BERNAERTS BANDEN BELGIUM

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • BERNAERTS BANDEN BELGIUM
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • BERNAERTS BANDEN BELGIUM

Contactgegevens BERNAERTS BANDEN BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNAERTS BANDEN BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNAERTS BANDEN BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapelsesteenweg 5; 2180; Antwerpen (Ekeren), België

Telefoon (phone): 03 646 04 32; 03 646 04 48 (+32-03 646 04 32; 03 646 04 48) 03 646 04 32; 03 646 04 48 (+32-03 646 04 32; 03 646 04 48)

Fax (fax): 03 646 40 29 (+32-03 646 40 29) 03 646 40 29 (+32-03 646 40 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNAERTS BANDEN BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNAERTS BANDEN BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNAERTS BANDEN BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNAERTS BANDEN BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNAERTS BANDEN BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNAERTS BANDEN BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNAERTS BANDEN BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNAERTS BANDEN BELGIUM
Products information BERNAERTS BANDEN BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE06936737060
Ondernemingsnummer: 7419860839
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 553,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Tyres; Exhaust systems; Batteries (Dry)

Product categorie (product category): Automobile - Shock absorbers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNAERTS BANDEN BELGIUM
(Get full report from official database of BE for BERNAERTS BANDEN BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNAERTS BANDEN BELGIUM
Addition kinds of activities for BERNAERTS BANDEN BELGIUM

384200. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
523102. Verf en schilderij benodigdheden | Paint and painting supplies
25179904. Stereo kasten, hout | Stereo cabinets, wood
26560200. Bevroren voedsel- en ijscontainers | Frozen food and ice cream containers
30691602. Tape, drukgevoelig: rubber | Tape, pressure sensitive: rubber
30890603. Gieten van kunststoffen | Casting of plastics
33669907. Machines gietstukken, messing | Machinery castings, brass
34440304. Dakdek, plaatmetaal | Roof deck, sheet metal

Werken bij BERNAERTS BANDEN BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNAERTS BANDEN BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNAERTS BANDEN BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNAERTS BANDEN BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers metaalsector twee ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever in Lokeren is op zoek naar gemotiveerde en ervaren productiemedewerkers. Je staat in voor het verzamelen van aluminium onderdelen, dit zowel manueel als met transpallet. Ook sta je in voor het schoonmaken en inpakken van de metalen onderdelen.

  • Administratief Medewerker (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Ukkel zijn we op zoek naar een administratief medewerker met communicatieve skills. Ben je sterk in administratieve taken? Heb je eventueel ervaring in credit control? Ben je graag in contact met mensen? Lees dan snel deze vacature ! Je staat in voor algemene administratieve taken: dispatch van telefoons, mails en brieven, encodage van gegevens in de systemen, scannen en dispatchen van documenten Na een uitgebreide coaching, doe je ook credit control, waarbij je de opvolging van onbetaalde facturen zal uitvoeren

  • Technisch Onderhoud (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot de kerntaken van de 'medewerker technisch onderhoud' behoren: * plannen/organiseren/opvolgen/uitvoeren van het preventief en curatief onderhoud. * analyseren/bijstellen/uitvoeren van het preventief onderhoudsplan. * stockbeheer van de wisselstukken. * voorkomen en reduceren van machinestilstanden. Verantwoordelijkheden: * Plannen van werkorders ovv curatief en preventief onderhoud van de installaties en infrastructuur in samenspraak met de operations manager. * Periodiek bijstellen van het preventief onderhoudsplan ==> na analyse van het curatief uitgevoerde onderhoud. * Stockbeheer van de wisselstukken en de werktuigen. * Up-to-date houden van de technische documentatie (logboeken, onderhoudsinstructies, ...) * Coördineren bij het plaatsen en aansluiten van nieuwe installaties, machines, ... + oplevering. * Plannen en opvolgen van wettelijke en technische controles/kalibraties/ijkingen. * Vrijgave van machines voor productie na onderhoud/interventies. * Uitvoeren van diverse controles cf. controleplan na interventies, opstart, ... * Correct sorteren en deponeren van afval. * Naleven van de interne milieu- en veiligheidsregels. * Coördineren van het onderhoud, wettelijke keuringen, ... van interne transportmiddelen. * Documenteren van werkorders in Phronesys. * Ingangscontrole van wisselstukken, werktuigen, machines, ...

  • Commercieel bediende | Voltijds | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een medewerker Customer Service Center. Je zal voornamelijk instaan voor de opname van orders, afhandeling van klachten (m.b.t. facturen/prijzen) en opvolgen van commerciële after-sales contacten. Daarnaast sta je ook in voor de administratieve verwerking van de gegevens en de opmaak van facturen.

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Student kassa sportwinkel Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Zwijndrecht zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT VERHUUR kantoor ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te ANTWERPEN Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze huurpandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen.

  • zelfstandig thuisverpleegkundige regio Westerlo en regio Aarschot / Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: LAPORTE VP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig thuisverpleegkundige kom je in een groep terrecht van een achttal verpleegkundigen. Je staat in voor de dagelijkse zorg aan de patienten die je bezoekt met je eigen wagen. We hebben een grote groep van zorgbehoevenende mensen die rekenen op ons. We bezoeken palliatieve patienten, bedlegerige patienten, rolstoelaptienten, doen wondzorg, stomazorg en verpleegtechnische handelingen. Het lijkt op het eerste zicht misschien allemaal overweldigend veel en ingewikkeld. Gelukkig werk je in een team waar je kan rekenen op je collega's. Graag helpen we je goed opweg. Niet alleen met de verpleegkundige zorgen op de werkvloer. Ook helpen we met je zelfstandige statuut als je nog nooit gewerkt hebt als zelfstandig verpleegkundige.

  • medewerker broodjeszaak (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BAGETEL

    Type: Flexijob

    Broodjes maken, Voorbereidend werk (groenten snijden,..) Afwas Winkel in orde houden

Zoek naar antwoorden van BERNAERTS BANDEN BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of BERNAERTS BANDEN BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNAERTS BANDEN BELGIUM. Laat een reactie achter voor BERNAERTS BANDEN BELGIUM. BERNAERTS BANDEN BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNAERTS BANDEN BELGIUM. Leave a respond for BERNAERTS BANDEN BELGIUM. BERNAERTS BANDEN BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNAERTS BANDEN BELGIUM op de google maps. Adres en contacten BERNAERTS BANDEN BELGIUM
Location of BERNAERTS BANDEN BELGIUM on the google maps. Address and contacts of BERNAERTS BANDEN BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNAERTS BANDEN BELGIUM BERNAERTS BANDEN BELGIUM: HECTOR DECLERCQ | JAEKEN DANNY | KREUZER | GARAGE STURBOIS | MULTIPHARMA

Other related companies as BERNAERTS BANDEN BELGIUM: HECTOR DECLERCQ | JAEKEN DANNY | KREUZER | GARAGE STURBOIS | MULTIPHARMA

BERNAERTS BANDEN BELGIUM is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERNAERTS BANDEN BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06936737060. Het bedrijf BERNAERTS BANDEN BELGIUM bevindt zich op het adres: Kapelsesteenweg 5; 2180; Antwerpen (Ekeren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 553,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile - Shock absorbers. Lijst met producten zijn Tyres; Exhaust systems; Batteries (Dry).
De hoofdactiviteit van BERNAERTS BANDEN BELGIUM is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNAERTS BANDEN BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNAERTS BANDEN BELGIUM, openstaande posities, locatie van BERNAERTS BANDEN BELGIUM op de kaart.

BERNAERTS BANDEN BELGIUM is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERNAERTS BANDEN BELGIUM, company assigned to the tax number BE06936737060. The company BERNAERTS BANDEN BELGIUM is located at the address: Kapelsesteenweg 5; 2180; Antwerpen (Ekeren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 553,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile - Shock absorbers. List of products are Tyres; Exhaust systems; Batteries (Dry).
The main activity of BERNAERTS BANDEN BELGIUM is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNAERTS BANDEN BELGIUM is not available. You also can look at reviews of BERNAERTS BANDEN BELGIUM, open positions, location of BERNAERTS BANDEN BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNAERTS BANDEN BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNAERTS BANDEN BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNAERTS BANDEN BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNAERTS BANDEN BELGIUM, employees, financial statistics.