PEUGEOT/ GARAGE NOVA

Contactgegevens PEUGEOT/ GARAGE NOVA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEUGEOT/ GARAGE NOVA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEUGEOT/ GARAGE NOVA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 505; 2500; Lier, België

Telefoon (phone): 03 480 44 46 (+32-03 480 44 46) 03 480 44 46 (+32-03 480 44 46)

Fax (fax): 03 489 31 22 (+32-03 489 31 22) 03 489 31 22 (+32-03 489 31 22)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEUGEOT/ GARAGE NOVA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEUGEOT/ GARAGE NOVA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEUGEOT/ GARAGE NOVA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEUGEOT/ GARAGE NOVA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEUGEOT/ GARAGE NOVA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEUGEOT/ GARAGE NOVA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEUGEOT/ GARAGE NOVA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEUGEOT/ GARAGE NOVA
Products information PEUGEOT/ GARAGE NOVA

BTW identificatienummer (tax): BE02226623535
Ondernemingsnummer: 4268707275
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 617,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Automobile dealers - Used cars; Autombile concessionaires

Product categorie (product category): Automobile - Self-drive car rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEUGEOT/ GARAGE NOVA
(Get full report from official database of BE for PEUGEOT/ GARAGE NOVA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEUGEOT/ GARAGE NOVA
Addition kinds of activities for PEUGEOT/ GARAGE NOVA

874803. Communicatieadvies | Communications consulting
14999920. Wurtziliet mijnbouw | Wurtzilite mining
32910305. Staalwol | Steel wool
35450103. Meterblokken | Gauge blocks
40139902. Logging spoorwegen | Logging railroads
50510400. Diverse non-ferro producten | Miscellaneous nonferrous products
76992302. Gereedschap reparatie | Power tool repair

Werken bij PEUGEOT/ GARAGE NOVA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEUGEOT/ GARAGE NOVA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEUGEOT/ GARAGE NOVA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEUGEOT/ GARAGE NOVA. Looking for open vacancies in other companies

  • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

  • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

  • Afleveraar chauffeur C met vakbekwaamheid (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C met attest vakbekwaamheid, voor distributie van watercoolers. Per dag zal je ongeveer een 20 tal stops moeten afwerken in verschillende regio's. Uiteraard sta je mee in voor het laden en lossen van je producten.

  • Onderhoudstechnieker in wisselende posten (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als onderhoudstechnieker word je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderhoudstaken op zowel mechanisch als elektrisch gebied. - Je staat in voor herstellingen bij defecten/storingen van het machinepark. - Je werkt mee aan het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken. - Je geeft advies mbt mogelijke verbeteringen aan bestaande machines en installaties om storingen te vermijden en het preventief onderhoudsplan verder te verfijnen.

  • Assistent meestergast - nacht - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met de ploegleider sta je in voor het reilen en zeilen van de volledige nachtploeg. -Je stuurt een ploeg van ongeveer 20 werknemers aan. -Je staat in voor de opleiding van de werknemers. -Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling. -Bij grote technische storingen spreek je de technische ploeg aan. -Je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen voor te stellen. -Je hebt regelmatig contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de productiemanager. -Als assistent meestergast toon je het goede voorbeeld in alle processen en communicatie. -Je draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel. -Je respecteert de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften.

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herent – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

  • Monteur (regio Lokeren) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: NASSAU DOOR

    Type: Vaste Job

    Monteren van de Nassau-producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit de woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SEYNAEVE

    Type: Flexijob

    * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

Zoek naar antwoorden van PEUGEOT/ GARAGE NOVA in sociale netwerken
Look for responds of PEUGEOT/ GARAGE NOVA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEUGEOT/ GARAGE NOVA. Laat een reactie achter voor PEUGEOT/ GARAGE NOVA. PEUGEOT/ GARAGE NOVA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEUGEOT/ GARAGE NOVA. Leave a respond for PEUGEOT/ GARAGE NOVA. PEUGEOT/ GARAGE NOVA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEUGEOT/ GARAGE NOVA op de google maps. Adres en contacten PEUGEOT/ GARAGE NOVA
Location of PEUGEOT/ GARAGE NOVA on the google maps. Address and contacts of PEUGEOT/ GARAGE NOVA

Andere gerelateerde bedrijven als come PEUGEOT/ GARAGE NOVA PEUGEOT/ GARAGE NOVA: FABIENNE DE BACKER-ETC... | Clé Rapide BVBA | HT TROPLAST AG (ATT MME BAST) | Home Favorits-Hemako | Coopmans A

Other related companies as PEUGEOT/ GARAGE NOVA: FABIENNE DE BACKER-ETC... | Clé Rapide BVBA | HT TROPLAST AG (ATT MME BAST) | Home Favorits-Hemako | Coopmans A

PEUGEOT/ GARAGE NOVA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEUGEOT/ GARAGE NOVA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02226623535. Het bedrijf PEUGEOT/ GARAGE NOVA bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 505; 2500; Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 617,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile - Self-drive car rental. Lijst met producten zijn Automobile dealers - Used cars; Autombile concessionaires.
De hoofdactiviteit van PEUGEOT/ GARAGE NOVA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEUGEOT/ GARAGE NOVA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEUGEOT/ GARAGE NOVA, openstaande posities, locatie van PEUGEOT/ GARAGE NOVA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PEUGEOT/ GARAGE NOVA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEUGEOT/ GARAGE NOVA, company assigned to the tax number BE02226623535. The company PEUGEOT/ GARAGE NOVA is located at the address: Antwerpsesteenweg 505; 2500; Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 617,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile - Self-drive car rental. List of products are Automobile dealers - Used cars; Autombile concessionaires.
The main activity of PEUGEOT/ GARAGE NOVA is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PEUGEOT/ GARAGE NOVA is not available. You also can look at reviews of PEUGEOT/ GARAGE NOVA, open positions, location of PEUGEOT/ GARAGE NOVA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEUGEOT/ GARAGE NOVA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEUGEOT/ GARAGE NOVA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEUGEOT/ GARAGE NOVA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEUGEOT/ GARAGE NOVA, employees, financial statistics.