Auto Racing Charleroi

Contactgegevens Auto Racing Charleroi: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto Racing Charleroi: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto Racing Charleroi

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Mons 8; 6020; Charleroi (Dampremy), België

Telefoon (phone): 071 47 07 44 (+32-071 47 07 44) 071 47 07 44 (+32-071 47 07 44)

Fax (fax): 071 47 07 44 (+32-071 47 07 44) 071 47 07 44 (+32-071 47 07 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto Racing Charleroi: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto Racing Charleroi"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto Racing Charleroi"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto Racing Charleroi, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto Racing Charleroi. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto Racing Charleroi, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto Racing Charleroi. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto Racing Charleroi
Products information Auto Racing Charleroi

BTW identificatienummer (tax): BE01463073730
Ondernemingsnummer: 8993927001
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 839,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Automobile - Parts & Access. - Retail; Exhaust systems; Automobile - Alarm systems; Automobile - Tuning

Product categorie (product category): Automobile - Radios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto Racing Charleroi
(Get full report from official database of BE for Auto Racing Charleroi)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto Racing Charleroi
Addition kinds of activities for Auto Racing Charleroi

173100. Elektrisch werk | Electrical work
632499. Ziekenhuis- en medische dienstplannen, nec | Hospital and medical service plans, nec
01330000. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
07529902. Honingpijpdiensten (op boerderij) | Honey straining services (on farm)
24410201. Eierschoenen, hout | Egg cases, wood
25990101. Kasten, fabriek | Cabinets, factory
28190107. Fosfor, elementair | Phosphorus, elemental
34930105. Torsie balkveren | Torsion bar springs
38429911. Hydrotherapie apparatuur | Hydrotherapy equipment
76992702. taxidermists | Taxidermists

Werken bij Auto Racing Charleroi: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto Racing Charleroi: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto Racing Charleroi. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto Racing Charleroi. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren technieker gezocht! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grotere speler in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren technieker. Jouw takenpakket bestaat uit : Lezen van elektrische schema's Je staat in voor het opsporen en verhelpen van sporingen Je staat in eerste instantie telefonisch ter beschikking tijdens wachtdiensten, om eventueel ook ter plaatse te gaan voor een fysieke interventie

  • Allround medewerker textiel (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient stoffen te snijden, te verpakken en naar het magazijn te brengen. Kandidaat is ook verantwoordelijk voor het stockbeheer.

  • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

  • Reachtruckchauffeur (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Brugge zijn wij op zoek naar een reachtruckchauffeur (2 ploegen). Je begint in het magazijn als lader en losser waar je ook moet werken met een elektrisch transpallet. Na verloop van tijd zal je meer en meer ingeschakeld worden om reachwerk te doen.

  • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Procesoperator (2-pl) (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: ZOUTMAN N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en controleren van de productie-installaties die instaan voor het verwerken en verpakken van zout (Voeding, waterbehandeling,…). Je voert kleine onderhouds-, reinigings- en herstellingswerkzaamheden uit Je staat in voor de afvoer van afgewerkte paletten met de vorkheftruck Je werkt afwisselend in een vroege (5u – 13u) en late (13u – 21u) ploeg

  • Regiomanager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen. Je taak bestaat eruit om mensen te enthousiasmeren hoe de energiemarkt werkt, zodat ze inzien dat het O model de meest optimale manier us om energie aan te kopen. Naast een aanzienlijke besparing, ontzorgen we onze klanten over de ganse lijn aangaande hun energiedossier. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team waarin je toch de eigenheid van een sales profiel behoudt. Je beschikt over een eigen netwerk B2B en je eigen agenda plannen. Krijg je hier enrgie van? Dan is je succes in onze organisatie verzekerd!!

  • Logopedist(e) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ALFAMED

    Type: Zelfstandige activiteit

    de KINDERPOLI is een multidisciplaire kinderpraktijk. We zoeken een dynamische logopedist(e) met focus op taal- en leerproblemen alsook (taal)ontwikkelingsstoornissen.

  • VanRoey.be - System Engineer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taakomschrijving Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Windows, Microsoft, VMware, Citrix, FortiNet,VEEAM en HP. Hiervoor werk je ongeveer 70% van je tijd bij klanten en 30% vanop kantoor. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT park alsook de mogelijke evolutie naar Cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Operations Manager. Je profiel Je kan reeds terugblikken op minimum vijf jaar relevante ervaring in een gelijkaardige job waardoor je vertrouwd bent met zowel installaties als configuraties en beheer van bovenstaande oplossingen. Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in systeembeheer. Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatsgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren. Je bent besluitvaardig, diplomatisch ingesteld, hebt oog voor procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied. We bieden je VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Zoek naar antwoorden van Auto Racing Charleroi in sociale netwerken
Look for responds of Auto Racing Charleroi in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto Racing Charleroi. Laat een reactie achter voor Auto Racing Charleroi. Auto Racing Charleroi bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto Racing Charleroi. Leave a respond for Auto Racing Charleroi. Auto Racing Charleroi on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto Racing Charleroi op de google maps. Adres en contacten Auto Racing Charleroi
Location of Auto Racing Charleroi on the google maps. Address and contacts of Auto Racing Charleroi

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto Racing Charleroi Auto Racing Charleroi: NYS PRIMEUR | LEON THOMAS | TECHNOCARE | 'T DEBBERKE | DELAMEILLEURE

Other related companies as Auto Racing Charleroi: NYS PRIMEUR | LEON THOMAS | TECHNOCARE | 'T DEBBERKE | DELAMEILLEURE

Auto Racing Charleroi is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auto Racing Charleroi, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01463073730. Het bedrijf Auto Racing Charleroi bevindt zich op het adres: Route de Mons 8; 6020; Charleroi (Dampremy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 839,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile - Radios. Lijst met producten zijn Automobile - Parts & Access. - Retail; Exhaust systems; Automobile - Alarm systems; Automobile - Tuning.
De hoofdactiviteit van Auto Racing Charleroi is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto Racing Charleroi is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto Racing Charleroi, openstaande posities, locatie van Auto Racing Charleroi op de kaart.

Auto Racing Charleroi is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auto Racing Charleroi, company assigned to the tax number BE01463073730. The company Auto Racing Charleroi is located at the address: Route de Mons 8; 6020; Charleroi (Dampremy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 839,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile - Radios. List of products are Automobile - Parts & Access. - Retail; Exhaust systems; Automobile - Alarm systems; Automobile - Tuning.
The main activity of Auto Racing Charleroi is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto Racing Charleroi is not available. You also can look at reviews of Auto Racing Charleroi, open positions, location of Auto Racing Charleroi on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto Racing Charleroi, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto Racing Charleroi, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto Racing Charleroi, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto Racing Charleroi, employees, financial statistics.