OKE-AUTO-GEEL

Contactgegevens OKE-AUTO-GEEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OKE-AUTO-GEEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

OKE-AUTO-GEEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpseweg 6; 2440; Geel, België

Telefoon (phone): 014 58 22 59; 014 58 23 84; 014 58 73 74; 014 58 82 21; 014 59 22 59 (+32-014 58 22 59; 014 58 23 84; 014 58 73 74; 014 58 82 21; 014 59 22 59) 014 58 22 59; 014 58 23 84; 014 58 73 74; 014 58 82 21; 014 59 22 59 (+32-014 58 22 59; 014 58 23 84; 014 58 73 74; 014 58 82 21; 014 59 22 59)

Fax (fax): 014 58 24 93 (+32-014 58 24 93) 014 58 24 93 (+32-014 58 24 93)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OKE-AUTO-GEEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OKE-AUTO-GEEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OKE-AUTO-GEEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OKE-AUTO-GEEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OKE-AUTO-GEEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OKE-AUTO-GEEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OKE-AUTO-GEEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OKE-AUTO-GEEL
Products information OKE-AUTO-GEEL

BTW identificatienummer (tax): BE01882202148
Ondernemingsnummer: 3091522216
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 734,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Automobile - Upholstering & covers; Automobile - Radiators; Automobile - Radios; Trailer couplings; Batteries (Dry); Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail; GSM - Apparatus & Access.

Product categorie (product category): Automobile - Navigation systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OKE-AUTO-GEEL
(Get full report from official database of BE for OKE-AUTO-GEEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor OKE-AUTO-GEEL
Addition kinds of activities for OKE-AUTO-GEEL

382502. Testapparatuur voor elektronische en elektrische meting | Test equipment for electronic and electric measurement
509902. Hout en hout bijproducten | Wood and wood by-products
12210106. Oppervlakte mijnbouw, bruinkool, nec | Surface mining, lignite, nec
20870103. Suiker, verbrand (voedselkleuren) | Sugar, burnt (food coloring)
32819901. Graniet, gesneden en gevormd | Granite, cut and shaped
34430400. Plaatwerk voor de metaalbewerking | Plate work for the metalworking trade
35890302. Riool schoonmaakapparatuur, kracht | Sewer cleaning equipment, power

Werken bij OKE-AUTO-GEEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OKE-AUTO-GEEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OKE-AUTO-GEEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OKE-AUTO-GEEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plooiwerk van allerhande veren. Je start 12 september 2018 tot 26 september 2018. Er is een grote kans op verlening.

  • afwasser 05/11 - 18/11 Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in kortrijk gaan op zoek naar een afwasser. Dit is voor een verlofvervanging van 05 tem 18 november 2018. Ervaring in de horeca is een pluspunt! Interesse? 056 21 94 22 [email protected]

  • Backofficemedewerker (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hieronder kan je alvast een korte samenvatting vinden van wat jouw taken zoal zullen zijn: je werkt pro-actief mee in het bedrijf je komt terecht in de B2B afdeling je bent single point of contact voor je klanten je werkt volledige dossiers af van A tot Z jij bent de connectie tussen de netwerkbeheerder en de klant je beantwoordt 80% van de dossiers per mail 20% per telefoon

  • CHAUFFEUR CE + ADR II (INTERNATIONAAL) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken gemotiveerde chauffeurs met bij voorkeur al een eerste ervaring achter de rug in transport.

  • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

  • Polyvalente Zaalmedewerker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je bent vriendelijk en spontaan * Je kan zowel zelfstandig als in teamverband functioneren * Je beheerst de Nederlandstaal perfect. * Je hebt geen probleem met weekendwerk en late avond uren

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Tessenderlo) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • VERTEGENWOORDIGER PARFUMERIE - WELLNESS OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de parfum/wellness branche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geuren, etherische olien,parfumolien, kaarsen.... Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen exclusief het programma van de firma pajoma - duitsland voor Belgie ( www.pajoma.de) en zoeken iemand uit de sector om deze artikelen aanvullend of als hoofdzaak mee te nemen.

  • Ambulancier (M/V) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AMB Het Vlaamse Kruis vzw

    Type: Werfreserve

    U wordt tewerkgesteld in Leuvense grootste ambulancedienst, waar je als: -Chauffeur/begeleider vervoer doet van zieken en gewonden bij het transport van niet dringend ziekenvervoer -Dringend ziekenvervoer doet in het kader van het hulpcentrum 112 Leuven (indien in bezit geldige 112 badge). -Onderhoud doet van voertuigen, lokalen, materiaal, ed. -Bijstand verleent in het kader van ramp en noodsituaties.

Zoek naar antwoorden van OKE-AUTO-GEEL in sociale netwerken
Look for responds of OKE-AUTO-GEEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor OKE-AUTO-GEEL. Laat een reactie achter voor OKE-AUTO-GEEL. OKE-AUTO-GEEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OKE-AUTO-GEEL. Leave a respond for OKE-AUTO-GEEL. OKE-AUTO-GEEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OKE-AUTO-GEEL op de google maps. Adres en contacten OKE-AUTO-GEEL
Location of OKE-AUTO-GEEL on the google maps. Address and contacts of OKE-AUTO-GEEL

Andere gerelateerde bedrijven als come OKE-AUTO-GEEL OKE-AUTO-GEEL: BةATRICE | Lisan | J. L. PEETERS CONSULTANCY | PHILIPPE RONS | ADK

Other related companies as OKE-AUTO-GEEL: BةATRICE | Lisan | J. L. PEETERS CONSULTANCY | PHILIPPE RONS | ADK

OKE-AUTO-GEEL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OKE-AUTO-GEEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01882202148. Het bedrijf OKE-AUTO-GEEL bevindt zich op het adres: Antwerpseweg 6; 2440; Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 734,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobile - Navigation systems. Lijst met producten zijn Automobile - Upholstering & covers; Automobile - Radiators; Automobile - Radios; Trailer couplings; Batteries (Dry); Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail; GSM - Apparatus & Access..
De hoofdactiviteit van OKE-AUTO-GEEL is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OKE-AUTO-GEEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OKE-AUTO-GEEL, openstaande posities, locatie van OKE-AUTO-GEEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

OKE-AUTO-GEEL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is OKE-AUTO-GEEL, company assigned to the tax number BE01882202148. The company OKE-AUTO-GEEL is located at the address: Antwerpseweg 6; 2440; Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 734,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobile - Navigation systems. List of products are Automobile - Upholstering & covers; Automobile - Radiators; Automobile - Radios; Trailer couplings; Batteries (Dry); Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail; GSM - Apparatus & Access..
The main activity of OKE-AUTO-GEEL is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OKE-AUTO-GEEL is not available. You also can look at reviews of OKE-AUTO-GEEL, open positions, location of OKE-AUTO-GEEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OKE-AUTO-GEEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OKE-AUTO-GEEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OKE-AUTO-GEEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OKE-AUTO-GEEL, employees, financial statistics.