Wielant Auto Onderdelen NV

Contactgegevens Wielant Auto Onderdelen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wielant Auto Onderdelen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wielant Auto Onderdelen NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Assesteenweg 22; 1730; Asse (Mollem), België

Telefoon (phone): 02 452 63 04 (+32-02 452 63 04) 02 452 63 04 (+32-02 452 63 04)

Fax (fax): 02 452 25 65 (+32-02 452 25 65) 02 452 25 65 (+32-02 452 25 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wielant Auto Onderdelen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wielant Auto Onderdelen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wielant Auto Onderdelen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wielant Auto Onderdelen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wielant Auto Onderdelen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wielant Auto Onderdelen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wielant Auto Onderdelen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wielant Auto Onderdelen NV
Products information Wielant Auto Onderdelen NV

BTW identificatienummer (tax): BE05339599609
Ondernemingsnummer: 8319915771
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 884,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Automobile - Enamels

Product categorie (product category): Automobile - Parts and Access. - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wielant Auto Onderdelen NV
(Get full report from official database of BE for Wielant Auto Onderdelen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wielant Auto Onderdelen NV
Addition kinds of activities for Wielant Auto Onderdelen NV

07210105. Wijnstokken, teelt van | Vines, cultivation of
24990802. Vlaggen, hout | Flagpoles, wood
28190604. Isotopen, radioactief | Isotopes, radioactive
48339900. Televisie-omroepzenders, nec | Television broadcasting stations, nec
83519900. Kinderopvangdiensten, nec | Child day care services, nec

Werken bij Wielant Auto Onderdelen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wielant Auto Onderdelen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wielant Auto Onderdelen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wielant Auto Onderdelen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C / UITBEENDER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesgroothandel in de regio zijn we dringend op zoek naar een uitbeender / chauffeur c

  • A deeltijds melkvee 8u (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker voor het helpen verzorgen van de kalveren en koeien, voederen van de dieren, schoonmaken van de drinkemmers van de kalveren, uitvoeren van kleine herstellingen. Kan op maandag 8 u of kan ook twee halve dagen in de week, dit is bespreekbaar. Het reinigen van de stallen of de melkput met een hogedrukreiniger behoren ook tot jouw takenpakket.

  • bijverdienste ochtend: laden en lossen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een intussen zeer bekend bedrijf gespecialiseerd in het verkopen en aan-huis-leveren van electronica en witgoed, zijn wij op zoek naar gemotiveerde werkkrachten die een graag een centje zouden bijverdienen. Je werkdag start om 4u. Je staat in voor het laden en lossen van de bezorgbussen met witgoed. Deze goederen dienen eerst gescand te worden en daarna worden deze in de bussen gezet volgens een welbepaald patroon. Om 7.30u dienen alle bussen geladen te zijn zodat ze naar de klanten kunnen vertrekken, hier eindigt jouw werkdag. De job wordt geleerd op de werkvloer! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde vroege vogels die willen bijleren en echt willen werken, ook op zaterdag

  • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

  • Handlanger bouw (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

  • Ploegchef productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het dagelijks aanspreekpunt - het aansturen van een team medewerkers - het coördineren en organiseren van dagelijkse activiteiten voor een succesvolle productieplanning - het volgen van kwaliteits- en storingsgegevens - het verhelpen van problemen en een correcte analyse overbrengen Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een ploegchef productie voor de nachtploeg/overbrugging/ 2 ploegen.

  • Huishoudhulpen regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • Snijder textiel (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: BIO-RACER

    Type: Vaste Job

    Bio-Racer is voor haar vestiging in Tessenderlo op zoek naar uitbreiding in de snijzaal. Het takenpakket van de snijder bestaat uit: Opleggen van stoffen Snijden van stoffen met automatische cutter Controleren kwaliteit van stoffen, controleren van snijwerk van cutter Orders snijplanning opvolgen Snijorders bundelen, picken en verdelen

  • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

  • COMMUNICATIEVE WERKVOORBEREIDER (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een groeiende, hoogtechnologische onderneming die interieuroplossingen op maat aanbieden. Je bent verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en interne organisatie van het bedrijf. Alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Dit is een uitdagende job met verantwoordelijkheid en ruimte voor zelfontplooiing. Deze job kan worden onderverdeeld in twee hoofdtaken. 1) Planning en werkvoorbereiding - Het uittekenen van de productieplannen (in hout, maar ook metaal , glas…) met een gekend CAD-CAM systeem in overleg met architect en klant. - Het opvolgen van projecten van A tot Z met oog op het halen van de vooropgestelde termijnen - In overleg het samenstellen en het opvolgen van een korte en lange termijn planning. - Je bent de schakel tussen bureau, atelier en plaatsing en denkt kritisch mee om werkmethodes te optimaliseren - Je werkt actief mee om de goede de sfeer in het atelier te behouden. 2) Bestellingen en voorraadbeheer - Het uitvoeren van bestellingen - Het opvolgen van leveringen en stock - Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het beheer van materiaal/materieel

  • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

Zoek naar antwoorden van Wielant Auto Onderdelen NV in sociale netwerken
Look for responds of Wielant Auto Onderdelen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wielant Auto Onderdelen NV. Laat een reactie achter voor Wielant Auto Onderdelen NV. Wielant Auto Onderdelen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wielant Auto Onderdelen NV. Leave a respond for Wielant Auto Onderdelen NV. Wielant Auto Onderdelen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wielant Auto Onderdelen NV op de google maps. Adres en contacten Wielant Auto Onderdelen NV
Location of Wielant Auto Onderdelen NV on the google maps. Address and contacts of Wielant Auto Onderdelen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Wielant Auto Onderdelen NV Wielant Auto Onderdelen NV: Miss & Sir | KWADEBEEKVALLEI | RITA VAN CANNEGEM | OLIVIER FAGES | Gallery Luc Pieters

Other related companies as Wielant Auto Onderdelen NV: Miss & Sir | KWADEBEEKVALLEI | RITA VAN CANNEGEM | OLIVIER FAGES | Gallery Luc Pieters

Wielant Auto Onderdelen NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wielant Auto Onderdelen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05339599609. Het bedrijf Wielant Auto Onderdelen NV bevindt zich op het adres: Assesteenweg 22; 1730; Asse (Mollem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 884,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile - Parts and Access. - Retail. Lijst met producten zijn Automobile - Enamels.
De hoofdactiviteit van Wielant Auto Onderdelen NV is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wielant Auto Onderdelen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wielant Auto Onderdelen NV, openstaande posities, locatie van Wielant Auto Onderdelen NV op de kaart.

Wielant Auto Onderdelen NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wielant Auto Onderdelen NV, company assigned to the tax number BE05339599609. The company Wielant Auto Onderdelen NV is located at the address: Assesteenweg 22; 1730; Asse (Mollem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 884,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile - Parts and Access. - Retail. List of products are Automobile - Enamels.
The main activity of Wielant Auto Onderdelen NV is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Wielant Auto Onderdelen NV is not available. You also can look at reviews of Wielant Auto Onderdelen NV, open positions, location of Wielant Auto Onderdelen NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wielant Auto Onderdelen NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wielant Auto Onderdelen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wielant Auto Onderdelen NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wielant Auto Onderdelen NV, employees, financial statistics.