JOHAN LAGATIE

Contactgegevens JOHAN LAGATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN LAGATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN LAGATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEWESTERPOORT-WEST 3; 8630; VEURNE, België

Telefoon (phone): 58314030 (+32-58314030) 58314030 (+32-58314030)

Fax (fax): +32 (19) 690-10-48 +32 (19) 690-10-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN LAGATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN LAGATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN LAGATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN LAGATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN LAGATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN LAGATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN LAGATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN LAGATIE
Products information JOHAN LAGATIE

BTW identificatienummer (tax): BE06365173339
Ondernemingsnummer: 7418487548
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 696,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN LAGATIE
(Get full report from official database of BE for JOHAN LAGATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN LAGATIE
Addition kinds of activities for JOHAN LAGATIE

769920. Diensten aanpassen | Customizing services
31310202. Hielkapjes | Heel caps
35239901. Cabines, tractoren en landbouwmachines | Cabs, tractors, and agricultural machinery
35320201. Amalgamatoren (metallurgische of mijnbouwmachines) | Amalgamators (metallurgical or mining machinery)
35720202. Tape storage units, computer | Tape storage units, computer
38279900. Optische instrumenten en lenzen, nec | Optical instruments and lenses, nec
39310108. Hammers, piano | Hammers, piano

Werken bij JOHAN LAGATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN LAGATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN LAGATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN LAGATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent Lijnoperator (m/v) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - Hoofdbedienaar van verpakkingslijnen en -machines - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - medewerkers aan de lijn werkinstructies geven en inschakelen tijdens referentiewissels - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

  • HUISHOUDHULPEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen : Schoonmaken Wassen Strijken in mindere mate ook : Maaltijden bereiden Boodschappen doen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapellen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Diepenbeek (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudenten winkelmedewerker te Roeselare - woensdag of tijdens weekends/vakanties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een warenhuis in Roeselare zijn we op zoek naar studenten die graag een centje bijverdienen op woensdagen, of tijdens het weekend/schoolvakanties. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, krijg je andere taken. Deze taken kunnen als volgt zijn: - De kassa bij het begin van de werkdag controleren - De kassa-inhoud bij sluiting tellen - De klant verwelkomen - De verkoop van artikels registreren (lezen van barcodes, prijzen invoeren, ...) - Betalingen ontvangen - Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen - Klanten helpen en bedienen

  • Student kerstmarkt Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 01/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • ELEKTRO-MONTEURS (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: GOORTS

    Type: Vaste Job

    Elektro-montagewerken en installatiewerken aan hoogspannings- en/of laagspanningsinstallaties op diverse werven voor industrie en overheid. Maken en monteren en cableren van diverse borden en condensatoren.

  • Boekhouder: pas afgestudeerd of met eerste werkervaring gezocht (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd of Heb je een eerste ervaring in boekhouding? Op zoek naar iets nieuws? Solliciteer dan nu! Voor een toonaangevend bedrijf in regio kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige boekhouder. Onze klant is een gevestigde waarde in hun niche en staat bekend voor hun innoverende werkwijze en vernieuwende aanpak wereldwijd. De hoofboekhouder staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen. Wil je jezelf verder ontplooien in een internationale omgeving? Reageer dan nu! Functieomschrijving: Boekhouding A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen Voorbereiden van maand- en jaarafsluitingen Meehelpen met voorbereiding van fiscale aangiftes Je werkt in ondersteuning van de hoofdboekhouder

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van JOHAN LAGATIE in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN LAGATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN LAGATIE. Laat een reactie achter voor JOHAN LAGATIE. JOHAN LAGATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN LAGATIE. Leave a respond for JOHAN LAGATIE. JOHAN LAGATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN LAGATIE op de google maps. Adres en contacten JOHAN LAGATIE
Location of JOHAN LAGATIE on the google maps. Address and contacts of JOHAN LAGATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN LAGATIE JOHAN LAGATIE: RENMANS | BOUCHER O | BANCONTACT-MISTER CASH | SERGE DUMONT | Pec R

Other related companies as JOHAN LAGATIE: RENMANS | BOUCHER O | BANCONTACT-MISTER CASH | SERGE DUMONT | Pec R

JOHAN LAGATIE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN LAGATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06365173339. Het bedrijf JOHAN LAGATIE bevindt zich op het adres: BEWESTERPOORT-WEST 3; 8630; VEURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 696,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van JOHAN LAGATIE is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN LAGATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN LAGATIE, openstaande posities, locatie van JOHAN LAGATIE op de kaart.

JOHAN LAGATIE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHAN LAGATIE, company assigned to the tax number BE06365173339. The company JOHAN LAGATIE is located at the address: BEWESTERPOORT-WEST 3; 8630; VEURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 696,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of JOHAN LAGATIE is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN LAGATIE is not available. You also can look at reviews of JOHAN LAGATIE, open positions, location of JOHAN LAGATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN LAGATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN LAGATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN LAGATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN LAGATIE, employees, financial statistics.