AUTO RECYCLAGE NOLS

Contactgegevens AUTO RECYCLAGE NOLS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO RECYCLAGE NOLS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO RECYCLAGE NOLS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Li猫ge 88; 4020; Li猫ge 1 (Jupille-sur-Meuse), België

Telefoon (phone): 04 362 48 77; 04 362 71 57 (+32-04 362 48 77; 04 362 71 57) 04 362 48 77; 04 362 71 57 (+32-04 362 48 77; 04 362 71 57)

Fax (fax): 04 362 71 57 (+32-04 362 71 57) 04 362 71 57 (+32-04 362 71 57)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO RECYCLAGE NOLS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO RECYCLAGE NOLS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO RECYCLAGE NOLS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO RECYCLAGE NOLS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO RECYCLAGE NOLS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO RECYCLAGE NOLS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO RECYCLAGE NOLS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO RECYCLAGE NOLS
Products information AUTO RECYCLAGE NOLS

BTW identificatienummer (tax): BE09756927490
Ondernemingsnummer: 7915344238
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in AUTO RECYCLAGE NOLS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Wrecking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO RECYCLAGE NOLS
(Get full report from official database of BE for AUTO RECYCLAGE NOLS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO RECYCLAGE NOLS
Addition kinds of activities for AUTO RECYCLAGE NOLS

7536. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops
20449908. Gemalen rijst | Milled rice
30890211. Keukengerei, kunststof | Kitchenware, plastics
50149901. Autobanden en buizen | Automobile tires and tubes
82310203. Militaire postbibliotheek | Military post library

Werken bij AUTO RECYCLAGE NOLS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO RECYCLAGE NOLS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO RECYCLAGE NOLS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO RECYCLAGE NOLS. Looking for open vacancies in other companies

  • TUINARBEIDER (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tuinbedrijf te Otegem zijn we op zoek naar een tuinarbeider.

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • Account Manager Groensector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behartigt de belangen van onze bestaande klanten en zoekt naar nieuwe klanten binnen de landbouwsector. Door je enthousiasme en vakkennis overtuig je de klanten van onze oplossingen en diensten in verband met de realisatie van hun projecten. Je begeleidt de klanten bij de realisatie van hun projecten in nauwe samenwerking met de binnendienst. Je legt verantwoording af over de omzet binnen jouw klantenbestand. Je werkt over de volledige regio West-Vlaanderen.

  • Project Engineeer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

  • PLOEG MONTAGE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Mechelen zijn we op zoek naar een ploeg montage luchtkanalen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan bestaan uit een ploegbaas en een monteur. je kan de uitvoer van montage van luchtkanalen op onze werven. je kan werken in de hoogte. je kan de uitvoer van voorbereidende werken voor de montage.

  • Schoonmaker / schoonmaakster bij particulieren (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PWA WELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, e.d. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in de aanwezigheid van de bewoner(s). Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je ben vriendelijk en flexibel naar zowel de klanten als je werkgever.

  • Huishoudhulp Regio Gent (38u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • POETSHULP TIELT, OOSTROZEBEKE, RUISELEDE (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van AUTO RECYCLAGE NOLS in sociale netwerken
Look for responds of AUTO RECYCLAGE NOLS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO RECYCLAGE NOLS. Laat een reactie achter voor AUTO RECYCLAGE NOLS. AUTO RECYCLAGE NOLS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO RECYCLAGE NOLS. Leave a respond for AUTO RECYCLAGE NOLS. AUTO RECYCLAGE NOLS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO RECYCLAGE NOLS op de google maps. Adres en contacten AUTO RECYCLAGE NOLS
Location of AUTO RECYCLAGE NOLS on the google maps. Address and contacts of AUTO RECYCLAGE NOLS

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO RECYCLAGE NOLS AUTO RECYCLAGE NOLS: ROGER BOULANGER | MAISON KING DOG | CARITAS CATHOLICA FRANCOPHONE | Goma NV | ETIENNE ANSOTTE

Other related companies as AUTO RECYCLAGE NOLS: ROGER BOULANGER | MAISON KING DOG | CARITAS CATHOLICA FRANCOPHONE | Goma NV | ETIENNE ANSOTTE

AUTO RECYCLAGE NOLS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO RECYCLAGE NOLS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09756927490. Het bedrijf AUTO RECYCLAGE NOLS bevindt zich op het adres: Rue de Li猫ge 88; 4020; Li猫ge 1 (Jupille-sur-Meuse). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 640,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile - Wrecking. Producten gemaakt in AUTO RECYCLAGE NOLS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO RECYCLAGE NOLS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO RECYCLAGE NOLS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO RECYCLAGE NOLS, openstaande posities, locatie van AUTO RECYCLAGE NOLS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTO RECYCLAGE NOLS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO RECYCLAGE NOLS, company assigned to the tax number BE09756927490. The company AUTO RECYCLAGE NOLS is located at the address: Rue de Li猫ge 88; 4020; Li猫ge 1 (Jupille-sur-Meuse). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 640,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile - Wrecking. Products created in AUTO RECYCLAGE NOLS were not found.
The main activity of AUTO RECYCLAGE NOLS is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO RECYCLAGE NOLS is not available. You also can look at reviews of AUTO RECYCLAGE NOLS, open positions, location of AUTO RECYCLAGE NOLS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO RECYCLAGE NOLS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO RECYCLAGE NOLS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO RECYCLAGE NOLS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO RECYCLAGE NOLS, employees, financial statistics.