A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS

Contactgegevens A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ; ;, België

Telefoon (phone): +32 (84) 622-26-97 +32 (84) 622-26-97

Fax (fax): +32 (60) 573-93-80 +32 (60) 573-93-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS
Products information A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS

BTW identificatienummer (tax): BE05382446289
Ondernemingsnummer: 7303680419
Hoofdstad (capital): 219,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 774,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Wrecking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS
(Get full report from official database of BE for A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS
Addition kinds of activities for A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS

2511. Houten huishoudelijke meubels | Wood household furniture
225301. Warm weer breien bovenkleding, inclusief strandkleding | Warm weather knit outerwear, including beachwear
07220201. Bessengewassen, machines oogstdiensten | Berry crops, machine harvesting services
22820204. Polyesterfilamentgaren: gooien, draaien, kronkelen, enz. | Polyester filament yarn: throwing, twisting, winding, etc.
23960306. Zweetbandjes, hoed en pet: gemaakt van gekochte materialen | Sweat bands, hat and cap: made from purchased materials
26719904. Harsbestendig geïmpregneerd papier voor verpakking | Resinous impregnated paper for packaging
27210102. Tijdschriften: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Magazines: publishing only, not printed on site
28191007. hydrosulfieten | Hydrosulfites

Werken bij A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Nauwkeurige bobijnopzetter gevraagd (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job in de textielsector? Lees snel verder! Voor een klant in Ronse zijn wij op zoek naar bobijnopzetters. - Je monteert/demonteert bobijnen van het bobijnrek. - Je verwijdert slechte bobijnen. - Je ruimt je werkplek op - Je Knoopt/lijmt bobijnen

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker/ reachtruckchauffeur voor een bedrijf te Dendermonde. Je bestuurt een reachtruck en bent in het bezit van een geldig attest en eventueel ervaring. Je zet bestellingen klaar voor verzending. Je stockeert goederen in het magazijn. Je staat in voor het laden & lossen van vrachtwagens.

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • Verkoper Food (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper - verkoopster in een drankenhandel, heb je volgende taken: Je staat in voor het ontvangen van de klanten en helpt hen bij vragen of producten. Je staat in voor de kassa en rekent correct af, rekening houdend met leeg goed. Je vult artikelen en dranken aan in de winkel en verpakt geschenken, maakt biermanden, ... Je staat in voor de algemene orde en netheid in de winkel.

  • Jobstudent Productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende voedinsgbedrijf in Sint-Katelijne-Waver zijn we momenteel op zoek naar jobstudenten. U taken zullen zijn: - Manueel snijden van groenten - Plaatsen van groenten en fruit op schaaltjes - Inpakken van zakjes groenten voor verzending - Orderpicking Werkuren: afwisselend vroege en late ploeg: - Vroege ploeg: van maandag tem vrijdag van 6.00 - 14.00 uur en op zaterdag van 7.00 - 15.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je een dag tijdens de week vrij. - Late ploeg: maandag en vrijdag: 14.00 - 22.00 uur; dinsdag en woensdag: 14.00 - 21.30 uur; donderdag: 14.00 - 23.00 uur (geen zaterdag).

  • Student kassa (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis in Genk centrum zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn door het hele jaar. Heb je een paar dagen vrij per week en wil je graag een centje bijverdienen? Ook doorheen de vakanties en weekends beschikbaar? Solliciteer dan nu !

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • Monteur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar werkzekerheid, toffe collega’s en een uitdagende job… lees dan zeker verder. Bij KBS systems zijn we gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging (brandwerende deuren, rookschermen, brandwerende afdichtingen,… ) voor diverse grote projecten. Omwille van het continu toenemende werk zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken.

  • Werkvoorbereider Elektriciteit regio Antwerpen Linkeroever (Vast of Freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt verschillende Werkvoorbereiders Elektricitiet in de regio Antwerpen Linkeroever. Functiebeschrijving: Als Werkvoorbereider Elektriciteit ben je verantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding van de werken. Taken en verantwoordelijkheden: Het instaan voor de voorbereiding, opvolging en afhandeling van dagdagelijks en revisie gebonden onderhoud preventief onderhoud (inspecties en kalibraties, periodieke vervanging van onderdelen, …) correctief onderhoud (nl. diagnose, nazicht en herstelling of vervanging van defecte apparatuur) Het bieden van ondersteuning bij de voorbereiding en realisatie van projecten en installatiewijzigingen De effectieve uitvoering van de desbetreffende werken behoren niet tot het takenpakket.

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS in sociale netwerken
Look for responds of A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS. Laat een reactie achter voor A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS. A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS. Leave a respond for A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS. A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS op de google maps. Adres en contacten A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS
Location of A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS on the google maps. Address and contacts of A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS

Andere gerelateerde bedrijven als come A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS: FLSCHAUBROECK NV | Bond Grote & Jonge gezinnen | JEAN-PIERRE TURELLI | LUIGI SALLUSTIO | Wandels Arnaud

Other related companies as A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS: FLSCHAUBROECK NV | Bond Grote & Jonge gezinnen | JEAN-PIERRE TURELLI | LUIGI SALLUSTIO | Wandels Arnaud

A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05382446289. Het bedrijf A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS bevindt zich op het adres: ; ;. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 219,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 774,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile - Wrecking. Producten gemaakt in A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS, openstaande posities, locatie van A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS op de kaart.

A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS, company assigned to the tax number BE05382446289. The company A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS is located at the address: ; ;. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 219,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 774,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile - Wrecking. Products created in A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS were not found.
The main activity of A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS is not available. You also can look at reviews of A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS, open positions, location of A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A-2 ALTIJD RAAK AUTO-AFBRAAK PENDERS, employees, financial statistics.