CITROEN JANSEN

Contactgegevens CITROEN JANSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CITROEN JANSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CITROEN JANSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): URKSTRAAT 5; 4817AR; BREDA, België

Telefoon (phone): +32 (64) 347-77-25 +32 (64) 347-77-25

Fax (fax): +32 (15) 979-77-17 +32 (15) 979-77-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CITROEN JANSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CITROEN JANSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CITROEN JANSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CITROEN JANSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CITROEN JANSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CITROEN JANSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CITROEN JANSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CITROEN JANSEN
Products information CITROEN JANSEN

BTW identificatienummer (tax): BE01046966552
Ondernemingsnummer: 7959289550
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 879,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in CITROEN JANSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Wrecking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CITROEN JANSEN
(Get full report from official database of BE for CITROEN JANSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CITROEN JANSEN
Addition kinds of activities for CITROEN JANSEN

207701. Dierlijke vetten, oliën en maaltijden | Animal fats, oils, and meals
421204. Verhuizen diensten | Moving services
733499. Fotokopieën en duplicatiediensten, niet inbegrepen | Photocopying and duplicating services, nec
27549903. Directories: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Directories: gravure printing, not published on site
31990101. Laarzen, paard | Boots, horse
32110202. Gehard glas | Tempered glass
35669904. Snelheidswisselaars (krachtoverbrenging apparatuur), behalve auto | Speed changers (power transmission equipment), except auto

Werken bij CITROEN JANSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CITROEN JANSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CITROEN JANSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CITROEN JANSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

  • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • Huishoudhulp regio Nevele/Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp regio Keerbergen - Boortmeerbeek M/V (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige voor weekendwerk te Residentie Huis aan Zee (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: WZC Huis aan Zee

    Type: Studentenjob

    Woon- en zorgcentrum Huis aan Zee zoekt meerdere zorgkundigen voor uitbreiding equipe: Als student verpleging of als zorgkundige sta je in voor de dagelijkse zorg van de bewoners. Je zorgt voor de hygiëne, voeding, rust en beweging en geeft de bewoners zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je dient de zorgen toe op een adequate manier rekening houdend met de mogelijkheden en de autonomie van de bewoner. Je werkt in teamverband samen met de collega's en werkt onder de leiding van en rapporteert aan de afdelingsverantwoordelijke. Je staat garant voor een professionele, deskundige en warme zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners & familie. Je besteedt hierbij aandacht aan de vertrouwelijkheid van de informatie. Je registreert de uitgevoerde zorgen in het zorgdossier van de bewoners. Je draagt zorg voor de infrastructuur en het materiaal.

  • Jobstudent zorgkundige Baronie van Boelare (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BARONIE VAN BOELARE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

  • Ontwerper - mechanische en hydraulische installaties (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die technisch geschoold is met interesse of ervaring in mechanische & hydraulische installaties. Taken: Opmeten op werf Ontwerp en hydraulische berekening van de installatie Opmaak van AS BUILT dossier Overdracht en communicatie met projectopvolgers

  • E-commerce I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

Zoek naar antwoorden van CITROEN JANSEN in sociale netwerken
Look for responds of CITROEN JANSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CITROEN JANSEN. Laat een reactie achter voor CITROEN JANSEN. CITROEN JANSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CITROEN JANSEN. Leave a respond for CITROEN JANSEN. CITROEN JANSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CITROEN JANSEN op de google maps. Adres en contacten CITROEN JANSEN
Location of CITROEN JANSEN on the google maps. Address and contacts of CITROEN JANSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CITROEN JANSEN CITROEN JANSEN: MICHELE CULOT | INTER-BATTARD | DE WOLF L | MARCEL SERVAIS | H. PEETERS

Other related companies as CITROEN JANSEN: MICHELE CULOT | INTER-BATTARD | DE WOLF L | MARCEL SERVAIS | H. PEETERS

CITROEN JANSEN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CITROEN JANSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01046966552. Het bedrijf CITROEN JANSEN bevindt zich op het adres: URKSTRAAT 5; 4817AR; BREDA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 879,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobile - Wrecking. Producten gemaakt in CITROEN JANSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CITROEN JANSEN is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CITROEN JANSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CITROEN JANSEN, openstaande posities, locatie van CITROEN JANSEN op de kaart.

CITROEN JANSEN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is CITROEN JANSEN, company assigned to the tax number BE01046966552. The company CITROEN JANSEN is located at the address: URKSTRAAT 5; 4817AR; BREDA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 879,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobile - Wrecking. Products created in CITROEN JANSEN were not found.
The main activity of CITROEN JANSEN is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CITROEN JANSEN is not available. You also can look at reviews of CITROEN JANSEN, open positions, location of CITROEN JANSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CITROEN JANSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CITROEN JANSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CITROEN JANSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CITROEN JANSEN, employees, financial statistics.