Auto-Service

Contactgegevens Auto-Service: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto-Service: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto-Service

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turnhoutseweg 69; 2340; Beerse, België

Telefoon (phone): 014 61 52 52 (+32-014 61 52 52) 014 61 52 52 (+32-014 61 52 52)

Fax (fax): +32 (4) 368-69-19 +32 (4) 368-69-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto-Service: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto-Service"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto-Service"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto-Service, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto-Service. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto-Service, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto-Service. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto-Service
Products information Auto-Service

BTW identificatienummer (tax): BE05365692138
Ondernemingsnummer: 5681823730
Hoofdstad (capital): 735,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 329,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Automobile - Shock absorbers; Automobile - Air conditioning equipment; Exhaust systems; Trailer couplings; Automobiles & trucks - Brakes; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail

Product categorie (product category): Automobile - Navigation systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto-Service
(Get full report from official database of BE for Auto-Service)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto-Service
Addition kinds of activities for Auto-Service

5032. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material
02599902. Ganzenboerderij | Geese farm
20340103. Soep, uitgedroogd | Soups, dehydrated
35969908. Weegmachines en apparaten | Weighing machines and apparatus
38230309. Turbine flow meters, industriële proces type | Turbine flow meters, industrial process type
80690201. Kankerziekenhuis | Cancer hospital

Werken bij Auto-Service: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto-Service: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto-Service. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto-Service. Looking for open vacancies in other companies

  • Medisch laboratorium technoloog bloedprikploeg (m/v) regio AZ Glorieux (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: vzw WERKEN GLORIEUX

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vzw Werken Glorieux, met 1.100 medewerkers de grootste werkgever van Ronse, is actief in de sectoren gezondheidszorg, ouderenzorg en kind- en jeugdzorg. Ondersteund door een multidisciplinaire aanpak, biedt Werken Glorieux kwalitatief hoogstaande zorg aan alle leeftijden. Onze grootste instelling is het AZ Glorieux, een sterk regionaal ziekenhuis met 404 bedden, waarvan 56 bedden voor daghospitalisatie. Sinds 2003 behoort het ziekenhuis tot het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. Zo bieden we 3 medische centra aan te Avelgem, Opbrakel en Lessen. Bovendien hebben we één van de grootste niercentra van Vlaanderen. Op vlak van ouderenzorg bieden we diverse woon– en zorgcentra aan te Ronse en Maarkedal. Binnen kind– en jeugdzorg zijn we voorzien van een NOK centrum en kinderverblijf. Ter versterking van het laboratorium, zijn we op zoek naar een verpleegkundige of medisch laboratorium technoloog die deel uitmaakt van de bloedprikploeg voor een tijdelijke opdracht (verlenging is mogelijk). Als medisch labo technoloog sta je - samen met jouw collega’s - garant voor de  kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening aan de ambulante en gehospitaliseerde patiënten. Hierbij wordt nadruk gelegd op onderstaande taken:  Je staat in voor het uitvoeren van bloedafname en het ophalen van stalen (zowel binnen als buiten het ziekenhuis) Vanuit jouw kwaliteitsgerichte visie werk je volgens aangeleerde methodieken en hulpmiddelen Je onthaalt en begeleidt patiënten vlot doorheen het onderzoek, kan hen tot kalmte brengen en staat hen te woord bij vragen Je communiceert vlot binnen jouw team van verpleegkundigen, klinisch biologen, MLT'ers en anderen Je hebt aandacht voor de noden van de patiënt en je past hierop jouw handelingen aan Je helpt mee met het uitvoeren van diverse administratieve taken (aanvullen elektronisch patiëntendossier, …) en andere dienst ondersteunende opdrachten Je bouwt mee aan het verderzetten van ons kwaliteitslabel JCI

  • Commerciële binnendienst (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kalmthout zijn wij op zoek naar een bediende (m/v) voor de commerciële binnendienst. Taakomschrijving: Prijsaanvragen behandelen voor de diffuse handel; Kopiëren en verzenden van tarieven en documentatie; Opmaken van orders; Opmaken van order bevestigingen; Verwerken van standaard orders; Klachten behandeling; Telefonische, per fax en per post orderbehandeling van klanten; Up to date houden van kortingen en netto – verkoopprijzen; Nieuwe klanten registreren in het systeem; Ontvangst van gasten en doorverwijzen naar betreffende persoon; Faxen verdelen en versturen; Telefonisch contact met klanten; Receptie van rechtstreekse leveringen van leverancier naar klant; Inplannen van de kraanwagen; Voorbereiden van externe keuringen.

  • Inpakker dagwerk M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij ervaring als inpakker? Zoek je dagwerk? Wil je graag aan het werk gaan als inpakker? Lees dan snel verder: Voor een internationaal bedrijf gelegen te Waregem zijn we op zoek naar een inpakker. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de productonderdelen. Je verstuurt vervolgens de verpakte onderdelen naar het juiste magazijn. Daarnaast zal je als inpakker ook ingeschakeld worden voor het uitvoeren van extra losse taken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

  • Student lader-losser tijdelijke opdracht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ninove zijn we op zoek naar een aantal studenten die beschikbaar zijn in het weekend van 1 en 2 september om een aantal uren te helpen met het uitladen van een vrachtwagen en het opstellen van tenten.

  • Jobstudent zorgmedewerker te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    WZC Lakendal in hartje Aalst, behoort tot de Armonea groep. Je ondersteunt de zorgkundigen tijdens het begeleiden en verzorgen van de bewoners. Je kiest zelf welke dagen je kan komen werken.

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • Bijverdienste nachtverpleegkundige klinische studies data entry (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken nachtverpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Tijdens de nacht ben je verantwoordelijk voor de patiënten die verblijven. Je volgt eventueel de nodige parameters op, maar in tussentijd doe je de data input van de gegevens die overdag verzameld zijn. Dit doe je zeer nauwkeurig en volgens het afgesproken protocol van de studie. Dit is een bijverdienste die afhankelijk is van het aantal studies. We zoeken verpleegkundigen die zich een 4 à 5 nachten per maand beschikbaar willen/kunnen stellen. Je krijgt een doorgedreven opleiding on the job.

  • Calculator (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je maakt de meest optimale offerte, rekening houdend met de plannen en meetstaten. Je maakt hiervoor gebruik van onze uitgebreide database en vult die aan via gerichte prijsvragen aan leveranciers en onderaannemers. Je hebt oog voor mogelijke varianten en onderbouwt de commerciële argumentatie in dat verband. Je onderhoudt contacten met bestaande en nieuwe leveranciers en onderaannemers, zodat je steeds inzicht hebt in de meest recente technieken, materialen en kostprijzen. Je overlegt regelmatig met aankopers, tekenaars, werfleiders en projectleiders, zodat je zicht hebt op de nacalculatie, en de conclusies kunt implementeren in de kostprijsbibliotheken.

  • Sanitair installateur (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    Plaatsen van sanitaire installatie's en warmtepompen hoofdzakelijk bij particulieren.

Zoek naar antwoorden van Auto-Service in sociale netwerken
Look for responds of Auto-Service in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto-Service. Laat een reactie achter voor Auto-Service. Auto-Service bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto-Service. Leave a respond for Auto-Service. Auto-Service on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto-Service op de google maps. Adres en contacten Auto-Service
Location of Auto-Service on the google maps. Address and contacts of Auto-Service

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto-Service Auto-Service: THEO VAN ROMPAEY | Drukkerij Van Wilderode B.V.B.A. | GILBERT VANDIJCK | CORPS DE POMPIERS | Grandjean R

Other related companies as Auto-Service: THEO VAN ROMPAEY | Drukkerij Van Wilderode B.V.B.A. | GILBERT VANDIJCK | CORPS DE POMPIERS | Grandjean R

Auto-Service is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auto-Service, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05365692138. Het bedrijf Auto-Service bevindt zich op het adres: Turnhoutseweg 69; 2340; Beerse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 735,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 329,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile - Navigation systems. Lijst met producten zijn Automobile - Shock absorbers; Automobile - Air conditioning equipment; Exhaust systems; Trailer couplings; Automobiles & trucks - Brakes; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail.
De hoofdactiviteit van Auto-Service is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto-Service is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto-Service, openstaande posities, locatie van Auto-Service op de kaart.

Auto-Service is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auto-Service, company assigned to the tax number BE05365692138. The company Auto-Service is located at the address: Turnhoutseweg 69; 2340; Beerse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 735,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 329,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile - Navigation systems. List of products are Automobile - Shock absorbers; Automobile - Air conditioning equipment; Exhaust systems; Trailer couplings; Automobiles & trucks - Brakes; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail.
The main activity of Auto-Service is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto-Service is not available. You also can look at reviews of Auto-Service, open positions, location of Auto-Service on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto-Service, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto-Service, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto-Service, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto-Service, employees, financial statistics.