DTF CAR SYSTEMS

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • DTF CAR SYSTEMS

Contactgegevens DTF CAR SYSTEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DTF CAR SYSTEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DTF CAR SYSTEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Serpentestraat 21; 9660; Brakel (Nederbrakel), België

Telefoon (phone): 055 42 23 64 (+32-055 42 23 64) 055 42 23 64 (+32-055 42 23 64)

Fax (fax): 055 42 23 64 (+32-055 42 23 64) 055 42 23 64 (+32-055 42 23 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DTF CAR SYSTEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DTF CAR SYSTEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DTF CAR SYSTEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DTF CAR SYSTEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DTF CAR SYSTEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DTF CAR SYSTEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DTF CAR SYSTEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DTF CAR SYSTEMS
Products information DTF CAR SYSTEMS

BTW identificatienummer (tax): BE03841888427
Ondernemingsnummer: 6746398925
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in DTF CAR SYSTEMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Radios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DTF CAR SYSTEMS
(Get full report from official database of BE for DTF CAR SYSTEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DTF CAR SYSTEMS
Addition kinds of activities for DTF CAR SYSTEMS

16290100. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
20219902. Boterpoeder | Butter powder
32749903. Gehydrateerde kalk | Hydrated lime
34960112. Spiraal doek, gemaakt van aangekochte draad | Spiral cloth, made from purchased wire
36529902. Magnetische tape (audio): vooraf opgenomen | Magnetic tape (audio): prerecorded
51420101. Vruchtensappen, bevroren | Fruit juices, frozen

Werken bij DTF CAR SYSTEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DTF CAR SYSTEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DTF CAR SYSTEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DTF CAR SYSTEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de ploegbaas ben je verantwoordelijk voor volgende taken: - Planningen opmaken - Team van operatoren aansturen - Opvangen van het verlof van ploegbazen - Processen opvolgen en verbeteringen voorstellen

  • Monteur (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de regio Ronse zijn we momenteel actief op zoek naar een monteur schrijnwerk. Deze klant is actief in de montage en aansluiting van zowel schrijnwerk- sanitair als elektriciteit. Je staat met je ploeg in voor de montage van meubels die vooraf worden gefabriceerd in het atelier. Interesse in deze aantrekkelijke functie met doorgroeimogelijkheden? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • Claims & Insurance officer logistiek: centrum van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als claims officer beheert u het technisch beheer van de verzekeringspolissen (zowel wereldwijd als lokaal). Het management van alle premies, meldingen over verzekerde objecten, verificatie van facturen, maandelijkse rapportage en alle administratieve taken die hierbij komen kijken. Je registreert en behandelt deze claims (aansprakelijkheid, douane en invordering) en werkt nauw samen met collega's.

  • Huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tielt-Winge Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp 28u wekelijks te Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Drongen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENTEN/WINKELMEDEWERKERS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT

    Type: Studentenjob

    Je werkt als winkelmedewerker in de Panos Langemunt Gent en staat in voor het bedienen van klanten en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel.

  • jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Picco Belli

    Type: Studentenjob

    medewerker broodjeszaak broodjes bereiden afwas klanten bedienen

  • Verkoopmedewerker seizoensartikelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor seizoensartikelen: Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de onderneming. Je promoot de producten en het bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord. - Je vult de producten aan in de rayons in de winkel - Je stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekken - Je zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeuren - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayon - Je beantwoordt de vragen van klanten - Je adviseert de klant - Je helpt de klant een aankoop te maken - Je zorgt dat de klant tevreden is en blijft

  • Logistiek assistent (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AZ ZENO

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de logistieke ondersteuning op verschillende zorgeenheden. Je streeft voortdurend naar optimalisatie en verbetering van kwaliteit. Je verricht indirect patiëntgerichte taken zoals maaltijdbedeling, koffiebedeling, opmaak van bedden; begeleiding van patiënten en het uitvoeren van bestellingen en aanvullen van verschillende materialen. Je hebt inzicht omtrent het maaltijdgebeuren inzake de consistentie van de voeding, het noteren van de voedingsinname en de verschillende materiaalkeuzes, dit alles aangepast aan de ziekteproblematiek van de patiënt. Je bent bereidt om te werken op beide campussen: Knokke-Heist en Blankenberge.

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

  • Account Manager Fashion (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiast verkoper en gemotiveerd? Kom dan ons team versterken. Werkzaamheden: Verkopen van aantal collecties per jaar Aanvullen en onderhouden van voorraden bij onze verkooppunten Onderhouden en contacten met bestaande klanten Bestaande en nieuwe klanten adviseren in verkoop en informeren over (aankomende) collecties en nieuwe producten Zoeken en contact leggen met potentiele klanten Jouw profiel: Enthousiast en ambitieus Uitstekende communicatieve vaardigheden Een collegiale en betrokken teamplayer, die zelfstandig kan werken Nederlandse (en Franse taal) spreken Representatief en affiniteit met mode en styling Relevante werkervaring in de branche is een pre Flexibele instelling ( geen 9 tot 5 mentaliteit) In bezit rijbewijs B en bereid tot reizen Woonachtig in België Wij bieden: Uitdagende job en prettige werkomgeving Zeer knappe commissie op basis van verkoop Job is op zelfstandige basis

Zoek naar antwoorden van DTF CAR SYSTEMS in sociale netwerken
Look for responds of DTF CAR SYSTEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DTF CAR SYSTEMS. Laat een reactie achter voor DTF CAR SYSTEMS. DTF CAR SYSTEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DTF CAR SYSTEMS. Leave a respond for DTF CAR SYSTEMS. DTF CAR SYSTEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DTF CAR SYSTEMS op de google maps. Adres en contacten DTF CAR SYSTEMS
Location of DTF CAR SYSTEMS on the google maps. Address and contacts of DTF CAR SYSTEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come DTF CAR SYSTEMS DTF CAR SYSTEMS: VALKENEERS ROBBY | DANNY DEN HAESE | BANCONTACT-MISTER CASH | Casier G | LEXCOPE

Other related companies as DTF CAR SYSTEMS: VALKENEERS ROBBY | DANNY DEN HAESE | BANCONTACT-MISTER CASH | Casier G | LEXCOPE

DTF CAR SYSTEMS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DTF CAR SYSTEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03841888427. Het bedrijf DTF CAR SYSTEMS bevindt zich op het adres: Serpentestraat 21; 9660; Brakel (Nederbrakel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 702,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile - Radios. Producten gemaakt in DTF CAR SYSTEMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DTF CAR SYSTEMS is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DTF CAR SYSTEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DTF CAR SYSTEMS, openstaande posities, locatie van DTF CAR SYSTEMS op de kaart.

DTF CAR SYSTEMS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DTF CAR SYSTEMS, company assigned to the tax number BE03841888427. The company DTF CAR SYSTEMS is located at the address: Serpentestraat 21; 9660; Brakel (Nederbrakel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 702,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile - Radios. Products created in DTF CAR SYSTEMS were not found.
The main activity of DTF CAR SYSTEMS is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DTF CAR SYSTEMS is not available. You also can look at reviews of DTF CAR SYSTEMS, open positions, location of DTF CAR SYSTEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DTF CAR SYSTEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DTF CAR SYSTEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DTF CAR SYSTEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DTF CAR SYSTEMS, employees, financial statistics.