ALPINE-SONOCAR

Contactgegevens ALPINE-SONOCAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALPINE-SONOCAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALPINE-SONOCAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Wayez 54; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 521 11 70; 02 522 98 35; 02 523 47 26 (+32-02 521 11 70; 02 522 98 35; 02 523 47 26) 02 521 11 70; 02 522 98 35; 02 523 47 26 (+32-02 521 11 70; 02 522 98 35; 02 523 47 26)

Fax (fax): 02 521 11 70; 02 523 85 66 (+32-02 521 11 70; 02 523 85 66) 02 521 11 70; 02 523 85 66 (+32-02 521 11 70; 02 523 85 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALPINE-SONOCAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALPINE-SONOCAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALPINE-SONOCAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALPINE-SONOCAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALPINE-SONOCAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALPINE-SONOCAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALPINE-SONOCAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALPINE-SONOCAR
Products information ALPINE-SONOCAR

BTW identificatienummer (tax): BE05483520507
Ondernemingsnummer: 5137176513
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 226,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Automobile - Radios; Automobile - Alarm systems

Product categorie (product category): Automobile - Navigation systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALPINE-SONOCAR
(Get full report from official database of BE for ALPINE-SONOCAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALPINE-SONOCAR
Addition kinds of activities for ALPINE-SONOCAR

361303. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment
512202. Toiletartikelen | Toiletries
517201. gassen | Gases
02910000. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren | General farms, primarily animals
32510201. Boek tegel, klei | Book tile, clay
34940104. Stoomuitrusting en specialiteiten | Steam fittings and specialties
37280201. Accumulatoren, vliegtuig propeller | Accumulators, aircraft propeller

Werken bij ALPINE-SONOCAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALPINE-SONOCAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALPINE-SONOCAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALPINE-SONOCAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Toyota zoekt magazijnmedewerkers (Diest) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

  • Warehouse-operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Magazijnier: Je pickt de goederen Je labelt, stapelt en wrapt de producten op pallet. Je laadt en lost de palletten uit de vrachtwagen Indien je een C of CE rijbewijs hebt, vervoer je de goederen zelf met de vrachtwagen.

  • Arbeider in voedingssector (BEKEGEM)

    Regio: BEKEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Bekegem zijn wij op zoek naar een productiemedewerker (m/v). Functie: - Je werkt op maandag en dinsdag (van 6u30 tot 15u30) - Je staat in voor het ontveren van ganzen - Je staat daarnaast ook in voor het versnijden en schoonmaken van de ganzen (maandag: eenden plukken - dinsdag: versnijden van eenden) - Je bent gemotiveerd en spreekt goed Nederlands of Frans

  • Lasser (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    we zoeken een polyvalente metaalbewerker een lasser die heel flexibel is om ons team te versterken. Ben jij onze hardwerkende kandidaat aarzel dan niet ons te contacteren

  • Service- en onderhoudstechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzekerd de service, onderhoud en herstellingen van de windturbines Je staat in voor de controle van de werking van de windturbines Je voert elektrische en mechanische herstellingen uit Je schrijft een gedetailleerd verslag

  • Slachter (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

  • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Huishoudhulp met dienstencheques - net@werk - Dikkebus (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Storings- en onderhoudstechnieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of –installaties. Het bedrijf staat voor regionaal werk binnen in een straal van 30km Geel. Je werkt bij verschillende vooraanstaande productiebedrijven met diverse installaties. De opdrachten wisselen gaande van enkele weken tot overwegend enkele maanden tot zelfs regelmatig pas na jaren.

  • Piping Ontwerper (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    Begeleiding van 1 tot 5 tekenaars en tekenaar/constructeurs. Controleert zelfstandig ontwerpdocumenten. Controleert en evalueert informatie van andere afdelingen, opdrachtgevers en toeleveranciers. Maakt berekeningen. Maakt ontwerpvoorstellen en schetsen. Voert controlewerkzaamheden uit op de plant. Voert technische besprekingen met opdrachtgevers in voorkomende gevallen. Zorgt ervoor, dat de door hem vervaardigde ontwerpdocumenten in overeenstemming zijn met de contractuele projecteisen, kwaliteitseisen, veiligheidseisen, specificaties, normen, codes en standaards. Geven van toelichting op de tekeningen aan de engineer en eventueel aan de uitvoerder(s), alsook vanuit de eigen discipline aangeven van mogelijke aanpassingen in het ontwerp, ter verbetering van de kwaliteit en maakbaarheid en desgewenst zorgdragen voor gecompleteerde/gewijzigde tekeningen, teneinde een kwalitatief goed eindresultaat te leveren binnen gestelde planning en budget. Archiveren, beheren en distribueren van tekeningen en documenten, conform de instructies van de leadengineer, het projectplan c.q. de opdracht.

Zoek naar antwoorden van ALPINE-SONOCAR in sociale netwerken
Look for responds of ALPINE-SONOCAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALPINE-SONOCAR. Laat een reactie achter voor ALPINE-SONOCAR. ALPINE-SONOCAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALPINE-SONOCAR. Leave a respond for ALPINE-SONOCAR. ALPINE-SONOCAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALPINE-SONOCAR op de google maps. Adres en contacten ALPINE-SONOCAR
Location of ALPINE-SONOCAR on the google maps. Address and contacts of ALPINE-SONOCAR

Andere gerelateerde bedrijven als come ALPINE-SONOCAR ALPINE-SONOCAR: FLSUCATRANS BVBA | Makro | Immocobel | JEAN-PIERRE FONTAINE | PATRICK VAN GEYTE

Other related companies as ALPINE-SONOCAR: FLSUCATRANS BVBA | Makro | Immocobel | JEAN-PIERRE FONTAINE | PATRICK VAN GEYTE

ALPINE-SONOCAR is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALPINE-SONOCAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05483520507. Het bedrijf ALPINE-SONOCAR bevindt zich op het adres: Rue Wayez 54; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 226,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile - Navigation systems. Lijst met producten zijn Automobile - Radios; Automobile - Alarm systems.
De hoofdactiviteit van ALPINE-SONOCAR is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALPINE-SONOCAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALPINE-SONOCAR, openstaande posities, locatie van ALPINE-SONOCAR op de kaart.

ALPINE-SONOCAR is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALPINE-SONOCAR, company assigned to the tax number BE05483520507. The company ALPINE-SONOCAR is located at the address: Rue Wayez 54; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 226,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile - Navigation systems. List of products are Automobile - Radios; Automobile - Alarm systems.
The main activity of ALPINE-SONOCAR is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALPINE-SONOCAR is not available. You also can look at reviews of ALPINE-SONOCAR, open positions, location of ALPINE-SONOCAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALPINE-SONOCAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALPINE-SONOCAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALPINE-SONOCAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALPINE-SONOCAR, employees, financial statistics.