NISSAN-DAMIEN

Contactgegevens NISSAN-DAMIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NISSAN-DAMIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

NISSAN-DAMIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpsstraat 44; 3470; Kortenaken (Ransberg), België

Telefoon (phone): 011 58 72 69 (+32-011 58 72 69) 011 58 72 69 (+32-011 58 72 69)

Fax (fax): +32 (50) 242-74-22 +32 (50) 242-74-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NISSAN-DAMIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NISSAN-DAMIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NISSAN-DAMIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NISSAN-DAMIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NISSAN-DAMIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NISSAN-DAMIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NISSAN-DAMIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NISSAN-DAMIEN
Products information NISSAN-DAMIEN

BTW identificatienummer (tax): BE08773376464
Ondernemingsnummer: 3147003173
Hoofdstad (capital): 766,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 735,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in NISSAN-DAMIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Wrecking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NISSAN-DAMIEN
(Get full report from official database of BE for NISSAN-DAMIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor NISSAN-DAMIEN
Addition kinds of activities for NISSAN-DAMIEN

239500. Plekken en stiksel | Pleating and stitching
287400. Fosfatische meststoffen | Phosphatic fertilizers
379500. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
24310604. Wainscots, hout | Wainscots, wood
28510302. Houtvullers of sealers | Wood fillers or sealers
28650312. difenylaminen | Diphenylamines
34290205. Tijdsloten | Time locks
35249904. Heggenscharen, elektrisch | Hedge trimmers, electric
50940200. Munten, medailles en trofeeën | Coins, medals, and trophies
59999924. tenten | Tents

Werken bij NISSAN-DAMIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NISSAN-DAMIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NISSAN-DAMIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NISSAN-DAMIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleegkundige (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: CLABAU SOFIE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je gaat bij de mensen thuis om hen de nodige zorgen toe te dienen

  • Metaalarbeider - lasersnijmachine (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Koekalare zoeken we een metaalarbeider voor de lasersnijmachine. De firma is gespecialiseerd in de montage van voedingsmachines. Taken pakket: Bedienen van machines Platen opleggen met de brug Stukken afruimen

  • Hoogspanningstechnieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een hoogspanningstechnieker voor regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat in voor het monteren en aansluiten van beveiligingskasten en racks in buitenposten en cabines De hoogspanningstechnieker monteert nieuwe verlichting en verwarming in nieuwe hoogspanningsposten of je renoveert deze Na verloop van tijd leer je de hoogspanningsconnecties maken Uiteraard voer je alle werkzaamheden spanningsloos uit Je werkt veiligheidsbewust en klantgericht

  • TECHNIEKER PERSONENWAGENS REGIO LEUGENBERG (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelling en onderhoud van personenwagens en/of herstelling en onderhoud van bestel- en vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de stockonderdelen van personenwagens, bestel -en vrachtwagens. • Je evalueert het stockniveau en plaatst de nodige bestellingen. • Je stuurt het magazijnteam aan en voert je overkoepelende taken uit. • Betalingen, klachten en terugzendingen opvolgen. • Je werkt mee aan de groei van het bedrijf • Klantgerichtheid • Reeds relevante ervaring in de garagesector • Opleiding automechanica • Flexibel en punctueel • Teamplayer

  • Verkoper/Verkoopster Schoenenwinkel, Dendermonde (periode november/december) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel in regio Dendermonde zijn wij nog op zoek naar een extra medewerker om versterking te bieden tijdens de periode november/december. Je werkt van 22 november tot en met 28 december (35u/week). Tot jouw taken behoren: op orde houden van de stock, aanvullen, klanten helpen, kassa werk.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

  • Junior ICT Medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee bij de implementatie en programmatie van een nieuw ERP-pakket (Axapta), productconfigurator en webportal Je staat in voor de dagdagelijkse support medewerkers m.b.t. hardware- en software issues Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud serverinfrastructuur Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle familiale onderneming die is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. De volledige productie van hun kwalitatief product gebeurt binnen de eigen muren van dit West-Vlaams bedrijf om van daaruit internationaal gedistribueerd te worden.

  • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

    Type: Vaste Job

    Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

  • Freelance docenten Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: LERIAN-Nti nv

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het geven van privé, duo- en/of groepsopleidingen (drie tot zes cursisten) aan volwassenen in professionele context De opleidingen zijn functioneel en interactief met focus op communicatie. Sleutelzinnen, simulaties, rollenspelen en gevarieerde herhaling helpen de cursist bij het verwerven van de doelvaardigheden

  • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van NISSAN-DAMIEN in sociale netwerken
Look for responds of NISSAN-DAMIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor NISSAN-DAMIEN. Laat een reactie achter voor NISSAN-DAMIEN. NISSAN-DAMIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NISSAN-DAMIEN. Leave a respond for NISSAN-DAMIEN. NISSAN-DAMIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NISSAN-DAMIEN op de google maps. Adres en contacten NISSAN-DAMIEN
Location of NISSAN-DAMIEN on the google maps. Address and contacts of NISSAN-DAMIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come NISSAN-DAMIEN NISSAN-DAMIEN: G G P B | YOLANDE VAN DEN BORREN | Castiglione Giuseppe | OL BVBA | UCB SA

Other related companies as NISSAN-DAMIEN: G G P B | YOLANDE VAN DEN BORREN | Castiglione Giuseppe | OL BVBA | UCB SA

NISSAN-DAMIEN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NISSAN-DAMIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08773376464. Het bedrijf NISSAN-DAMIEN bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 44; 3470; Kortenaken (Ransberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 766,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 735,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile - Wrecking. Producten gemaakt in NISSAN-DAMIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NISSAN-DAMIEN is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NISSAN-DAMIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NISSAN-DAMIEN, openstaande posities, locatie van NISSAN-DAMIEN op de kaart.

NISSAN-DAMIEN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is NISSAN-DAMIEN, company assigned to the tax number BE08773376464. The company NISSAN-DAMIEN is located at the address: Dorpsstraat 44; 3470; Kortenaken (Ransberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 766,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 735,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile - Wrecking. Products created in NISSAN-DAMIEN were not found.
The main activity of NISSAN-DAMIEN is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of NISSAN-DAMIEN is not available. You also can look at reviews of NISSAN-DAMIEN, open positions, location of NISSAN-DAMIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NISSAN-DAMIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NISSAN-DAMIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NISSAN-DAMIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NISSAN-DAMIEN, employees, financial statistics.