IDUNA TECHNIEK

Contactgegevens IDUNA TECHNIEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IDUNA TECHNIEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

IDUNA TECHNIEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP GIERLE 339D; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14436818 (+32-14436818) 14436818 (+32-14436818)

Fax (fax): +32 (10) 487-34-74 +32 (10) 487-34-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IDUNA TECHNIEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IDUNA TECHNIEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IDUNA TECHNIEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IDUNA TECHNIEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IDUNA TECHNIEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IDUNA TECHNIEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IDUNA TECHNIEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IDUNA TECHNIEK
Products information IDUNA TECHNIEK

BTW identificatienummer (tax): BE02888000488
Ondernemingsnummer: 7505279541
Hoofdstad (capital): 640,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 166,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in IDUNA TECHNIEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IDUNA TECHNIEK
(Get full report from official database of BE for IDUNA TECHNIEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor IDUNA TECHNIEK
Addition kinds of activities for IDUNA TECHNIEK

922201. Vervolgende partijen | Prosecuting parties
22111103. Schorsdoek, katoen | Bark cloth, cotton
32550303. Vuursteen, klei | Firebrick, clay
32920102. Doek, asbest | Cloth, asbestos
37990101. Automobiel aanhangwagen chassis | Automobile trailer chassis
50859910. Vuurvast materiaal | Refractory material
59999919. Religieuze goederen | Religious goods

Werken bij IDUNA TECHNIEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IDUNA TECHNIEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IDUNA TECHNIEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IDUNA TECHNIEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

  • Voorbereider poederlakkerij (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het voorbereidend werk in de lakafdeling. Schuren en ontvetten van de metalen goederen, kortom de voorbereidingen voor het poederlakwerk.

  • Werkvoorbereider (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekend familiaal metaalbedrijf in het Waasland zijn we op zoek naar een werkvoorbereider. Je fungeert als aanspreekpunt voor zowel aannemers als particulieren. Daarnaast zet je met je kennis en praktisch inzicht de stabiliteitsstudie om in een concreet project. Zo kunnen je collega's alles correct in productie laten gaan.

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • Vrachtwagenmechanieker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenmechanieker.  Je zal instaan voor het mechanisch onderhoud van trekkers en opleggers. Tevens ook voor het preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen, voor het bepalen van preventieve of correctieve onderhoudsinterventies en voor het wisselen of herstellen van defecte onderdelen.

  • Werfleider Asfalt (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van werfleider asfalt zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Opvolgen van werven en ondersteunen van de projectleider en het afdelingshoofd; Opdrachten uitdelen in verband met de uitvoering; verantwoordelijk zijn voor de inrichting van de werf rekening houdend met de veiligheid van alle betrokken partijen; Waken over de budgetten en letten op de vooruitgang van een project; Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen van het materieel; Je werkt samen met de projectleider en het afdelingshoofd waarbij je rapporteert aan de projectleider.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BIERBEEK (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

  • STUDENTENJOB WINKELINVENTARIS - MA AVOND 15 OKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Samen met een team van 8 medewerkers zal je worden ingezet voor het inventariseren van de aanwezige kledingsstukken en accessoires Met behulp van een handscannertje scan je de barcodes in Dit is eenvoudig en repititief werk en gebeurt onderbegeleiding van een winkelverantwoordelijke

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio BRUSSEL) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SB2018.

  • MASTER STUDENT ARCHITECTUUR (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Als jong en dynamisch architectenbureau uit Schilde zijn wij opzoek naar een leuke, gemotiveerde en spontane medewerker om ons team te versterken. U zal instaan voor het uitwerken van verschillende architectuurprojecten van voorontwerp tot werfopvolging. Kennis van autocad en MS office is verreist. U kan hier 2 dagen per week tewerkgesteld worden in samenspraak met het kantoor. Werken met programma's als CAD/BIM-software Vectorworks en het 3D-animatieprogramma Cinema 4D zijn een pluspunt. Mocht u in het bezit zijn van een portfolio ontvangen wij deze graag.

  • Mecanicien vrachtwagens (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    VRACHTWAGENMECHANIEKER of hersteller landbouwvoertuigen/kranen Functie: • Je maakt deel uit van een professioneel team dat instaat voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van vrachtwagens en opleggers • Je lokaliseert de defecten, stelt technische diagnoses, uitvoeren van kleine en grote onderhouden, verslag uitmaken van uitgevoerde werken.

  • Productiemedewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: HET VISHUIS

    Type: Vaste Job

    Algemene productverwerking volgens richtlijnen en orderprocedure Conserveren, kruiden en inleggen van vis Portioneren, wegen en labelen van vis Verpakken en producten voor verzending gereed maken Producten leveren aan klanten

Zoek naar antwoorden van IDUNA TECHNIEK in sociale netwerken
Look for responds of IDUNA TECHNIEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor IDUNA TECHNIEK. Laat een reactie achter voor IDUNA TECHNIEK. IDUNA TECHNIEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IDUNA TECHNIEK. Leave a respond for IDUNA TECHNIEK. IDUNA TECHNIEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IDUNA TECHNIEK op de google maps. Adres en contacten IDUNA TECHNIEK
Location of IDUNA TECHNIEK on the google maps. Address and contacts of IDUNA TECHNIEK

Andere gerelateerde bedrijven als come IDUNA TECHNIEK IDUNA TECHNIEK: GOETSTOUWERS BERNARD | C.A.S. | RAMPELBERGH PASCAL | OPENBARE BIBLIOTHEEK | ALMETAL BEHEER NV

Other related companies as IDUNA TECHNIEK: GOETSTOUWERS BERNARD | C.A.S. | RAMPELBERGH PASCAL | OPENBARE BIBLIOTHEEK | ALMETAL BEHEER NV

IDUNA TECHNIEK is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IDUNA TECHNIEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02888000488. Het bedrijf IDUNA TECHNIEK bevindt zich op het adres: STEENWEG OP GIERLE 339D; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 640,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 166,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen. Producten gemaakt in IDUNA TECHNIEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IDUNA TECHNIEK is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IDUNA TECHNIEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IDUNA TECHNIEK, openstaande posities, locatie van IDUNA TECHNIEK op de kaart.

IDUNA TECHNIEK is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is IDUNA TECHNIEK, company assigned to the tax number BE02888000488. The company IDUNA TECHNIEK is located at the address: STEENWEG OP GIERLE 339D; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 640,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 166,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Benzinestations and brandstoffen. Products created in IDUNA TECHNIEK were not found.
The main activity of IDUNA TECHNIEK is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of IDUNA TECHNIEK is not available. You also can look at reviews of IDUNA TECHNIEK, open positions, location of IDUNA TECHNIEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IDUNA TECHNIEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IDUNA TECHNIEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IDUNA TECHNIEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IDUNA TECHNIEK, employees, financial statistics.