Deco Home-De Cock

Contactgegevens Deco Home-De Cock: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deco Home-De Cock: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deco Home-De Cock

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Liersesteenweg 7B; 2221; Heist-op-den-Berg (Booischot), België

Telefoon (phone): 015 22 01 23 (+32-015 22 01 23) 015 22 01 23 (+32-015 22 01 23)

Fax (fax): 015 22 01 22 (+32-015 22 01 22) 015 22 01 22 (+32-015 22 01 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deco Home-De Cock: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deco Home-De Cock"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deco Home-De Cock"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deco Home-De Cock, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deco Home-De Cock. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deco Home-De Cock, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deco Home-De Cock. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deco Home-De Cock
Products information Deco Home-De Cock

BTW identificatienummer (tax): BE02192291259
Ondernemingsnummer: 5371459960
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 547,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Painting contractors; Interior decoration; Curtains & curtain fixtures - Retail; Upholsterers; Floor coverings - Retail

Product categorie (product category): Automobile - Upholstering and covers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deco Home-De Cock
(Get full report from official database of BE for Deco Home-De Cock)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deco Home-De Cock
Addition kinds of activities for Deco Home-De Cock

614199. Persoonlijke kredietinstellingen, nv | Personal credit institutions, nec
35469905. Sanders, hand: elektrisch | Sanders, hand: electric
35550503. Type: lood, staal, messing, koper geconfronteerd, enz. | Type: lead, steel, brass, copper faced, etc.
38260703. Thermogravimetrische analysatoren | Thermogravimetric analyzers
38290700. Thermometers en temperatuursensoren | Thermometers and temperature sensors

Werken bij Deco Home-De Cock: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deco Home-De Cock: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deco Home-De Cock. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deco Home-De Cock. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

  • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Jobstudent technische dienst (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Beringen, gespecialiseerd in horecaproducten, zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken op de technische dienst. Ben je 1 dag tijdens de week vrij van school en volg je bij voorkeur een technische richting. Neem dan vlug contract met ons op!

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

  • Grondwerker met rijbewijs C (of CE) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMERY

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de kabelwerken. Je herstelt de bestrating. Je voert handboringen uit. ... Je zal werken op werven die zich bevinden over heel Vlaanderen.

  • Machine arbeider in revisiebedrijf (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: GROSEMANS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van metaalbewerkings machines,revisie brandstof motoren Boor en slijp machines Bewerken van cilinderkoppen

  • HOOFDVERPLEEGKUNDIGE IN WOONZORGCENTRUM (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorgverlening van een 40-tal bewoners met hoge zorggraad. Je bent een sterke peoplemanager met ervaring en geeft leiding aan een groot team van zorg-en verpleegkundigen en logistieke medewerkers. Je werkt multidisciplinair samen met onder andere kinesisten, ergotherapeuten en huisartsen.Je houdt van een uitdagend en gevarieerd takenpakket, waarbij je sterk bent in het brengen van structuur op jouw afdeling.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b BLOEMISTEN EN TUINCENTRA - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie geschenken, geuren, kaarsen, beeldjes,decoratieartikelen,kleinmeubeltjes, smeedijzer, thermometers, baromethers, weerstations ...voor bloemisten en tuincentra. wij zijn actief bij : bloemisten tuincenters... momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: USG Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

Zoek naar antwoorden van Deco Home-De Cock in sociale netwerken
Look for responds of Deco Home-De Cock in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deco Home-De Cock. Laat een reactie achter voor Deco Home-De Cock. Deco Home-De Cock bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deco Home-De Cock. Leave a respond for Deco Home-De Cock. Deco Home-De Cock on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deco Home-De Cock op de google maps. Adres en contacten Deco Home-De Cock
Location of Deco Home-De Cock on the google maps. Address and contacts of Deco Home-De Cock

Andere gerelateerde bedrijven als come Deco Home-De Cock Deco Home-De Cock: DHONDT | JOZEF VAN THIENEN | Floor Pierre | ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH. | HUIS PAULINE

Other related companies as Deco Home-De Cock: DHONDT | JOZEF VAN THIENEN | Floor Pierre | ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH. | HUIS PAULINE

Deco Home-De Cock is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deco Home-De Cock, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02192291259. Het bedrijf Deco Home-De Cock bevindt zich op het adres: Liersesteenweg 7B; 2221; Heist-op-den-Berg (Booischot). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 547,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile - Upholstering and covers. Lijst met producten zijn Painting contractors; Interior decoration; Curtains & curtain fixtures - Retail; Upholsterers; Floor coverings - Retail.
De hoofdactiviteit van Deco Home-De Cock is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deco Home-De Cock is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deco Home-De Cock, openstaande posities, locatie van Deco Home-De Cock op de kaart.

Deco Home-De Cock is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deco Home-De Cock, company assigned to the tax number BE02192291259. The company Deco Home-De Cock is located at the address: Liersesteenweg 7B; 2221; Heist-op-den-Berg (Booischot). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 547,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile - Upholstering and covers. List of products are Painting contractors; Interior decoration; Curtains & curtain fixtures - Retail; Upholsterers; Floor coverings - Retail.
The main activity of Deco Home-De Cock is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Deco Home-De Cock is not available. You also can look at reviews of Deco Home-De Cock, open positions, location of Deco Home-De Cock on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deco Home-De Cock, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deco Home-De Cock, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deco Home-De Cock, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deco Home-De Cock, employees, financial statistics.