Bellekens E & Co nv (Etn)

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Bellekens E & Co nv (Etn)
Private companiesAgricultural Services • Bellekens E & Co nv (Etn)

Contactgegevens Bellekens E & Co nv (Etn): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bellekens E & Co nv (Etn): address, phone, fax, email, website, opening hours

Bellekens E & Co nv (Etn)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hessenplein 23; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 202 79 10; 03 231 38 26 (+32-03 202 79 10; 03 231 38 26) 03 202 79 10; 03 231 38 26 (+32-03 202 79 10; 03 231 38 26)

Fax (fax): 03 234 00 26 (+32-03 234 00 26) 03 234 00 26 (+32-03 234 00 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bellekens E & Co nv (Etn): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bellekens E & Co nv (Etn)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bellekens E & Co nv (Etn)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bellekens E & Co nv (Etn), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bellekens E & Co nv (Etn). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bellekens E & Co nv (Etn), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bellekens E & Co nv (Etn). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bellekens E & Co nv (Etn)
Products information Bellekens E & Co nv (Etn)

BTW identificatienummer (tax): BE07154266357
Ondernemingsnummer: 2952819824
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 732,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Automobile - Radios; Automobile - Enamels; Luggage-carriers; Compressors; Automobile body equipment & supplies; Garages - Equipment & Supplies; Tools - General; Automobile - Alarm systems; Trailer couplings; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Navigation systems; GSM - Apparatus & Access.

Product categorie (product category): Automobile - Parts and Access. - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bellekens E & Co nv (Etn)
(Get full report from official database of BE for Bellekens E & Co nv (Etn))

Aanvulling soorten activiteiten voor Bellekens E & Co nv (Etn)
Addition kinds of activities for Bellekens E & Co nv (Etn)

2079. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
241101. Houten bouten, gekapt | Wooden bolts, hewn
267599. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
371300. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
769402. Motor reparatie diensten | Motor repair services
34849904. Pistolen of pistooldelen, 30 mm. | Pistols or pistol parts, 30 mm. and below
36990303. Onderwijsmachines en hulpmiddelen, elektronisch | Teaching machines and aids, electronic
80939903. Rehabilitatiecentrum, poliklinische behandeling | Rehabilitation center, outpatient treatment
83220201. Adoptiediensten | Adoption services

Werken bij Bellekens E & Co nv (Etn): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bellekens E & Co nv (Etn): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bellekens E & Co nv (Etn). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bellekens E & Co nv (Etn). Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

  • Orderpickers gezocht te Wichelen! opstart november (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf te Wichelen zijn wij op zoek naar orderpickers. Klinken de merken Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda jou gekend in de oren? Deze kwaliteitsvolle lingerie wordt hier ontworpen, verpakt en verstuurd naar de klanten. Het orderpicken heeft drie pijlers: manueel orderpicken, pick-to-light en OSR. Ben je enthousiast en gemotiveerd? Bel ons dan snel op, misschien ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Slachter (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

  • Parkeerwachter (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Waregem is op zoek naar een tijdelijke parkeerwachter voor een grote stockverkoop te Deerlijk. Dit is voor een distributiemagazijn van kledij. Het takenpakket: - Toezicht op het naleven van het parkeerreglement - Dialoog en interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement. - Administratieve taken

  • Productieoperator weger (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Operator sta je in voor : Het volledig zelfstandig draaien van de lijn, uitvoeren van lotwissels, productwissels,... Het oplossen van technische problemen bij stilstand en uitvoeren van klein onderhoud. Het vontinu bewaken van de goede werking van de instalaties.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Minderhout (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP regio ARDOOIE bij 1 klant(M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • STUDENT Kelner Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Instrumentist - verpleegkundige (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: KLINIEK BEAUCARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verpleegkundige in privékliniek voor plastische chirurgie, die zowel instrumenteert bij chirurg, omloop is als pre- en postoperatief patiënten begleidt. Mogelijkheid om te werken op zelfstandige basis.

  • Gentis - .NET Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors. Role... As a Full stack .NET Developer, you'll join the .NET team and you'll work on diverse internal and client facing projects. Based on the client's actual needs, they willl expect the following from you: You're able to analyze incoming requests. You'll take full responsibility of the complete LifeCycle of an application, from analysis to final deployment. You're able to update existing applications (Web and Windows) in framework 4.5 using C#. You'll participate in the development of new applications using .NET Core, C#, ASP.NET, Web AP.. Skills, Knowledge and qualifications... A bachelor's degree in IT of equivelant work experience A minimum of 3 years' working experience in .NET programming Excellent skills with C# / .NET core / Web API / ASP.NET / Entity framework Test Driven Development oriented mind The ability to follow application lifecycles from start to end (analysis, design, development, documentation, tests, bug fixes) Excellent analytical and communication skills A creative mind and a problem-solving attitude Details Location: Brussels area Duration: 6+ months

Zoek naar antwoorden van Bellekens E & Co nv (Etn) in sociale netwerken
Look for responds of Bellekens E & Co nv (Etn) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bellekens E & Co nv (Etn). Laat een reactie achter voor Bellekens E & Co nv (Etn). Bellekens E & Co nv (Etn) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bellekens E & Co nv (Etn). Leave a respond for Bellekens E & Co nv (Etn). Bellekens E & Co nv (Etn) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bellekens E & Co nv (Etn) op de google maps. Adres en contacten Bellekens E & Co nv (Etn)
Location of Bellekens E & Co nv (Etn) on the google maps. Address and contacts of Bellekens E & Co nv (Etn)

Andere gerelateerde bedrijven als come Bellekens E & Co nv (Etn) Bellekens E & Co nv (Etn): FILOS MOERBEKE | Sys A | SHOPWELL VERCAMER | P. GOSSELIN | Lanciers IMT

Other related companies as Bellekens E & Co nv (Etn): FILOS MOERBEKE | Sys A | SHOPWELL VERCAMER | P. GOSSELIN | Lanciers IMT

Bellekens E & Co nv (Etn) is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bellekens E & Co nv (Etn), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07154266357. Het bedrijf Bellekens E & Co nv (Etn) bevindt zich op het adres: Hessenplein 23; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 732,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile - Parts and Access. - Retail. Lijst met producten zijn Automobile - Radios; Automobile - Enamels; Luggage-carriers; Compressors; Automobile body equipment & supplies; Garages - Equipment & Supplies; Tools - General; Automobile - Alarm systems; Trailer couplings; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Navigation systems; GSM - Apparatus & Access..
De hoofdactiviteit van Bellekens E & Co nv (Etn) is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bellekens E & Co nv (Etn) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bellekens E & Co nv (Etn), openstaande posities, locatie van Bellekens E & Co nv (Etn) op de kaart.

Bellekens E & Co nv (Etn) is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bellekens E & Co nv (Etn), company assigned to the tax number BE07154266357. The company Bellekens E & Co nv (Etn) is located at the address: Hessenplein 23; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 732,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile - Parts and Access. - Retail. List of products are Automobile - Radios; Automobile - Enamels; Luggage-carriers; Compressors; Automobile body equipment & supplies; Garages - Equipment & Supplies; Tools - General; Automobile - Alarm systems; Trailer couplings; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Navigation systems; GSM - Apparatus & Access..
The main activity of Bellekens E & Co nv (Etn) is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bellekens E & Co nv (Etn) is not available. You also can look at reviews of Bellekens E & Co nv (Etn), open positions, location of Bellekens E & Co nv (Etn) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bellekens E & Co nv (Etn), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bellekens E & Co nv (Etn), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bellekens E & Co nv (Etn), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bellekens E & Co nv (Etn), employees, financial statistics.