AUTO GLAS DENIES BVBA

Contactgegevens AUTO GLAS DENIES BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO GLAS DENIES BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO GLAS DENIES BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lemmekenstraat 8; 1910; Kampenhout (Berg), België

Telefoon (phone): 016 65 90 07 (+32-016 65 90 07) 016 65 90 07 (+32-016 65 90 07)

Fax (fax): 016 65 90 08 (+32-016 65 90 08) 016 65 90 08 (+32-016 65 90 08)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO GLAS DENIES BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO GLAS DENIES BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO GLAS DENIES BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO GLAS DENIES BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO GLAS DENIES BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO GLAS DENIES BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO GLAS DENIES BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO GLAS DENIES BVBA
Products information AUTO GLAS DENIES BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08229278564
Ondernemingsnummer: 2263427734
Hoofdstad (capital): 766,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 294,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in AUTO GLAS DENIES BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Glass

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO GLAS DENIES BVBA
(Get full report from official database of BE for AUTO GLAS DENIES BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO GLAS DENIES BVBA
Addition kinds of activities for AUTO GLAS DENIES BVBA

27549912. Menu's: gravure printing | Menus: gravure printing
33150305. Gelast staalstaal | Welded steel wire fabric
34420503. Weerstrip, metaal | Weather strip, metal
35520104. Kaartkleding, textielmachines | Card clothing, textile machinery
38249903. Parkeermeters | Parking meters
50399911. Septische tanks | Septic tanks
79970500. Indoor / outdoor court clubs | Indoor/outdoor court clubs
87419905. Restaurant management | Restaurant management
95120201. Landbeheerbureau, overheid | Land management agency, government

Werken bij AUTO GLAS DENIES BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO GLAS DENIES BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO GLAS DENIES BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO GLAS DENIES BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader Losser voor tijdelijke opdracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf regio Zele, zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht om te helpen met het laden en lossen van de vrachtwagens. Je zal de vrachtwagens manueel moeten laden en lossen via de laadbrug achterop de vrachtwagen. Het zijn zware tonnen die je met een bepaalde techniek op de rand moet leren rollen zodat je niet met brute kracht de tonnen moet verslepen.

  • Inpakker dag Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek verpakkingswerk? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • Arbeider tuinonderhoud (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    onderhoud van vnl privétuinen : wintersnoei, grasonderhoud, zomersnoei van hagen en massieven, kleiner plantwerk werken in een team van 3 personen bij rustiger periode inspringen bij het team die instaat voor het aanleggen van de tuinen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Mariakerke Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Jobstudent administratie (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    - klanten te begeleiden vakantie- en jaarverhuur - input briefwisseling en klasseren - ophangen affiches, nemen foto's - opname tellers - controle appartementen na vertrek huurders vakantieverhuur - voorbereiden fiche etalage

  • Onderhoudstechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

  • Starters! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Fidea

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdaging in een familiale sfeer? Werk je ook graag zaken af van A tot Z? Dan ben jij degene die we zoeken! Fidea is een groeiende verzekeringsmaatschappij die investeert in haar medewerkers. In onze vestigingen in Antwerpen en Braine – L’Alleud werken er momenteel zo’n 370 medewerkers. Voor de hoofdzetel in Antwerpen is Fidea op zoek naar startend talent uit eender welke Bachelor of Master studierichting. Je staat in voor het verzekeringsdossier van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor onze bemiddelaars. Je analyseert hun aanvraag en maakt een voorstel op. Je analyseert de mogelijke risico’s bij een verzekeringsvraag of analyseert een schadegeval. Je onderhoudt dagelijks contacten met bemiddelaars, verzekerden, experten, collega's van binnen- en buitendiensten, advocaten, andere verzekeraars en alle andere partijen die in een ongeval betrokken kunnen zijn. Antwerpen - bachelor - master - net afgestudeerd - starter - startersjob - schadebeheerder - onderschrijver - productiebeheerder - claims - verzekeringen - insurance - young graduate -

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Denderleeuw (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we een zelfstandig uitbater voor een nieuwe Hubiz-supermarkt in het station van Denderleeuw. Er worden verse belegde broodjes bereid. De winkel opent in december  2018 en is momenteel een filiaal van Panos. Meer info over Hubiz, klik hier. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    gemotiveerd enthousiast doorgroeien durver internationaal particuliere markt wij zijn volop bezig in onze groei en zoeken enthousiaste mensen die willen doorgroeien samen met ons mensen met co ouderschap welkom deeltijds studenten en weekendwerk mogelijk

  • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

Zoek naar antwoorden van AUTO GLAS DENIES BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AUTO GLAS DENIES BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO GLAS DENIES BVBA. Laat een reactie achter voor AUTO GLAS DENIES BVBA. AUTO GLAS DENIES BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO GLAS DENIES BVBA. Leave a respond for AUTO GLAS DENIES BVBA. AUTO GLAS DENIES BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO GLAS DENIES BVBA op de google maps. Adres en contacten AUTO GLAS DENIES BVBA
Location of AUTO GLAS DENIES BVBA on the google maps. Address and contacts of AUTO GLAS DENIES BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO GLAS DENIES BVBA AUTO GLAS DENIES BVBA: BOND MOYSON | NEW-LINE | Luc B | LA POSTE | ABO Print

Other related companies as AUTO GLAS DENIES BVBA: BOND MOYSON | NEW-LINE | Luc B | LA POSTE | ABO Print

AUTO GLAS DENIES BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO GLAS DENIES BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08229278564. Het bedrijf AUTO GLAS DENIES BVBA bevindt zich op het adres: Lemmekenstraat 8; 1910; Kampenhout (Berg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 766,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 294,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile - Glass. Producten gemaakt in AUTO GLAS DENIES BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO GLAS DENIES BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO GLAS DENIES BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO GLAS DENIES BVBA, openstaande posities, locatie van AUTO GLAS DENIES BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTO GLAS DENIES BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO GLAS DENIES BVBA, company assigned to the tax number BE08229278564. The company AUTO GLAS DENIES BVBA is located at the address: Lemmekenstraat 8; 1910; Kampenhout (Berg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 766,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 294,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile - Glass. Products created in AUTO GLAS DENIES BVBA were not found.
The main activity of AUTO GLAS DENIES BVBA is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO GLAS DENIES BVBA is not available. You also can look at reviews of AUTO GLAS DENIES BVBA, open positions, location of AUTO GLAS DENIES BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO GLAS DENIES BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO GLAS DENIES BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO GLAS DENIES BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO GLAS DENIES BVBA, employees, financial statistics.