BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH

Contactgegevens BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Henri-Joseph Genesse 1; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 525 51 11; 02 525 58 09 (+32-02 525 51 11; 02 525 58 09) 02 525 51 11; 02 525 58 09 (+32-02 525 51 11; 02 525 58 09)

Fax (fax): 02 525 54 48 (+32-02 525 54 48) 02 525 54 48 (+32-02 525 54 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH
Products information BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH

BTW identificatienummer (tax): BE04274200439
Ondernemingsnummer: 3300537109
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Automobile - Radios

Product categorie (product category): Automobile - Navigation systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH
(Get full report from official database of BE for BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH
Addition kinds of activities for BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH

251105. Houtbanken, boekenkasten en magazijnrekken | Wood desks, bookcases, and magazine racks
07230503. Pecannoten en schelpdiensten | Pecan hulling and shelling services
30890607. Vezel, gevulkaniseerd | Fiber, vulcanized
34330207. Muurverwarmers, behalve elektrisch | Wall heaters, except electric
36450101. Lamp tinten, metaal | Lamp shades, metal
38230310. Viscosimeters, industrieel proces type | Viscosimeters, industrial process type
51499905. Pickles, conserven, gelei en jam | Pickles, preserves, jellies, and jams
51720201. Vliegtuig brandstofdiensten | Aircraft fueling services
78190000. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures
87119902. Luchtvaart- en / of luchtvaarttechniek | Aviation and/or aeronautical engineering

Werken bij BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een Contract Administrator (m/v). Als Contract Administrator behoren volgende aspecten tot je takenpakket: * Managen van contracten met vendoren en eindgebruikers; * Oppakken van alle 2e lijns vragen, verzoeken en wijzigingen over lopende contracten en/of klanten met een actief portfolio; * Identificeren van mogelijkheden tot proces verbeteringen; * Het opbouwen en in stand houden van een goede samenwerking met andere afdelingen; * Uitvoeren van niet-standaard activiteiten op te zorgen voor een correcte behandeling, uitvoering en output van incidenten uitzonderingen;

  • Bandenmonteur (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur bestaat jouw takenpakket uit: *Montage van banden ( vrachtwagens, landbouw & industrie ). *Uitvoeren van herstellingen. *Uitvoeren van uitlijningen. *Uitvoeren van depannages.

  • Winkelmedewerker/administratief bediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een goed draaiende ambachtelijke bakker te Brugge, zijn we op zoek naar een spontane, sociale verkoper/verkoopster, administratief medewerker voor in de winkel. In de winkel zal je instaan voor de verkoop en in het bureel zal je de bestellingen invoeren in de computer en telefonisch bestellingen noteren. Je voert administratief, ondersteunende opdrachten uit binnen de bakkerij. Er zijn tevens doorgroeimogelijkheden. 2 à 3 dagen in de week help je mee in de winkel en 2 à 3 dagen ben je tewerkgesteld als administratief bediende.

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • Huishoudhulp regio Blanden, Oud-Heverlee (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,Tielt,Ingelmunster (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Ingelmunster, Oostrozebeke, Tielt. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen, strijken van delicate materialen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt elke voormiddag van 08u00 tem 12u00.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

    Regio: MELSEN

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Financieel Administratief Medewerker (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Controle van binnenkomende leveranciersfacturen Doorsturen van aankoopfacturen naar het Shared Service Center Ondersteuning bij de algemene administratie van het debiteurenbeheer Ondersteuning bij de ouderdomsanalyse van openstaande debiteuren Administratieve ondersteuning bieden aan de Financieel Directeur Administratieve opvolging van het wagenpark

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH in sociale netwerken
Look for responds of BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH. Laat een reactie achter voor BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH. BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH. Leave a respond for BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH. BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH op de google maps. Adres en contacten BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH
Location of BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH on the google maps. Address and contacts of BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH

Andere gerelateerde bedrijven als come BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH: AUTO-ECOLE BELPEER | BRUNO HENNEQUIN | GUILBERT | PAUL VAN LANDEGHEM | SLEEPY WOLUWE

Other related companies as BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH: AUTO-ECOLE BELPEER | BRUNO HENNEQUIN | GUILBERT | PAUL VAN LANDEGHEM | SLEEPY WOLUWE

BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04274200439. Het bedrijf BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH bevindt zich op het adres: Rue Henri-Joseph Genesse 1; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile - Navigation systems. Lijst met producten zijn Automobile - Radios.
De hoofdactiviteit van BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH, openstaande posities, locatie van BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH op de kaart.

BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH, company assigned to the tax number BE04274200439. The company BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH is located at the address: Rue Henri-Joseph Genesse 1; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 317,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile - Navigation systems. List of products are Automobile - Radios.
The main activity of BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH is not available. You also can look at reviews of BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH, open positions, location of BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLAUPUNKT-ROBERT BOSCH, employees, financial statistics.