DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END
Private companiesNondepository Credit Institutions • DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END

Contactgegevens DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Scheepzatestraat 5; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 251 32 53 (+32-09 251 32 53) 09 251 32 53 (+32-09 251 32 53)

Fax (fax): +32 (19) 949-56-44 +32 (19) 949-56-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END
Products information DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END

BTW identificatienummer (tax): BE02526824951
Ondernemingsnummer: 4706237792
Hoofdstad (capital): 518,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Wrecking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END
(Get full report from official database of BE for DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END
Addition kinds of activities for DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END

506402. Elektrische entertainment apparatuur | Electrical entertainment equipment
28690506. Zoetstoffen, synthetisch | Sweeteners, synthetic
34480201. Panelen voor geprefabriceerde metalen gebouwen | Panels for prefabricated metal buildings
59999923. Zonnebril | Sunglasses
64110100. Verzekeringsinformatie en adviesdiensten | Insurance information and consulting services

Werken bij DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END. Looking for open vacancies in other companies

  • Natuursteenbewerker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Draag je graag je steentje bij? Samen met je collega’s bezit je de kunst om de natuursteen te laten uitblinken zoals de klant het voor ogen ziet! Dit gaat om verschillende toepassingen zoals keuken, kasten, trappen, … Zowel koel als warm, zowel industrieel als modern. Als natuursteenbewerker ziet jouw takenpakket eruit als volgt: - Bewerken van de natuursteen (uiteraard), manueel of met de machine - Monteren van de natuursteen op de desbetreffende ondergrond - Verwerken van de natuurlijke materialen Met jouw ervaring heb je tal van mogelijkheden en vacatures. Maar waarom die van ons? Je komt terecht in een team met ambiance, vriendschappelijke en losse sfeer waar je kan bijdragen aan de naambekendheid en steengoeie reputatie van het bedrijf. De max gewoon! En het bedrijf zijn interieur is echt prachtig! Eerlijk waar!

  • Heftruckchauffeur in combinatie met bobijnopzetter - 2 ploegen - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met pin. Deze functie wordt gecombineerd met bobijnen opzetten.  Takenpakket: Bevoorraden van de materialen Laden en lossen De materialen op hun plaats zetten Bobijnen opzetten

  • Verantwoordelijke magazijn (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt het magazijn draaiende. D.w.z. dat je instaat voor de inkomende goederen; uitpakken, controleren, sorteren. Daarnaast sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen zodat de chauffeurs dit kunnen uitleveren. Ook de stocktelling behoort tot jouw takenpakket.

  • Schilder (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Lummen is op zoek naar een schilder.

  • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

  • MECANICIEN regio Waasland (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Technieker Elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is actief in milieu- en energietechnologie. Waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties behoren tot hun specialiteiten. De volledige engineering gebeurt binnen hun organisatie. Zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden door hun medewerkers voorbereid en uitgevoerd. Momenteel zijn we op zoek naar een technieker elektriciteit, om het team te vervolledigen. Je voert elektrische werken uit op milieu-installaties in opbouw op de werf. Soms doe je ook voorbereidende taken in het atelier. Je leest en interpreteert elektrische schema’s. Je sluit diverse elektrische toestellen aan zoals pompen, mixers en elektrische borden. Ook het elektrisch aansluiten van instrumentatie zoals druk, debiet en temperatuur komt aan bod. Je plaatst kabelgoten/kabelladders, vermogenkabels en signaalkabels. Je werkt in een klein team met twee andere collega’s.

  • Bandenmonteur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van zowel personenwagens als vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • calculator elektriciteit (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: epTechnieken

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van normen, plannen, lastenboek, schema's een meetstaat opmaken of invullen. Het opvragen van prijzen bij zowel leveranciers als bij onderaannemers. In samenspraak projecten analyseren en de meest gepaste oplossing in offerte brengen. Het opmaken van technische fiches.

  • Zelfstandige uitbater (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Ladbrokes

    Type: Zelfstandige activiteit

    WELKOM IN HET TEAM WORD ZELFSTANDIGE UITBATER VAN EEN LADBROKESKANTOOR (M/V) Beheert een Ladbrokes kantoor in uw regio. Geniet meteen van een bestaand, trouw en gepassioneerd cliënteel.

Zoek naar antwoorden van DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END in sociale netwerken
Look for responds of DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END. Laat een reactie achter voor DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END. DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END. Leave a respond for DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END. DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END op de google maps. Adres en contacten DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END
Location of DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END on the google maps. Address and contacts of DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END

Andere gerelateerde bedrijven als come DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END: PIERRE FRANSSEN | Standaert's Tools & Products SA | PAUL LAMOTE | Fosselle Rudy | JULIEN MARTENS

Other related companies as DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END: PIERRE FRANSSEN | Standaert's Tools & Products SA | PAUL LAMOTE | Fosselle Rudy | JULIEN MARTENS

DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02526824951. Het bedrijf DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END bevindt zich op het adres: Scheepzatestraat 5; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 518,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 640,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile - Wrecking. Producten gemaakt in DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END, openstaande posities, locatie van DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END op de kaart.

DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END, company assigned to the tax number BE02526824951. The company DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END is located at the address: Scheepzatestraat 5; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 518,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 640,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile - Wrecking. Products created in DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END were not found.
The main activity of DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END is not available. You also can look at reviews of DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END, open positions, location of DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END, employees, financial statistics.