Marche de l'Occasion (Le)

Contactgegevens Marche de l'Occasion (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marche de l'Occasion (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Marche de l'Occasion (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Chenois 65-69; 6030; Charleroi (Marchienne-au-Pont), België

Telefoon (phone): 071 30 09 01; 071 30 16 98 (+32-071 30 09 01; 071 30 16 98) 071 30 09 01; 071 30 16 98 (+32-071 30 09 01; 071 30 16 98)

Fax (fax): 071 30 47 59 (+32-071 30 47 59) 071 30 47 59 (+32-071 30 47 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marche de l'Occasion (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marche de l'Occasion (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marche de l'Occasion (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marche de l'Occasion (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marche de l'Occasion (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marche de l'Occasion (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marche de l'Occasion (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marche de l'Occasion (Le)
Products information Marche de l'Occasion (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE04271453857
Ondernemingsnummer: 8788757324
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Marche de l'Occasion (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Wrecking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marche de l'Occasion (Le)
(Get full report from official database of BE for Marche de l'Occasion (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Marche de l'Occasion (Le)
Addition kinds of activities for Marche de l'Occasion (Le)

7538. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
28910000. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
35310404. Cementsilos (batch plant) | Cement silos (batch plant)
37140701. Bandklemmen | Tire valve cores
39490202. Manden (creels), vis en aas | Baskets (creels), fish and bait
58130105. Taverne (drinkplaatsen) | Tavern (drinking places)

Werken bij Marche de l'Occasion (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marche de l'Occasion (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marche de l'Occasion (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marche de l'Occasion (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider - bandwerker (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandwerk(st)er op de site Koolskamp ben je verantwoordelijk voor het inspecteren van de groenten op vreemde voorwerpen, kwaliteit, calibratie en samenstellingen (van mengelingen). Tijdens productiestilstand sta je in voor het reinigen van de toevoerlijn en omgeving.

  • Technieker met kennis automechanica * (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant verhuurt, verkoopt en herstelt machines voor tuin, bouw en wegenbouw. Door hun sterke groei zijn ze vandaag op zoek naar een technieker om hun team te vervoegen! Ben je op gedreven, leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou! Jouw takenpakket? - herstellen en onderhouden van grote en kleine machines voor de bouwsector Mogelijke machines zijn: mini -graafmachines, knikladers, zaagmachines, trilplaten, trilnaalden, boormachines, waterpompen, etc..

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student boekhouding (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Frituurmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken frituurmedewerker Na opleiding zelfstandig in de frituur staan Avond werk Weekend werk

  • Call medewerker - bespreekbaar uurregime (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Call medewerker zal je van op kantoor afspraken inplannen met klanten en prospecten voor de account managers. Jij maakt de afspraken, de account managers doen de rest. Je beheert de agenda van de account managers en bewerkt gegevens waar nodig. 

  • Vuloperator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een chemisch bedrijf in Zele zijn wij op zoek naar een machinebedienaar voor de vul- en verpakkingsinstallaties. De vuloperator staat in voor de correcte, veilige en efficiënte werking van ofwel de vullijn, ofwel de verpakking operatie. Jouw takenpakket: -Je assisteert bij het verrichten van alle kwaliteitsvereisten voor het vervullen van het ISO9001 kwaliteitssysteem. - Je volgt nauwgezet de toegewezen controles en evaluaties op. - Je meldt probleemsituaties en verricht corrigerende acties indien inbreuken t.o.v. de ISO9001 procedures of principes worden vastgesteld. - Je controleert de grondstoffen aan de hand van de gegevens op de productiebon. - Je verdeelt en organiseert je werk om een optimaal rendement met de gewenste kwaliteit te bekomen. - Je voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheids- en fabrieksvoorschriften en volgens de geldende milieu vergunning en zoneringsvoorschriften. - Je zorgt voor orde en netheid aan de lijn. - Je volgt het productieblad strikt op.

  • Commercieel bediende (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

  • chauffeur rijbewijs CE ( trekker - oplegger ) (GHISLENGHIEN)

    Regio: GHISLENGHIEN

    Bedrijf: VAN RIJCKEGHEM

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE ikv distributie voor Colruyt. Vertrek vanuit Halle of Ghislenghien. Dit kan starten om 04h 's morgens of 19h savonds. U werkt 1 zaterdag op de 2.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint- Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties. - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 13u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling bespreekbaar

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Anthentiek

    Type: Werfreserve

    Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van Marche de l'Occasion (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Marche de l'Occasion (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marche de l'Occasion (Le). Laat een reactie achter voor Marche de l'Occasion (Le). Marche de l'Occasion (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marche de l'Occasion (Le). Leave a respond for Marche de l'Occasion (Le). Marche de l'Occasion (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marche de l'Occasion (Le) op de google maps. Adres en contacten Marche de l'Occasion (Le)
Location of Marche de l'Occasion (Le) on the google maps. Address and contacts of Marche de l'Occasion (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Marche de l'Occasion (Le) Marche de l'Occasion (Le): ISOLAIR ENGINEERING SYSTEMS NV | M EN T ELEKTRICITEIT | VAN BOSSELE M. | Lafosse P | BUREAU DE COUSSEMAKER

Other related companies as Marche de l'Occasion (Le): ISOLAIR ENGINEERING SYSTEMS NV | M EN T ELEKTRICITEIT | VAN BOSSELE M. | Lafosse P | BUREAU DE COUSSEMAKER

Marche de l'Occasion (Le) is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Marche de l'Occasion (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04271453857. Het bedrijf Marche de l'Occasion (Le) bevindt zich op het adres: Rue du Chenois 65-69; 6030; Charleroi (Marchienne-au-Pont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 376,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile - Wrecking. Producten gemaakt in Marche de l'Occasion (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marche de l'Occasion (Le) is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marche de l'Occasion (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marche de l'Occasion (Le), openstaande posities, locatie van Marche de l'Occasion (Le) op de kaart.

Marche de l'Occasion (Le) is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Marche de l'Occasion (Le), company assigned to the tax number BE04271453857. The company Marche de l'Occasion (Le) is located at the address: Rue du Chenois 65-69; 6030; Charleroi (Marchienne-au-Pont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 376,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile - Wrecking. Products created in Marche de l'Occasion (Le) were not found.
The main activity of Marche de l'Occasion (Le) is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Marche de l'Occasion (Le) is not available. You also can look at reviews of Marche de l'Occasion (Le), open positions, location of Marche de l'Occasion (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marche de l'Occasion (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marche de l'Occasion (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marche de l'Occasion (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marche de l'Occasion (Le), employees, financial statistics.