Auto & Truck Center

Contactgegevens Auto & Truck Center: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto & Truck Center: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto & Truck Center

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bilzersteenweg 19A; 3730; Hoeselt, België

Telefoon (phone): 089 41 54 12 (+32-089 41 54 12) 089 41 54 12 (+32-089 41 54 12)

Fax (fax): 089 41 54 12 (+32-089 41 54 12) 089 41 54 12 (+32-089 41 54 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto & Truck Center: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto & Truck Center"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto & Truck Center"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto & Truck Center, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto & Truck Center. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto & Truck Center, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto & Truck Center. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto & Truck Center
Products information Auto & Truck Center

BTW identificatienummer (tax): BE06631866455
Ondernemingsnummer: 4612304687
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 630,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Trucks - Parts & Access.

Product categorie (product category): Automobile - Parts and Access. - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto & Truck Center
(Get full report from official database of BE for Auto & Truck Center)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto & Truck Center
Addition kinds of activities for Auto & Truck Center

364302. Elektrische schakelaars | Electric switches
514911. Bakbenodigdheden | Baking supplies
35230113. Plantmachines, landbouw | Planting machines, agricultural
36410107. Lampen, gloeilampen, elektrisch | Lamps, incandescent filament, electric
36510104. Klokradio's | Clock radios

Werken bij Auto & Truck Center: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto & Truck Center: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto & Truck Center. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto & Truck Center. Looking for open vacancies in other companies

  • Verhuizer (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verhuisbedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een Verhuizer M/V: Je vind het leuk om voor zowel particulieren als bedrijven elk materiaal te verhuizen Verhuizen van alle soorten instrumenten zoals orgels en piano's hoort er ook bij

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Huishoudhulp regio Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor het werken bij gezinnen aan huis in de regio Zonhoven. Starten aan ongeveer 20u/week in oktober 2018.

  • Poetshulp Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Verkoper - weekendwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een beenhouwerij regio Ninove zijn we op zoek naar iemand die graag in het weekend een centje wilt bijverdienen. Je zal werken op zaterdag- en/of zondagvoormiddag De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien

  • Afwasser student (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AXXES - JAWI

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant aan de kinepolis zijn wij op zoek naar studenten om af te wassen

  • Storingstechnieker Regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • Bouwkundig Tekenaar/Calculator (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: ARCHITECTENTEAM A-PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een bijkomende gemotiveerde tekenaar/calculator om ons team te versterken. Je ziet het helemaal zitten om in een dynamisch team terecht te komen waar jouw accuraatheid kan aangewend worden voor opdrachten van heel diverse vorm en stijl. Je komt terecht in een positief ingesteld, succesvol en Nederlandstalig kantoor, waar beleving het cement vormt met de opdrachtgever. Je beschikt over een uitmuntend ruimtelijk inzicht en prima analytische vaardigheden. Je aarzelt niet om taken zelfstandig op te nemen maar je bent zeker ook een teamplayer. Natuurlijk ben je vertrouwd met 3D-tekenen en ArchiCad. Ben je echter, op dit gebied nog niet helemaal mee, maar wel enthousiast om dit onder de knie te krijgen, dan zorgen wij ervoor dat je er een krak in wordt. Je werkt ontwerpen uit op basis van schetsen en richtlijnen van de architecten.

  • Seksuoloog (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Kinderverzorg(st)er/zorgkundige kinderopvang Zorgpunt Meetjesland. (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinderverzorg(st)er/zorgkundige sta je in voor de dagelijks begeleiding en verzorging van kinderen van 0 tot 3 jaar. Daarbij zorg je steeds dat er een bijzondere aandacht gaat naar de individuele ontplooiing van de kinderen (de zelfredzaamheid, flexibiliteit, structuur, bewegingsvrijheid, veiligheid,…). In een veilig en kindvriendelijk klimaat draag je er toe bij de ontwikkeling van de kinderen optimaal te bevorderen en hen alle kansen te bieden zodat zijn/haar vaardigheden zo goed mogelijk ontplooid worden. Er wordt ook verwacht om actief mee te werken aan de voorbereidingen en uitbouw van de algemene werking. Hieronder verstaan we: activiteiten, teamvergaderingen, kind- en ouderparticipatie, aankoopbeleid, … . Meer info op http://www.zorgpuntmeetjesland.be

  • Psycholoog - Therapeut voor kinderen & jongeren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Arnica

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig psycholoog kom je terecht in een multidisciplinair team. Je zal samen of alleen in staan voor de therapeutische begeleiding van onze cliënten. Je werkt nauw samen met collega’s en verantwoordelijke om steeds de meest geschikte begeleiding te geven. Ook onderhoud je contact met verwijzers en het netwerk. Maar bovenal ben je uitstekend in je vakgebied en hou je ervan om in een hecht team te werken. Wat vragen we? Vereiste studies Master klinische psychologie Bachelor toegepaste psychologie Bijkomende psychotherapieopleiding of reeds bezig Gevraagde competenties: begeleiding van kinderen en jongeren (ook mogelijkheid om enkele volwassenen in begeleiding te nemen) therapeutische interventies/gesprekken kennis van cliëntgerichte therapie kennis van cognitieve gedragstherapie kennis van systeemtherapie samenwerken in multidisciplinair en integratief teamverband plannen en organiseren zelfstandig werken sociaal vaardig zijn nauwkeurig werken computervaardig Enige ervaring is vereist.

  • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

Zoek naar antwoorden van Auto & Truck Center in sociale netwerken
Look for responds of Auto & Truck Center in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto & Truck Center. Laat een reactie achter voor Auto & Truck Center. Auto & Truck Center bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto & Truck Center. Leave a respond for Auto & Truck Center. Auto & Truck Center on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto & Truck Center op de google maps. Adres en contacten Auto & Truck Center
Location of Auto & Truck Center on the google maps. Address and contacts of Auto & Truck Center

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto & Truck Center Auto & Truck Center: Dozo P | Librairie Jean-Jean SA | Chevalier & Co BVBA | K.STORMVOGELS DRIESLINTER | FA. VAN ISACKER

Other related companies as Auto & Truck Center: Dozo P | Librairie Jean-Jean SA | Chevalier & Co BVBA | K.STORMVOGELS DRIESLINTER | FA. VAN ISACKER

Auto & Truck Center is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auto & Truck Center, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06631866455. Het bedrijf Auto & Truck Center bevindt zich op het adres: Bilzersteenweg 19A; 3730; Hoeselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 630,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile - Parts and Access. - Retail. Lijst met producten zijn Trucks - Parts & Access..
De hoofdactiviteit van Auto & Truck Center is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto & Truck Center is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto & Truck Center, openstaande posities, locatie van Auto & Truck Center op de kaart.

Auto & Truck Center is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auto & Truck Center, company assigned to the tax number BE06631866455. The company Auto & Truck Center is located at the address: Bilzersteenweg 19A; 3730; Hoeselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 630,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile - Parts and Access. - Retail. List of products are Trucks - Parts & Access..
The main activity of Auto & Truck Center is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto & Truck Center is not available. You also can look at reviews of Auto & Truck Center, open positions, location of Auto & Truck Center on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto & Truck Center, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto & Truck Center, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto & Truck Center, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto & Truck Center, employees, financial statistics.