CROONEN BVBA

Contactgegevens CROONEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CROONEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CROONEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Peerderbaan 121; 3940; Hechtel-Eksel (Hechtel), België

Telefoon (phone): 011 73 26 89 (+32-011 73 26 89) 011 73 26 89 (+32-011 73 26 89)

Fax (fax): 011 73 51 02 (+32-011 73 51 02) 011 73 51 02 (+32-011 73 51 02)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CROONEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CROONEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CROONEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CROONEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CROONEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CROONEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CROONEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CROONEN BVBA
Products information CROONEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05592285156
Ondernemingsnummer: 7403656005
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 315,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Automobile dealers - Used cars

Product categorie (product category): Automobile - Wrecking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CROONEN BVBA
(Get full report from official database of BE for CROONEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CROONEN BVBA
Addition kinds of activities for CROONEN BVBA

5099. Duurzame goederen, anders | Durable goods, nec
22410200. Rubber en elastische garens en stoffen | Rubber and elastic yarns and fabrics
28799905. Bodemconditioners | Soil conditioners
39491004. Bowlingballen | Bowling balls
79290104. Dansband | Dance band

Werken bij CROONEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CROONEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CROONEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CROONEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Betontechnoloog (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit van het beton, het controleren van de bekistingen en nakijken van de afgewerkte producten voor ze naar de klant vertrekken. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van het productieproces door middel van controlemetingen, visuele controles, …; Nakijken en controleren van de bewapende bekistingen; Nakijken en opvolgen van de afgewerkte elementen voor ze naar de klant vertrekken; Uitvoeren van ijkingen, analyses en testproeven; Analyse van technische opmerkingen; Problemen onderzoeken binnen het productieproces; Betonsamenstellingen verbeteren en/of vernieuwen; Alle controles voor het behalen van CE-certificaat; Testen en onderzoeken van nieuwe producten en systemen; Collega’s op de werkvloer aanspreken en hen tijdig wijzen op fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis

  • Dossierbeheerder - Vast contract (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief binnen verzekeringen in Oudergem, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je bent de contactpersoon voor onze klanten op het gebied van levensverzekeringen voor particulieren. Je beantwoordt alle vragen of problemen van klanten en tussenpersonen. Je behandelt alle aanvragen tot uitgifte, beheer en betaling. Je werkt actief mee aan het voortdurend verbeteren van onze werkmethodes.

  • Keukenmedewerker productieomgeving m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een voltijdse keukenmedewerker. (m/v) Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: Snijden van groenten Bereiden van koude maaltijden Bereiden van warme maaltijden Keukengerei afwassen Afgewerkte producten inpakken

  • Machinebouwer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Hoogstraten is Randstad op zoek naar een machinebouwer. Je bent voornamelijk bezig met het compleet opbouwen van diverse transportsystemen, bestaande uit buffer-, weeg-, afduw-, ontstapel-,stapel- en verpakkingsinstallaties. De job behelst voornamelijk het mechanisch monteren van frames, platen, assen, lagers, riemen, banden, kettingen, tandwielen en dit volgens duidelijke 3D-tekeningen met een exploded view. Het gaat om zeer afwisselend werk (seriegrootte van 1 a 5 stuks), met een zeer diverse productenpakket. Het kwaliteitsniveau en afwerkingsgraad van de producten ligt zeer hoog.

  • TECHNIEKER PERSONENWAGENS REGIO LEUGENBERG (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelling en onderhoud van personenwagens en/of herstelling en onderhoud van bestel- en vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de stockonderdelen van personenwagens, bestel -en vrachtwagens. • Je evalueert het stockniveau en plaatst de nodige bestellingen. • Je stuurt het magazijnteam aan en voert je overkoepelende taken uit. • Betalingen, klachten en terugzendingen opvolgen. • Je werkt mee aan de groei van het bedrijf • Klantgerichtheid • Reeds relevante ervaring in de garagesector • Opleiding automechanica • Flexibel en punctueel • Teamplayer

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oudegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • GEDREVEN CHAUFFEUR CE DAGWERK-DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je dag start tussen 5u en 7u dus ben je tussen 17u en 19u terug thuis. Later beginnen kan wel eens gebeuren, maar het is uitzonderlijk. Werkregime: 10-13u per dag. Laden en lossen gebeurt soms door de klant zelf, maar je moet ook instaat zijn om dit zelf te kunnen doen. Je hebt 4 à 6 stops per dag . Bedrijfsprofiel: Snel Logic Solutions is een grote internationale speler op de markt van logistiek en transport. Hun handelsmerk waar ze enorm trots en fier op zijn is efficiëntie en kwaliteit.

  • Tekenaar Eplan P8/ projectleider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: AFSCHRIFT

    Type: Vaste Job

    U bent autonoom verantwoordelijk voor nieuwe maatwerkprojecten in industriële elektriciteit en automatisatie vanaf aanvang t.e.m. de oplevering en uitbreidingen van bestaande installaties. Daarbij is een goed contact met de klant heel belangrijk. U bespreekt samen met de klant de uit te voeren werken en geeft de klant ook advies bij zijn of haar elektrische installatie. U ontwerpt zelf de plannen en bent dus verantwoordelijk voor alle afspraken en beloftes die u met de klant gemaakt hebt. Een korte samenvatting van de taken: • Inschatting ter plaatse in overleg met de klant of adhv plannen van de architect • Voorstudie offertestadium • Ontwerp elektrisch schema in Eplan, kabelberekeningen, ... • Overleg met collega’s van aankoop, bordenbouw, montage, hoogspanning, etc... • Opvolging, testen en opstarten projecten

  • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIMELCO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Calculator schrijnwerkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met de account manager werk je offertes uit op basis van lastenboeken en marktinformatie Naast het calculeren van product- en materiaalprijzen zal je eveneens instaan voor het berekenen van de werktijden en de daaraan gekoppelde rendementen Je voert verificaties uit van de meetstaten en werk je technische varianten uit

  • Interim Verpleegkundige EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Evergem zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die graag willen bijwerken. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van CROONEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CROONEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CROONEN BVBA. Laat een reactie achter voor CROONEN BVBA. CROONEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CROONEN BVBA. Leave a respond for CROONEN BVBA. CROONEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CROONEN BVBA op de google maps. Adres en contacten CROONEN BVBA
Location of CROONEN BVBA on the google maps. Address and contacts of CROONEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CROONEN BVBA CROONEN BVBA: KBC | EMIEL COPPIETERS | M.C. Négoce SA | HUIS CRIVIC | Van Montfort L

Other related companies as CROONEN BVBA: KBC | EMIEL COPPIETERS | M.C. Négoce SA | HUIS CRIVIC | Van Montfort L

CROONEN BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CROONEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05592285156. Het bedrijf CROONEN BVBA bevindt zich op het adres: Peerderbaan 121; 3940; Hechtel-Eksel (Hechtel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 315,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile - Wrecking. Lijst met producten zijn Automobile dealers - Used cars.
De hoofdactiviteit van CROONEN BVBA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CROONEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CROONEN BVBA, openstaande posities, locatie van CROONEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CROONEN BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is CROONEN BVBA, company assigned to the tax number BE05592285156. The company CROONEN BVBA is located at the address: Peerderbaan 121; 3940; Hechtel-Eksel (Hechtel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 315,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile - Wrecking. List of products are Automobile dealers - Used cars.
The main activity of CROONEN BVBA is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CROONEN BVBA is not available. You also can look at reviews of CROONEN BVBA, open positions, location of CROONEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CROONEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CROONEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CROONEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CROONEN BVBA, employees, financial statistics.