Auto Stop Leuven NV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Auto Stop Leuven NV
Private companiesMiscellaneous Retail • Auto Stop Leuven NV

Contactgegevens Auto Stop Leuven NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto Stop Leuven NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto Stop Leuven NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kolonel Begaultlaan 3; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 29 29 20 (+32-016 29 29 20) 016 29 29 20 (+32-016 29 29 20)

Fax (fax): 016 29 61 56 (+32-016 29 61 56) 016 29 61 56 (+32-016 29 61 56)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto Stop Leuven NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto Stop Leuven NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto Stop Leuven NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto Stop Leuven NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto Stop Leuven NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto Stop Leuven NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto Stop Leuven NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto Stop Leuven NV
Products information Auto Stop Leuven NV

BTW identificatienummer (tax): BE09617950439
Ondernemingsnummer: 3019287109
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 392,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Automobile - Radiators; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail; Maintenance & cleaning equipment (Industrial)

Product categorie (product category): Automobile - Enamels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto Stop Leuven NV
(Get full report from official database of BE for Auto Stop Leuven NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto Stop Leuven NV
Addition kinds of activities for Auto Stop Leuven NV

281299. Alkalieën en chloor, nec | Alkalies and chlorine, nec
23899900. Kleding en accessoires, nec, nec | Apparel and accessories, nec, nec
27549905. Modeplaten: gravure printing | Fashion plates: gravure printing
32110303. Schijnwerperglas | Skylight glass
41110302. Luchthavenvervoer, regelmatige route | Airport transportation services, regular route
42259902. Miniwarehouse, warehousing | Miniwarehouse, warehousing
73890903. Creditcard service | Credit card service
79110100. Danszalen diensten | Dance hall services
87410100. Bedrijfsmanagement | Business management

Werken bij Auto Stop Leuven NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto Stop Leuven NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto Stop Leuven NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto Stop Leuven NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Pijpfitter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als pijpfitter voel je je helemaal thuis tussen buizen en pijpen. Je vervaardigt, vervangt, plaatst en herstelt pijpwerk aan allerhande installaties bij onze klanten. Geen tussenstuk of materiaal is je onbekend. Voor bijzondere kleppen of bochten op metalen en kunststoffen buizen, draai je je hand niet om. Je bent ook in staat om voorgemaakte spools te monteren op werven.

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • Verantwoordelijke Verkoop Binnendienst (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, actief in machinebouw zijn we op zoek naar een verantwoordelijke verkoop binnendienst. Je helpt mee offertes opstellen en bespreekt dit met de klanten. Je overlegt met de zaakvoerder bij de opmaak van de planning. Je ondersteunt de technische dienst met kennis en toepassingen die zij kunnen gebruiken.

  • Student Medewerker Klantendienst en Dispatching regio Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: INDIGO PARK BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Je maakt de dagplanning op voor je collega’s van de technische dienst. • Je kan vooropgestelde procedures volgen. • Je werkt graag met tools en computerprogramma’s. Outlook, Exel, Word, enz. hebben voor jou dus geen geheimen. • Je bent een aangenaam aanspreekpunt naar de klanten toe, op momenten dat zij je nodig hebben. • Bij problemen en stressmomenten kan je jezelf in de plaats van je collega’s stellen.

  • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

  • jobstudent kassa en aanvul op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Proxy Linkeroever

    Type: Studentenjob

    je staat in voor het afrekenen van de aankopen op een klantvriendelijke manier dit vooral om weekdagen van 15.00 tot 19.30

  • Enthousiaste studenten M/V te Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel te Hofstade zijn wij op zoek naar extra studenten voor weekend- en vakantiewerk. We prefereren de combinatie van deze 2. Taken: Je staat mee in voor de bediening van onze klanten. Ja kan werken in de vakantie, maar ook tijdens de weekends ( zaterdag en/of zondag)binnen het schooljaar. Mogelijkheid tot het werken van 2 dagen, alsook 1 dag in het weekend. Indien je wenst te werken op een vaste dag in het weekend is dit ook mogelijk. Interesse? Solliciteer dan snel.

  • Jobstudent Keuken (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn aan het uitkijken naar een gedreven jobstudent voor onze keuken. Samen met onze koks sta je mee in voor de bereiding en mis-en place van onze gerechten.

  • Senior Java Developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Cegeka is op zoek naar senior Java developers, zowel voor consultancy-opdrachten als voor het maken van softwaretoepassingen op projectbasis. Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Ontwikkelen van complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen en werken met de nieuwste tools en technologieën. Hands-on design en software development op basis van de functionele analyse en je zorgt voor een goede integratie met externe applicaties. Werken in een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider/scrummaster. Het bouwen van applicaties met hoge kwaliteit die extra business value voor onze klanten genereren. Jij bent een echte “software craftsman” die software ontwikkeling als een ambacht ziet. Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning. Actief je kennis delen en meewerken aan de continue verbetering van de werking van het team. Je technische kennis kan jij ook inzetten in presales trajecten.

  • Junior Design Engineer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

  • Flexijob Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Zonhoven. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van Auto Stop Leuven NV in sociale netwerken
Look for responds of Auto Stop Leuven NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto Stop Leuven NV. Laat een reactie achter voor Auto Stop Leuven NV. Auto Stop Leuven NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto Stop Leuven NV. Leave a respond for Auto Stop Leuven NV. Auto Stop Leuven NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto Stop Leuven NV op de google maps. Adres en contacten Auto Stop Leuven NV
Location of Auto Stop Leuven NV on the google maps. Address and contacts of Auto Stop Leuven NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto Stop Leuven NV Auto Stop Leuven NV: Jansen P | Saey M | Fontaine Valérie | TENNISCLUB VOGELZANG | Thurston Snookerhall BVBA

Other related companies as Auto Stop Leuven NV: Jansen P | Saey M | Fontaine Valérie | TENNISCLUB VOGELZANG | Thurston Snookerhall BVBA

Auto Stop Leuven NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auto Stop Leuven NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09617950439. Het bedrijf Auto Stop Leuven NV bevindt zich op het adres: Kolonel Begaultlaan 3; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 392,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile - Enamels. Lijst met producten zijn Automobile - Radiators; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail; Maintenance & cleaning equipment (Industrial).
De hoofdactiviteit van Auto Stop Leuven NV is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto Stop Leuven NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto Stop Leuven NV, openstaande posities, locatie van Auto Stop Leuven NV op de kaart.

Auto Stop Leuven NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auto Stop Leuven NV, company assigned to the tax number BE09617950439. The company Auto Stop Leuven NV is located at the address: Kolonel Begaultlaan 3; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 392,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile - Enamels. List of products are Automobile - Radiators; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail; Maintenance & cleaning equipment (Industrial).
The main activity of Auto Stop Leuven NV is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto Stop Leuven NV is not available. You also can look at reviews of Auto Stop Leuven NV, open positions, location of Auto Stop Leuven NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto Stop Leuven NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto Stop Leuven NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto Stop Leuven NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto Stop Leuven NV, employees, financial statistics.