Furst (Maison)

Contactgegevens Furst (Maison): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Furst (Maison): address, phone, fax, email, website, opening hours

Furst (Maison)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Vall茅e 24; 6780; Messancy (Hondelange), België

Telefoon (phone): 063 22 52 30 (+32-063 22 52 30) 063 22 52 30 (+32-063 22 52 30)

Fax (fax): 063 23 36 47; 063 23 59 87 (+32-063 23 36 47; 063 23 59 87) 063 23 36 47; 063 23 59 87 (+32-063 23 36 47; 063 23 59 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Furst (Maison): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Furst (Maison)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Furst (Maison)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Furst (Maison), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Furst (Maison). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Furst (Maison), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Furst (Maison). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Furst (Maison)
Products information Furst (Maison)

BTW identificatienummer (tax): BE03646606445
Ondernemingsnummer: 1858856201
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 851,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Automobile - Tuning

Product categorie (product category): Automobile - Parts and Access. - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Furst (Maison)
(Get full report from official database of BE for Furst (Maison))

Aanvulling soorten activiteiten voor Furst (Maison)
Addition kinds of activities for Furst (Maison)

2499. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
507803. Commerciële koelapparatuur | Commercial refrigeration equipment
671999. Holdingbedrijven, nec, nec | Holding companies, nec, nec
07230000. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
10990402. Monaziet mijnbouw | Monazite mining
22530402. Jurken, breien | Dresses, knit
30890303. Golfplaten, kunststoffen | Corrugated panels, plastics
38410422. trocars | Trocars
39440601. Vliegtuigen, speelgoed | Airplanes, toy
58120101. Amerikaans restaurant | American restaurant

Werken bij Furst (Maison): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Furst (Maison): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Furst (Maison). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Furst (Maison). Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse Supervisor (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor 3 afdelingen: inkomende goederen/kwaliteitscontrole, montage en verzending (verpakking). Hierbij ligt jouw focus op planning en organisatie, stockbeheer, inventaristatie en planning van uitzendkrachten. Je staat in voor de begeleiding en coaching van een 8-tal magazijniers. Je bent het aanspreekpunt tussen magazijn en Customer Service, Aankoop. Je lost problemen in het ERP-systeem op. Je organiseert en neemt deel aan vergaderingen. Je rapporteert op een professionele manier. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.

  • Koeltechnieker | voltijds | regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij opzoek naar een koeltechnieker. Je staat in voor het installeren van de koelinstallaties (van airco's tot industriële en commerciële koelingsystemen) daarnaast geef je deskundig advies aan klanten over de werking van de installatie Tot slot zorg je voor het onderhoud en de herstellingen aan de koelsystemen

  • Kraanman Staalfabriek - ArcelorMittal Gent (volcontinusysteem) (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kraanman in de staalfabriek sta je in voor de bevoorrading en transport van de goederen. Je brengt de verschillende grondstoffen en materialen naar de verschillende afdelingen en zorgt voor de afvoer van de afvalbakken. Daarnaast sta je ook nog in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP VOOR SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint-Martens-Latem.

  • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

  • Novotel Mechelen zoekt barman/barvrouw/zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Novotel Mechelen Centrum

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door dranken, barbediening en bedien je graag gasten in de zaal? Zoek je een job waarin je kan bijleren in een bedrijf met groeimogelijkheden? Lees dan zeker verder! Om ons team te versterken zoeken wij een fulltime barman/barvrouw. Inhoud Je bedient klanten aan de bar, schenkt dranken, stelt dranken voor, bereidt cocktails, ruimte lege glazen af en houd je werkplek proper. Tevens bedien je gasten die gebruik maken van de á la carte service van het restaurant. Ook roomservice wegbrengen hoort daar bij. Als er banquetten zijn verzorg je hiervan de zaalbediening. Je verricht andere taken naargelang de noden en ondersteunt daarbij de andere departementen. Verder boek je ook alle rekeningen op en ontvang je betalingen. Profiel Je bent een horeca-minded duizendpoot die even graag bedient aan de bar als aan tafel Je bent klantvriendelijk en kan de verwachtingen van de gasten inschatten en hiernaar handelen Je bent energiek en stressbestendig, je kan het overzicht bewaren op drukke momenten Je hebt een passie voor dranken in het algemeen, een interesse in cocktails is een plus Je verkoopt graag Je communiceert duidelijk, zowel met de gast als met de keuken Je hebt voeling met een hotelomgeving Motivatie en de wil om bij te leren zijn belangrijker dan ervaring. Werkuren Je werkt een shift van 8 uur. Meestal van 16u30 - 00.30u. Soms op andere uren indien nodig. Idealiter heb je er geen probleem mee om ook de ontbijtdienst te leren kennen, maar jouw focus ligt op de avonddienst.

  • Facility medewerker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Facility medewerker zal je de gehele organisatie bij de verhuis van onze klant naar hun nieuwe locatie.  je doet dit in samenspraak met de facility manager. Je zal ook allround ingezet worden en moet alles technische zaken opvolgen. Van technische en It problemen tot contracten met kuisfirma's en het afvalbeheer. je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de beveiliging, het wagenpark, de inventaris, ... Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd in supply chain solutions 

  • LADER / LOSSER - Shift vrij te kiezen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers. Je maakt hierbij gebruik van allerlei hulpmiddelen die het werk ergonomisch verlichten. Je werkt op de luchthaven waar veiligheid en security heel belangrijk zijn. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke klant te zaventem zijn wij op zoek naar Lader/Lossers.

  • Bouwkundig Tekenaar/Calculator (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: ARCHITECTENTEAM A-PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een bijkomende gemotiveerde tekenaar/calculator om ons team te versterken. Je ziet het helemaal zitten om in een dynamisch team terecht te komen waar jouw accuraatheid kan aangewend worden voor opdrachten van heel diverse vorm en stijl. Je komt terecht in een positief ingesteld, succesvol en Nederlandstalig kantoor, waar beleving het cement vormt met de opdrachtgever. Je beschikt over een uitmuntend ruimtelijk inzicht en prima analytische vaardigheden. Je aarzelt niet om taken zelfstandig op te nemen maar je bent zeker ook een teamplayer. Natuurlijk ben je vertrouwd met 3D-tekenen en ArchiCad. Ben je echter, op dit gebied nog niet helemaal mee, maar wel enthousiast om dit onder de knie te krijgen, dan zorgen wij ervoor dat je er een krak in wordt. Je werkt ontwerpen uit op basis van schetsen en richtlijnen van de architecten.

  • Tekenaar Ontwerper HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD (en/of Microstation) met ervaring in het uittekenen (en/of ontwerpen) van HVAC installaties. Dit is een functie op een studiebureau. Al naargelang uw ervaring behoort ook het dimensioneren van de installaties tot uw taak. Het tekenen gebeurt in 2D en 3D.

  • Hulpkok flexi job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Flexijob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

Zoek naar antwoorden van Furst (Maison) in sociale netwerken
Look for responds of Furst (Maison) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Furst (Maison). Laat een reactie achter voor Furst (Maison). Furst (Maison) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Furst (Maison). Leave a respond for Furst (Maison). Furst (Maison) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Furst (Maison) op de google maps. Adres en contacten Furst (Maison)
Location of Furst (Maison) on the google maps. Address and contacts of Furst (Maison)

Andere gerelateerde bedrijven als come Furst (Maison) Furst (Maison): Cimar NV-SA | J. DE MAAGD | IMMO GODEFROID | GUIDON MOHATOIS | PASCAL DE MEYER

Other related companies as Furst (Maison): Cimar NV-SA | J. DE MAAGD | IMMO GODEFROID | GUIDON MOHATOIS | PASCAL DE MEYER

Furst (Maison) is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Furst (Maison), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03646606445. Het bedrijf Furst (Maison) bevindt zich op het adres: Rue de la Vall茅e 24; 6780; Messancy (Hondelange). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 851,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile - Parts and Access. - Retail. Lijst met producten zijn Automobile - Tuning.
De hoofdactiviteit van Furst (Maison) is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Furst (Maison) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Furst (Maison), openstaande posities, locatie van Furst (Maison) op de kaart.

Furst (Maison) is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Furst (Maison), company assigned to the tax number BE03646606445. The company Furst (Maison) is located at the address: Rue de la Vall茅e 24; 6780; Messancy (Hondelange). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 851,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile - Parts and Access. - Retail. List of products are Automobile - Tuning.
The main activity of Furst (Maison) is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Furst (Maison) is not available. You also can look at reviews of Furst (Maison), open positions, location of Furst (Maison) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Furst (Maison), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Furst (Maison), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Furst (Maison), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Furst (Maison), employees, financial statistics.