Sunny Tools

Contactgegevens Sunny Tools: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sunny Tools: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sunny Tools

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hereblokstraat 4; 3350; Linter (Wommersom), België

Telefoon (phone): 0475 37 83 28 (+32-0475 37 83 28) 0475 37 83 28 (+32-0475 37 83 28)

Fax (fax): 011 78 51 65 (+32-011 78 51 65) 011 78 51 65 (+32-011 78 51 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sunny Tools: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sunny Tools"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sunny Tools"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sunny Tools, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sunny Tools. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sunny Tools, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sunny Tools. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sunny Tools
Products information Sunny Tools

BTW identificatienummer (tax): BE07625030517
Ondernemingsnummer: 3671875000
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 331,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Sunny Tools zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Parts and Access. - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sunny Tools
(Get full report from official database of BE for Sunny Tools)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sunny Tools
Addition kinds of activities for Sunny Tools

353105. Schrapers, graders, rollers en dergelijke apparatuur | Scrapers, graders, rollers, and similar equipment
519104. Paardensport | Equestrian equipment
14999904. Cryoliet mijnbouw | Cryolite mining
27549902. Directories, telefoon: gravure printing, niet gepubliceerd | Directories, telephone: gravure printing, not published
36440200. Elektrische leidingen en toebehoren | Electric conduits and fittings
57220000. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores

Werken bij Sunny Tools: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sunny Tools: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sunny Tools. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sunny Tools. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C / UITBEENDER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesgroothandel in de regio zijn we dringend op zoek naar een uitbeender / chauffeur c

  • Plaatser maatwerk (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als plaatser van maatwerk samen met 2 collega’s (je doet het niet op eigen houtje). Zo zijn jullie perfect op elkaar afgestemd! Dit gaat over zowel keukens als kasten, dressings, binnendeuren, trappen, constructies, meubels, … Noem maar op! Benieuwd hoe je dag er zal uitzien? Zo dus: Je komt toe op het atelier, slaat een babbel met de collega’s en bekijkt de planning waar je heen moet. Eenmaal vertrokken begint het echte werk. Aangekomen op de bestemming plaats je zorgvuldig en kwalitatief de profielen. Aangezien jij perfectionistisch ingesteld bent is dat peanuts! Je bent klaar of er is extra hulp nodig in het atelier? Dan help je graag een handje mee!

  • Internationale onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de montage, in dienststelling en onderhoud van de technische installaties. Je kan zelfstandig en correct service interventies uitvoeren binnen en buiten Europa Installaties afstellen en installeren is voor jou geen probleem. Een probleem oplossen gaat prima voor jou als ook een analyse van het probleem maken. Al jou uitgevoerde taken giet je op het einde in een overzichtelijk rapport.

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

  • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Gooik/St. Pieters-Leeuw/Lennik) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, woon- en zorgcentra regio Gooik - Lennik, zoeken wij verpleegkundigen. Dit voornamelijk op interimbasis - enerzijds langere opdrachten, anderzijds korte, losse (vervangings)opdrachten. Ook bijwerken (naast een vaste job) kan een optie zijn. Heb jij tijd en zin om af en toe in het woonzorgcentrum te werken? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! Je kiest zelf of je de voorkeur geeft aan vroegdiensten, laatdiensten, weekends en wanneer je wenst te werken.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • ZELFSTANDIGE UITBATER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1614845-inline.html?cid=Partner_VDAB Word (m/v) ZELFSTANDIGE UITBATER In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (regio’s van de kust, Gent, Antwerpen, Limburg en Deinze),  en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning  van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. Geen investering vereist. Attractieve commissies. Ongeacht uw leeftijd (min. 18 jaar), uw opleiding, uw werkervaring of uw woonplaats, wij hechten er veel belang aan alle mogelijkheden in ons netwerk met u te bestuderen. Van onze 305 agentschappen in België, is er vast één dat aan uw profiel en aan uw ambities beantwoordt. Enkele essentiële eigenschappen vormen uiteraard een belangrijke troef bij het beoordelen van uw kandidatuur. Graag verkopen en de dienst aan het cliënteel zijn het allerbelangrijkst. Sociale vaardigheden en contacten kunnen leggen met personen van allerlei aard, nationaliteit of sociale klasse, zijn grote voordelen. DE FUNCTIE … VOLLEDIG ZELFSTANDIG WERKEN ! Bij Ladbrokes is het werkelijkheid: de zelfstandige commissionair organiseert zijn activiteiten op de manier die hij de beste acht in naleving van de contractuele verplichtingen voorzien in het commissiecontract. De commissionair is in de eerste plaats een verkoper die: zijn klanten in een net, ordelijk en comfortabel verkooppunt ontvangt  potentiële klanten aantrekt door een ideale schikking van het marketing materiaal dat hem gratis ter beschikking wordt gesteld leven in zijn verkooppunt blaast door de promotionele acties te ondersteunen die Ladbrokes voorstelt of die hij op basis van zijn eigen ideeën op touw zet zijn klanten bindt door met hen een band te scheppen die steunt op vertrouwen, service en wederzijds respect aan zijn habitués nieuwe speel- en winstmogelijkheden aanbiedt in de vorm van pronostieken, speelpotten of voorbeelden van minder bekende weddenschappen vriendschappelijke relaties onderhoudt met zijn buren en de andere handelaars uit de buurt, die eenieders verkoop ten goede komen  

Zoek naar antwoorden van Sunny Tools in sociale netwerken
Look for responds of Sunny Tools in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sunny Tools. Laat een reactie achter voor Sunny Tools. Sunny Tools bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sunny Tools. Leave a respond for Sunny Tools. Sunny Tools on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sunny Tools op de google maps. Adres en contacten Sunny Tools
Location of Sunny Tools on the google maps. Address and contacts of Sunny Tools

Andere gerelateerde bedrijven als come Sunny Tools Sunny Tools: JOS EN GERDA | HENRI DELARBRE | THEODORUS VAN DER BURGT | Merlevede K | JC Decaux Belgium Publicité S.A.

Other related companies as Sunny Tools: JOS EN GERDA | HENRI DELARBRE | THEODORUS VAN DER BURGT | Merlevede K | JC Decaux Belgium Publicité S.A.

Sunny Tools is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sunny Tools, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07625030517. Het bedrijf Sunny Tools bevindt zich op het adres: Hereblokstraat 4; 3350; Linter (Wommersom). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 331,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile - Parts and Access. - Retail. Producten gemaakt in Sunny Tools zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sunny Tools is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sunny Tools is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sunny Tools, openstaande posities, locatie van Sunny Tools op de kaart.

Sunny Tools is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sunny Tools, company assigned to the tax number BE07625030517. The company Sunny Tools is located at the address: Hereblokstraat 4; 3350; Linter (Wommersom). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 331,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile - Parts and Access. - Retail. Products created in Sunny Tools were not found.
The main activity of Sunny Tools is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sunny Tools is not available. You also can look at reviews of Sunny Tools, open positions, location of Sunny Tools on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sunny Tools, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sunny Tools, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sunny Tools, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sunny Tools, employees, financial statistics.