TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH
Private companiesDepository Institutions • TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH

Contactgegevens TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Henri-Joseph Genesse 1; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 525 51 11; 02 525 58 09 (+32-02 525 51 11; 02 525 58 09) 02 525 51 11; 02 525 58 09 (+32-02 525 51 11; 02 525 58 09)

Fax (fax): 02 525 54 48 (+32-02 525 54 48) 02 525 54 48 (+32-02 525 54 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH
Products information TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH

BTW identificatienummer (tax): BE04183837890
Ondernemingsnummer: 2962982177
Hoofdstad (capital): 332,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 637,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Automobile - Radios

Product categorie (product category): Automobile - Navigation systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH
(Get full report from official database of BE for TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH
Addition kinds of activities for TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH

228401. Draad van kunstmatige vezels | Thread from manmade fibers
01339900. Suikerriet en suikerbietjes, nec | Sugarcane and sugar beets, nec
20240204. spumoni | Spumoni
24991403. Mauls, hout | Mauls, wood
26799907. Gedrukte vezelproducten uit houtpulp: uit aangekochte goederen | Pressed fiber products from wood pulp: from purchased goods
38610303. Camera's, stil en bewegend beeld (alle soorten) | Cameras, still and motion picture (all types)
39990000. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
61119903. Federale intermediaire kredietbank | Federal intermediate credit bank
65419901. Titel en vertrouwen bedrijven | Title and trust companies

Werken bij TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH. Looking for open vacancies in other companies

  • PROJECT MANAGER WAREHOUSING (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De bestaande magazijnprocessen analyseren en evalueren Nieuwe procedures opstellen met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie De lay-out van het magazijn evalueren om de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie te vergroten De verdeling en het bereik van de magazijnactiviteiten en -taken evalueren Coachen en trainen van een team van orderverzamelaars   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas ben ik op zoek naar een tijdelijke project manager om het warehouse te optimaliseren. Deze opdracht zal minstens 6 maand tot 1 jaar duren.  

  • Administratief Bediende te Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die steeds nauwkeurig en discreet te werk gaat. Werk jij graag in Brussel? Lees dan zeker verder. Als administratief bediende sta je in voor: Controle en invoer van de gerealiseerde consumentenkredieten Opvolging en regularisatie van de dossiers waarin de commissies zijn geblokkeerd Beheer van de mailbox en inkomende post Controle en afsluiting voor de buitenlandse betalingen voor consumentenkredieten In productie nemen van hypothecaire kredieten Behandeling van de post voor hypothecaire kredieten Controle en afsluiting voor de buitenlandse betalingen voor hypothecaire kredieten Correctieboekingen Telefonische ondersteuning

  • BETONHERSTELLER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

  • Vervangingsopdracht schoonmaker/-ster regio Oostende (38u20/week) - dagwerk (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een bedrijf regio Oostende. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 7u-14u40 (38u20/week)

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

  • HUISHOUDHULP DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM en BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Burst (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

  • IT-Planet - Analist Programmeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden Systeemontwikkeling: Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. Technisch ontwerp: De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen Acceptatietesten: Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). Implementatie: Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten. Profiel Taal: Nederlands of Frans met goede kennis van de andere landstaal + Engels Must have: A1 of universitaire opleiding informatica of gelijkwaardig door ervaring in een gelijkaardige functie Ervaring met opstellen van een technische analyse (bij voorkeur UML) Ervaring met ontwikkeling in Mainframe omgeving (Cobol, PL/1, DB2, Datacom, CICS...) Ervaring met JCL creation en Mainframe tools Ervaring met IKAN/ALM, Eclipse Kennis van test methodologie Nice to have: Kennis van Prince2 Ervaring met Enterprise Architect Kennis van enn versioning systeem (subversion, SVN, GIT...) Ervaring met Jira Ervaring met Agile/Scrum

Zoek naar antwoorden van TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH in sociale netwerken
Look for responds of TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH. Laat een reactie achter voor TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH. TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH. Leave a respond for TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH. TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH op de google maps. Adres en contacten TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH
Location of TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH on the google maps. Address and contacts of TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH: FLETABLISSEMENTS A DEBOUNY SA | YVETTE DEMOITIE | JOHAN LAGATIE | Locafies | BART SOMERS

Other related companies as TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH: FLETABLISSEMENTS A DEBOUNY SA | YVETTE DEMOITIE | JOHAN LAGATIE | Locafies | BART SOMERS

TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04183837890. Het bedrijf TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH bevindt zich op het adres: Rue Henri-Joseph Genesse 1; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 332,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 637,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile - Navigation systems. Lijst met producten zijn Automobile - Radios.
De hoofdactiviteit van TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH, openstaande posities, locatie van TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH op de kaart.

TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH, company assigned to the tax number BE04183837890. The company TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH is located at the address: Rue Henri-Joseph Genesse 1; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 332,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 637,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile - Navigation systems. List of products are Automobile - Radios.
The main activity of TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH is not available. You also can look at reviews of TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH, open positions, location of TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAVELPILOT BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH, employees, financial statistics.