AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL

Contactgegevens AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route des Ardennes 5B; 4920; Aywaille, België

Telefoon (phone): 04 384 41 58 (+32-04 384 41 58) 04 384 41 58 (+32-04 384 41 58)

Fax (fax): 04 384 68 84 (+32-04 384 68 84) 04 384 68 84 (+32-04 384 68 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL
Products information AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07571746826
Ondernemingsnummer: 5743347167
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Trucks - Parts & Access.

Product categorie (product category): Automobile - Shock absorbers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL
(Get full report from official database of BE for AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL
Addition kinds of activities for AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL

20130105. Pastrami, van gekocht vlees | Pastrami, from purchased meat
20330306. Fruitnectar: ​​verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit nectars: packaged in cans, jars, etc.
28340100. Drugs die neoplasma's en endrocriene systemen beïnvloeden | Drugs affecting neoplasms and endrocrine systems
31110500. Garment leather | Garment leather
34430100. Industriële vaten, tanks en containers | Industrial vessels, tanks, and containers
34849903. Pellet- en bb geweren | Pellet and bb guns

Werken bij AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Begijnendijk zijn wij op zoek naar een technisch adviseur (M/V) Als technisch adviseur informeer je de klanten over de producten die jullie aanbieden.  Het bedrijf  streeft ernaar om het werk van hun klanten te vereenvoudigen, te verbeteren en verlenen steeds een technische en optimale service.  De producten ontwikkelen ze ZELF met zeer hoogwaardige kwaliteit en met een extreme duurzaamheid voor de professionele markt. Al hun producten hebben een duidelijke toegevoegde waarde, gecombineerd met de nodige aandacht voor mens en milieu.

  • Junior Marketing Manager (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Kontich, gespecialiseerd in automatisatie, zijn we op zoek naar een junior marketing manager. Je komt terecht in een klein team waar je als marketing manager volgend takenpakket krijgt: Je bedenkt advertenties, brochures ea en coördineert de activiteit; je beslist over de samenwerking met externen en aldus aan wie je dit wenst uit te besteden. Je beheert de website en social media, Je zorgt ervoor dat beursdeelnames (1à2/jaar) optimaal verlopen, Je ondersteunt het team - je kan en wil de nodige flexibiliteit bieden en andere taken op jou nemen (offerteopmaak, actueel houden van de CRM database, dossiers vervolledigen,...).

  • Grondwerker - manuele assistent (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handlanger bij deze aannemer, ben je voornamelijk voor het assisteren van de grondwerkers. Zo zal je manuele stukken uitgraven en de veiligheid en de precisie van de graafkraan bijsturen vanop afstand. Aangezien je in de bouwsector aan de slag gaat, ben je bereid het fysieke buitenwerk aan te gaan. Door een eerdere ervaring binnen de bouw, de tuinsector of een hobby, kan je aantonen graag met deze vrijheid door weer en wind aan te slag te gaan.

  • Operator met technische kennis (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO P&G

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Procter & Gamble gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een operator met technische kennis. Feeling voor techniek is dus essentieel. Voor een starter of schoolverlater is dit dé job om een eerste ervaring op te doen bij een internationaal gerenomeerd bedrijf. Als ervaren operator kan je jezelf verder ontplooien en al je ervaring benutten. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van een productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures. Aanvoeren van materialen zodat je de continuïteit kan garanderen. Regelmatige controles uitvoeren, zodat de machine optimaal draait. Uitvoeren van kwaliteitcontroles, zodat je een goed product kan afleveren aan de klanten. Oplossen van problemen aan de machines, dit op een snelle, correcte en efficiënte wijze. Daarnaast zal je ook preventief onderhoud uitvoeren, hiertoe behoren op dagelijkse basis de werkplek, machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Bijhouden van logboek, waarin je alles netjes bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Deelname aan teammeetings om resultaten te bespreken en ook samen te zoeken naar verbeteringen.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zottegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MARKE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMICUS

    Type: Studentenjob

    Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

  • Gepassioneerde Logistieke Medewerker (Jobstudent) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat onze klanten de juiste bestellingen krijgen. Je neemt goederen in ontvangst, registreert deze en zet deze op de juiste locatie in de vestiging. Samen met je collega’s zal je met zorg de bestellingen voor onze klanten samenstellen. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van producten en het melden van schade.

  • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VISIT BRUSSELS

    Type: Vaste Job

    visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

  • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

Zoek naar antwoorden van AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL. Laat een reactie achter voor AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL. AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL. Leave a respond for AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL. AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL op de google maps. Adres en contacten AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL
Location of AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL on the google maps. Address and contacts of AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL: Dehard A | AUTOLIFTING | GEEURICKX GARAGE NV | Haesebeyt H | VAN ZEVEREN, ALEXIS

Other related companies as AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL: Dehard A | AUTOLIFTING | GEEURICKX GARAGE NV | Haesebeyt H | VAN ZEVEREN, ALEXIS

AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07571746826. Het bedrijf AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL bevindt zich op het adres: Route des Ardennes 5B; 4920; Aywaille. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 663,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile - Shock absorbers. Lijst met producten zijn Trucks - Parts & Access..
De hoofdactiviteit van AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL, openstaande posities, locatie van AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL op de kaart.

AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL, company assigned to the tax number BE07571746826. The company AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL is located at the address: Route des Ardennes 5B; 4920; Aywaille. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 663,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile - Shock absorbers. List of products are Trucks - Parts & Access..
The main activity of AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL is not available. You also can look at reviews of AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL, open positions, location of AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOMOTIVE PARTS SERVICES SPRL, employees, financial statistics.