BTC NV KEURINGSSTATION

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • BTC NV KEURINGSSTATION
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • BTC NV KEURINGSSTATION

Contactgegevens BTC NV KEURINGSSTATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BTC NV KEURINGSSTATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

BTC NV KEURINGSSTATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noorderlaan 34; 2060; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 222 41 10 (+32-03 222 41 10) 03 222 41 10 (+32-03 222 41 10)

Fax (fax): 03 222 41 12 (+32-03 222 41 12) 03 222 41 12 (+32-03 222 41 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BTC NV KEURINGSSTATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BTC NV KEURINGSSTATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BTC NV KEURINGSSTATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BTC NV KEURINGSSTATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BTC NV KEURINGSSTATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BTC NV KEURINGSSTATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BTC NV KEURINGSSTATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BTC NV KEURINGSSTATION
Products information BTC NV KEURINGSSTATION

BTW identificatienummer (tax): BE04470855712
Ondernemingsnummer: 9943969726
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in BTC NV KEURINGSSTATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Inspection and examination centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BTC NV KEURINGSSTATION
(Get full report from official database of BE for BTC NV KEURINGSSTATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor BTC NV KEURINGSSTATION
Addition kinds of activities for BTC NV KEURINGSSTATION

289399. Inkt inkt, anders | Printing ink, nec
07410000. Veterinaire diensten voor vee | Veterinary services for livestock
20260107. Melk, gereconstitueerd | Milk, reconstituted
28990504. Industriële maten | Industrial sizes
34430112. Hoppers, metalen plaat | Hoppers, metal plate

Werken bij BTC NV KEURINGSSTATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BTC NV KEURINGSSTATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BTC NV KEURINGSSTATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BTC NV KEURINGSSTATION. Looking for open vacancies in other companies

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in 3-ploegen. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brasschaat – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • METSER VOOR NIEUWBOUW- EN RENOVATIEWERKEN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor allerhande metselwerken binnen de nieuwbouw- en renovatiewerken.

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Nazareth zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het naar diepvries of inpakafdeling brengen van de afgewerkte product (in bakken) met de heftruck.

  • FREELANCE STUDIECOACH WISKUNDE - WETENSCHAPPEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen wiskunde - wetenschappen te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

  • Diëtist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging in Mortsel zijn wij op zoek naar een zelfstandig diëtist. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, acupuncturisten, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat twee uitgebreide teams in Lier en Mortsel waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijken kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Modis - Senior Business Analist (Security) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je een ervaren Business Analist die ervaring (of affiniteit) heeft met projecten rond security, zoals gebruikersauthentificatie, digitale ondertekeningen, en identity management? Onze klant in Brussel-Zuid is op zoek naar zo iemand.      Context   Momenteel lopen er 3 projecten rond data security:  Het gebruikersauthentificatie project: de bedoeling is om future proof oplossingen (zowel front als back-end) te implementeren. Gebruikers moeten zonder problemen, veilig en efficiënt kunnen inloggen op de systemen. De nodige technische oplossingen moeten geïmplementeerd kunnen worden (WebSphere, Drupal, mainfraime, SharePoint, Web services, etc). De legacy logon methodes moeten geïntegreerd worden, On Premise oplossingen worden onderzocht en vergeleken met Cloud oplossingen en architectuur standaarden worden vastgelegd. Er wordt  ook een central governance opgezet. Voorts is er het platform voor elektronische handtekeningen. De klant wil zo'n platform opzetten en hiervoor moeten de nodige processen opgezet worden. Er wordt een marktconforme oplossing gekozen en geïmplementeerd. De nodige processen worden uitgewerkt & toegepast en er wordt een central governance opgezet.  Tot slot is er het Identity Management project waarmee men het beheer van verschillende gebruikers (personeel, leveranciers, zelfstandige ondernemers) wil centraliseren. Om eenvoudig de juiste toegangen te bepalen en toe te kennen, gaat men gebruik maken van het Role Based Access Control principe.    Wat we van jou verwachten Het is jouw taak om de verschillende business partners te ondersteunen en advies te geven ivm proces optimalisatie. Je brengt in teamverband de noden, ideeën en problemen (pro)actief in kaart. Je volgt uiteraard ook de marktevoluties op de voet en geeft strategisch advies over toekomstige mogelijkheden. Je deelt jouw kennis en expertise binnen het security domein. Tot slot waak je ook over de uitwerking van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business. Je werkt onder andere samen met solution analisten, IT architecten en ontwikkelaars.  Je bouwt een netwerk uit bij de zakenpartners, zodanig dat je noden en opportuniteiten tijdig kan capteren en dat je kan rapporteren over de evolutie ervan. Vanuit je rol werk je mee aan de projecten geïnitieerd vanuit roadmap informatieveiligheid. Je werkt mee aan de verdere uitbouw van het security domein.  Je beheerst vlot het Nederlands en het Engels en je hebt al een ruime ervaring als analist. Je hebt op zijn minst affiniteit met het aspect "security". Ervaring met één van bovenstaande projecten is een serieuze meerwaarde.    What's in it for you   Een voltijds project van minstens 6 maanden, waarschijnlijk veel langer. Marktconforme verloning. Je werkt voornamelijk in Brussel-Zuid maar kan ook 2 dagen per week vanuit Deinze of Haasrode werken.      Interesse. Wat nu?    Stuur meteen jouw CV via de knop hieronder.

  • WERVINGRESERVE: DEELTIJDS KLANTENDIENSTMEDEWERKER NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL (20U - 30U/WEEK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

  • Winkel en horeca medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SMAAKMARKT

    Type: Flexijob

    Meehelpen winkel, broodjes en bereidingen maken, Kassa, afwassen,...

Zoek naar antwoorden van BTC NV KEURINGSSTATION in sociale netwerken
Look for responds of BTC NV KEURINGSSTATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor BTC NV KEURINGSSTATION. Laat een reactie achter voor BTC NV KEURINGSSTATION. BTC NV KEURINGSSTATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BTC NV KEURINGSSTATION. Leave a respond for BTC NV KEURINGSSTATION. BTC NV KEURINGSSTATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BTC NV KEURINGSSTATION op de google maps. Adres en contacten BTC NV KEURINGSSTATION
Location of BTC NV KEURINGSSTATION on the google maps. Address and contacts of BTC NV KEURINGSSTATION

Andere gerelateerde bedrijven als come BTC NV KEURINGSSTATION BTC NV KEURINGSSTATION: AD DELHAIZE | LE RELAIS D?HARVENG | Systems Advisers Sprl | MARC WANSON | LEON ERWOINE

Other related companies as BTC NV KEURINGSSTATION: AD DELHAIZE | LE RELAIS D?HARVENG | Systems Advisers Sprl | MARC WANSON | LEON ERWOINE

BTC NV KEURINGSSTATION is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BTC NV KEURINGSSTATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04470855712. Het bedrijf BTC NV KEURINGSSTATION bevindt zich op het adres: Noorderlaan 34; 2060; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 139,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile - Inspection and examination centres. Producten gemaakt in BTC NV KEURINGSSTATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BTC NV KEURINGSSTATION is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BTC NV KEURINGSSTATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BTC NV KEURINGSSTATION, openstaande posities, locatie van BTC NV KEURINGSSTATION op de kaart.

BTC NV KEURINGSSTATION is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BTC NV KEURINGSSTATION, company assigned to the tax number BE04470855712. The company BTC NV KEURINGSSTATION is located at the address: Noorderlaan 34; 2060; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 139,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile - Inspection and examination centres. Products created in BTC NV KEURINGSSTATION were not found.
The main activity of BTC NV KEURINGSSTATION is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BTC NV KEURINGSSTATION is not available. You also can look at reviews of BTC NV KEURINGSSTATION, open positions, location of BTC NV KEURINGSSTATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BTC NV KEURINGSSTATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BTC NV KEURINGSSTATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BTC NV KEURINGSSTATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BTC NV KEURINGSSTATION, employees, financial statistics.