GOLFSHOP-BAETEN

Contactgegevens GOLFSHOP-BAETEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOLFSHOP-BAETEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOLFSHOP-BAETEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lierselei 195; 2390; Malle (Oostmalle), België

Telefoon (phone): 03 309 02 21 (+32-03 309 02 21) 03 309 02 21 (+32-03 309 02 21)

Fax (fax): 03 312 48 67 (+32-03 312 48 67) 03 312 48 67 (+32-03 312 48 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOLFSHOP-BAETEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOLFSHOP-BAETEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOLFSHOP-BAETEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOLFSHOP-BAETEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOLFSHOP-BAETEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOLFSHOP-BAETEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOLFSHOP-BAETEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOLFSHOP-BAETEN
Products information GOLFSHOP-BAETEN

BTW identificatienummer (tax): BE03128601074
Ondernemingsnummer: 7337188720
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in GOLFSHOP-BAETEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Parts and Access. - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOLFSHOP-BAETEN
(Get full report from official database of BE for GOLFSHOP-BAETEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOLFSHOP-BAETEN
Addition kinds of activities for GOLFSHOP-BAETEN

231102. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
35499903. Pail Mills | Pail mills
49229900. Overbrenging van aardgas, anders | Natural gas transmission, nec
50210300. Bedden en beddengoed | Beds and bedding
70410100. Broederschap en meiden | Fraternities and sororities

Werken bij GOLFSHOP-BAETEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOLFSHOP-BAETEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOLFSHOP-BAETEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOLFSHOP-BAETEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende - Personeelsdienst (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Pulle zijn wij op zoek naar een administratief bediende om het tijdelijke tekort op de afdeling op te vangen. We zijn op zoek naar iemand die weet wat werken is, snel van begrip en zich ergens kan insmijten. Iemand die cijfers erg leuk vindt en mensen graag verder helpt, maar steeds efficiënt blijft. Jobinhoud bestaat onder andere uit: • Personeelsadministratie • Loonverwerking (redelijk manueel) • Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie er rond en subsidies aanvragen • Schadegevallen verwerken (deel preventie)

  • Huishoudhulp Brugge m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent 18+ winkelmedewerker - Regio Ravels - weekendwerk (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student, ben je 18 jaar of ouder en zoek je een bijverdienste voor in het weekend doorheen het schooljaar? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, werklustige, geëngageerde studenten die graag in de verkoop willen werken. Takenpakket Kassawerk Producten aanleveren en uitpakken Rekken aanvullen De winkel op orde houden Op verschillende afdelingen werken: Groeten & Fruit, bakkerij, charcuterie, diepvries...

  • Student Administratie Douane (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Gent-Zeehaven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student om aan de slag te gaan binnen de logistiek sector. Je volgt een studierichting waarbij je een administratieve duizendpoot bent en office-programma's, planning en dossierbeheer jouw sterktes zijn. Je kan werken van juni tot september. Hieronder het takenpakket in detail: · Je maakt douanedossiers aan in eigen douaneprogramma en drukt deze af · Je geeft elk artikel in Excel in en voert per artikel de juiste prijsberekening door. · Je maakt draaitabellen op in Excel op basis van de uitgaande goederen · Je sorteert de facturen per goed en per eenheidsprijs · Je ondersteunt je leidinggevende in allerlei administratieve taken.

  • Kamermeisje/Kamerjongen (student/e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een hotel te Ieper die de nadruk legt op een persoonlijke ontvangst van de gasten, verrassende kamers en huiselijke sfeer, zijn we op zoek naar studenten/studentes die gedurende het weekend en/of op dinsdag vrij zijn om te werken als kamermeisje/jongen. Je staat in voor het schoonmaken van de kamers: stofzuigen, bedden opmaken, schoonmaken van badkamer etc; alsook het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het hotel zoals bar en ontbijtruimte.

  • Student Orderpicker Food boxen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Jobstudent begeleider teams in een escaperoom (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Houthalen zijn we momenteel op zoek naar een jobstudent die teams zou kunnen begeleiden in het concept van een 'escaperoom'. Ben je communicatief en ga je graag met mensen om? Dan is deze job zeker iets voor jou! Je staat in voor de uitleg en begeleiding van groepjes die bestaan uit ongeveer 5 personen. Je geeft een leuke inleiding en een positieve wending aan hun ervaring.

  • Afwasser (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de afwas en opkuis keuken, indien nodig help je mee met kleine keukentaken

  • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Vaste Job

    Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

  • Technieker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LILLY FOODS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van preventief onderhoud Snel en efficiënt oplossen van technische storingen en pannes Verlenen van technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen Ombouwen van installaties Zoeken naar technische verbeteringsacties, uitwerken en realiseren Meehelpen bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten

  • Zelfstandig logopediste (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILY

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Van vermoedelijk 26 november 2018 tot 17 februari 2019 - Graag, indien mogelijk, de week ervoor (van 19 tot 23 november) patiënten meevolgen - +/-25-tal uren, met mogelijkheid tot uitbreiding - Behandelingen gaan door in de praktijk te Bavikhove, op school en aan huis (rijbewijs noodzakelijk) Ook enkele uren in Meulebeke - Administratieve en inhoudelijke ondersteuning (administratieprogramma Logosmart) - Ervaring is een pluspunt, maar pas afgestudeerden zijn zeker ook welkom - Kan je slechts een deeltje overnemen, neem dan zeker ook contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief via [email protected]

  • thuisverpleging (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIZO

    Type: Zelfstandige activiteit

    thuisverpleging regio Oudenaarde

Zoek naar antwoorden van GOLFSHOP-BAETEN in sociale netwerken
Look for responds of GOLFSHOP-BAETEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOLFSHOP-BAETEN. Laat een reactie achter voor GOLFSHOP-BAETEN. GOLFSHOP-BAETEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOLFSHOP-BAETEN. Leave a respond for GOLFSHOP-BAETEN. GOLFSHOP-BAETEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOLFSHOP-BAETEN op de google maps. Adres en contacten GOLFSHOP-BAETEN
Location of GOLFSHOP-BAETEN on the google maps. Address and contacts of GOLFSHOP-BAETEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GOLFSHOP-BAETEN GOLFSHOP-BAETEN: KILIANO | HET GEKROONDE EI | PHILIPPE HOUTAIN | DE CLERCQ MAURICE & ZOON | MOTO 1

Other related companies as GOLFSHOP-BAETEN: KILIANO | HET GEKROONDE EI | PHILIPPE HOUTAIN | DE CLERCQ MAURICE & ZOON | MOTO 1

GOLFSHOP-BAETEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOLFSHOP-BAETEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03128601074. Het bedrijf GOLFSHOP-BAETEN bevindt zich op het adres: Lierselei 195; 2390; Malle (Oostmalle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 655,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile - Parts and Access. - Retail. Producten gemaakt in GOLFSHOP-BAETEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GOLFSHOP-BAETEN is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOLFSHOP-BAETEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOLFSHOP-BAETEN, openstaande posities, locatie van GOLFSHOP-BAETEN op de kaart.

GOLFSHOP-BAETEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOLFSHOP-BAETEN, company assigned to the tax number BE03128601074. The company GOLFSHOP-BAETEN is located at the address: Lierselei 195; 2390; Malle (Oostmalle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 655,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile - Parts and Access. - Retail. Products created in GOLFSHOP-BAETEN were not found.
The main activity of GOLFSHOP-BAETEN is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GOLFSHOP-BAETEN is not available. You also can look at reviews of GOLFSHOP-BAETEN, open positions, location of GOLFSHOP-BAETEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOLFSHOP-BAETEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOLFSHOP-BAETEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOLFSHOP-BAETEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOLFSHOP-BAETEN, employees, financial statistics.