Put NV

Contactgegevens Put NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Put NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Put NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hasseltweg 30; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 35 55 25 (+32-089 35 55 25) 089 35 55 25 (+32-089 35 55 25)

Fax (fax): 089 35 59 87 (+32-089 35 59 87) 089 35 59 87 (+32-089 35 59 87)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Put NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Put NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Put NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Put NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Put NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Put NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Put NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Put NV
Products information Put NV

BTW identificatienummer (tax): BE06914489746
Ondernemingsnummer: 7774444580
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 226,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Automobile dealers - Used cars; Automobile - Air conditioning equipment; Garages; Automobile-body repair; Leasing

Product categorie (product category): Automobile - Navigation systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Put NV
(Get full report from official database of BE for Put NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Put NV
Addition kinds of activities for Put NV

275909. Schema-, ticket- en tagprints en gravures | Schedule, ticket, and tag printing and engraving
412100. Taxi's | Taxicabs
508801. Marine ambachten en benodigdheden | Marine crafts and supplies
20439907. Zuigelingenvoeding, granen type | Infants' foods, cereal type
20450105. Koekmeel: van gekochte bloem | Cake flour: from purchased flour
22110515. Silesia, katoen | Silesia, cotton
34430403. Mixers, voor warm metaal | Mixers, for hot metal
50729904. Meubelen hardware, nec | Furniture hardware, nec
52110401. Greenhouse kits, geprefabriceerd | Greenhouse kits, prefabricated

Werken bij Put NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Put NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Put NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Put NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administrative Assistant Funds & Health Care (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Administratieve Assistente (Funds & Healthcare), ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie: agendabeheer, het organiseren van vergaderingen (opstelling en vertaling van verslagen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement rapportages maken over de lopende projecten (brochures en presentaties) voor de externe professionele partners, waarvoor er informatie vergaard zal worden en templates gecreëerd zullen worden. de behandeling van binnenkomende en uitgaande post  het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties het voorbereiden van documenten voor vergaderingen Bedrijfsprofiel: Immobiliën

  • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

  • Callcenter medewerker Outbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële telefonisten! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan! Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden en dit in een flexibel uurrooster.

  • Winkelmedewerker supermarkt Westmalle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job kan variëren van kassa tot aanvul tot bakkerij tot groenten en fruitafdeling. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: rekken aanvullen in de winkel kwaliteitscontrole van producten klanten bedienen kassawerk

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • After Sales Trainer (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · U staat in voor de organisatie en coördinatie van het opleidingsgebeuren voor onze klanten. · U verzorgt voortdurend de trainingssessies zodat en klanten en eigen medewerkers op de hoogte zijn van de technische nieuwigheden. · U geeft les als technisch instructeur aan de voertuig-techniekers van onze klanten. · U coördineert de opleidingsactiviteiten voor andere disciplines, hiervoor doet u beroep op vakmensen van ons bedrijf.

  • Senior dossierbeheerder Accountancy TOPKANTOOR - Knokke- Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen te Knokke-Heist gaan we op zoek naar een senior dossierbeheerder met een stevige kennis en ervaring in de rugzak. De troeven van dit kantoor? Waar zullen we beginnen? Misschien bij het vernieuwde en moderne kantoor? Eventueel bij het gedreven en dynamische team? Of misschien bij het gevarieerde en stabiele klantenbestand? En zo kunnen we ongetwijfeld nog een hele waslijst opnoemen.. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: - Je hebt een ambitieuze persoonlijkheid, en je bruist van energie. Op die manier draag jij je steentje bij aan de groei van het kantoor. - Je bent in het bezit van een diploma Accountancy-Fiscaliteit (of eender welk economisch gericht diploma) - Je hebt minstens 6 jaar ervaring in de omgeving van een boekhoud- of accountantskantoor.

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Geraardsbergen (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. In het station van Geraardsbergen is net een gloednieuwe Hubiz-supermarkt geopend. Er worden verse belegde broodjes ter plaatse bereid.  Meer info over Hubiz, klik hier. Plaats tewerkstelling Stationsplein, 9500 Geraardsbergen Openingsuren Van maandag tot vrijdag van 5u tot 18u30, op zaterdag van 9u tot 14u, op zondag is deze winkel gesloten. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • DOCENT NEDERLANDS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van Put NV in sociale netwerken
Look for responds of Put NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Put NV. Laat een reactie achter voor Put NV. Put NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Put NV. Leave a respond for Put NV. Put NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Put NV op de google maps. Adres en contacten Put NV
Location of Put NV on the google maps. Address and contacts of Put NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Put NV Put NV: YORE | DISCOBUS | KREVOBEX | Ghysbrecht J | DE SMET M

Other related companies as Put NV: YORE | DISCOBUS | KREVOBEX | Ghysbrecht J | DE SMET M

Put NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Put NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06914489746. Het bedrijf Put NV bevindt zich op het adres: Hasseltweg 30; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 226,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile - Navigation systems. Lijst met producten zijn Automobile dealers - Used cars; Automobile - Air conditioning equipment; Garages; Automobile-body repair; Leasing.
De hoofdactiviteit van Put NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Put NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Put NV, openstaande posities, locatie van Put NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Put NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Put NV, company assigned to the tax number BE06914489746. The company Put NV is located at the address: Hasseltweg 30; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 226,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile - Navigation systems. List of products are Automobile dealers - Used cars; Automobile - Air conditioning equipment; Garages; Automobile-body repair; Leasing.
The main activity of Put NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Put NV is not available. You also can look at reviews of Put NV, open positions, location of Put NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Put NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Put NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Put NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Put NV, employees, financial statistics.