensen), om de dagdagelijkse planning en organisatie te kunnen realiseren volgens de opgelegde targets en kwaliteitsnormen. Dit alles in een omgeving waar mensen en veiligheid belangrijk zijn.

  • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

  • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Abriso

    Type: Vaste Job

    Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

  • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

  • FREELANCE STUDIECOACH RECHT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen en dit op kantoor te Kortrijk. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die boekhouden wil komen geven aan studenten van de derde graad middelbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

  • LEERCONTRACT WINKELMEDEWERKER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Brugge.

Zoek naar antwoorden van SUZUKI-2 M MOTORS in sociale netwerken
Look for responds of SUZUKI-2 M MOTORS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUZUKI-2 M MOTORS. Laat een reactie achter voor SUZUKI-2 M MOTORS. SUZUKI-2 M MOTORS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUZUKI-2 M MOTORS. Leave a respond for SUZUKI-2 M MOTORS. SUZUKI-2 M MOTORS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUZUKI-2 M MOTORS op de google maps. Adres en contacten SUZUKI-2 M MOTORS
Location of SUZUKI-2 M MOTORS on the google maps. Address and contacts of SUZUKI-2 M MOTORS

Andere gerelateerde bedrijven als come SUZUKI-2 M MOTORS SUZUKI-2 M MOTORS: MAISON LELEUX | CITY ONE | AFOROS KASOS | F. GODEFROID | VERZEKERINGSKANT. DEVOS

Other related companies as SUZUKI-2 M MOTORS: MAISON LELEUX | CITY ONE | AFOROS KASOS | F. GODEFROID | VERZEKERINGSKANT. DEVOS

SUZUKI-2 M MOTORS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SUZUKI-2 M MOTORS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01364196777. Het bedrijf SUZUKI-2 M MOTORS bevindt zich op het adres: Brugsevaart 20; 9030; Gent (Mariakerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 539,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile - Wrecking. Producten gemaakt in SUZUKI-2 M MOTORS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SUZUKI-2 M MOTORS is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUZUKI-2 M MOTORS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUZUKI-2 M MOTORS, openstaande posities, locatie van SUZUKI-2 M MOTORS op de kaart.

SUZUKI-2 M MOTORS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is SUZUKI-2 M MOTORS, company assigned to the tax number BE01364196777. The company SUZUKI-2 M MOTORS is located at the address: Brugsevaart 20; 9030; Gent (Mariakerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 539,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile - Wrecking. Products created in SUZUKI-2 M MOTORS were not found.
The main activity of SUZUKI-2 M MOTORS is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SUZUKI-2 M MOTORS is not available. You also can look at reviews of SUZUKI-2 M MOTORS, open positions, location of SUZUKI-2 M MOTORS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUZUKI-2 M MOTORS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUZUKI-2 M MOTORS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUZUKI-2 M MOTORS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUZUKI-2 M MOTORS, employees, financial statistics.