CLOSE-HOUBEN SA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • CLOSE-HOUBEN SA
Private companiesTobacco Products • CLOSE-HOUBEN SA

Contactgegevens CLOSE-HOUBEN SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLOSE-HOUBEN SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLOSE-HOUBEN SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Edouard Colson 303; 4431; Ans (Loncin), België

Telefoon (phone): 04 263 35 96 (+32-04 263 35 96) 04 263 35 96 (+32-04 263 35 96)

Fax (fax): +32 (61) 919-42-39 +32 (61) 919-42-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLOSE-HOUBEN SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLOSE-HOUBEN SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLOSE-HOUBEN SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLOSE-HOUBEN SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLOSE-HOUBEN SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLOSE-HOUBEN SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLOSE-HOUBEN SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLOSE-HOUBEN SA
Products information CLOSE-HOUBEN SA

BTW identificatienummer (tax): BE05641723632
Ondernemingsnummer: 7615692138
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 866,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Mopeds & scooters - Retail; Motorbikes

Product categorie (product category): Automobile - Electrical servic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLOSE-HOUBEN SA
(Get full report from official database of BE for CLOSE-HOUBEN SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLOSE-HOUBEN SA
Addition kinds of activities for CLOSE-HOUBEN SA

2657. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
921199. Courts, nec | Courts, nec
20130204. Ham, ingeblikt: Uit gekocht vlees | Ham, canned: from purchased meat
25990301. Ziekenhuisbedden | Hospital beds
35650206. Vacuüm verpakkingsmachines | Vacuum packaging machinery
35660000. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
37280112. Pontoons, vliegtuigen | Pontoons, aircraft
38519903. Intraoculaire lenzen | Intraocular lenses
87310100. Biologisch onderzoek | Biological research

Werken bij CLOSE-HOUBEN SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLOSE-HOUBEN SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLOSE-HOUBEN SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLOSE-HOUBEN SA. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Cornby in Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES CORNBY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanwege een aankomende drukke periode zijn we voor onze vestiging Cornby in Zwijnaarde op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders. In Dacor wordt vooral gewerkt met paté en ham. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Handlanger (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een bedrijf in de kartonsector, zijn wij opzoek naar gemotiveerde handlangers : - Uitpakken, plooien, lijmen van kartonnen dozen. - Machines bevoorraden - Afgewerkte producten stockeren

  • ERVAREN ELEKTRICIEN DOMOTICA --> REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRICIEN bij onze klant zullen jou taken bestaan uit : · Je staat in voor het aanleggen van de elektrische installatie in grote woningen en villas. · Installatie van kabelgoten. · Kappen en slijpen van inbouwdozen, sleuven voor bekabelingen. · Trekken en aansluiten van bekabelingen. · Plaatsen en aansluiten van verlichting, stopcontacten, enz. · Plaatsen en aansluiten van zekeringskasten. · Het installeren van onderdelen van domotica-systemen (lichtsturing, luidsprekers, enz) · Interventies aan elektrische installaties. · Je bent van begin tot einde betrokken tijden het project.

  • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

  • Graafkraanmachinist (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meewerkend graafkraanmachinist voor de grondwerken dit voor de machine  Hitachi 8 ton

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (voltijds) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herenthout zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student gezocht weekends en vakanties voor broodjeszaak te knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: KNOKANTINO

    Type: Studentenjob

    U helpt met het bereiden van belegde broodjes, snacks U bedient de klanten U helpt bij de opkuis

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

  • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: KANDRIKEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

  • Freelance tour guide (workshops) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage school groups (6 to 12 years old and 12 to 18 years old) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the workshops) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

  • Leercontract - Verkoper/aanvuller (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: GAMMA Genk-Hasseltweg, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, leergierige persoon. Tijdens je opleiding zal je doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen leren kennen en verkopen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent mee het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten en je doet ook kassawerk. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken. Wij zorgen voor een degelijke opleiding en opvolging tijdens je leercontractperiode.

Zoek naar antwoorden van CLOSE-HOUBEN SA in sociale netwerken
Look for responds of CLOSE-HOUBEN SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLOSE-HOUBEN SA. Laat een reactie achter voor CLOSE-HOUBEN SA. CLOSE-HOUBEN SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLOSE-HOUBEN SA. Leave a respond for CLOSE-HOUBEN SA. CLOSE-HOUBEN SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLOSE-HOUBEN SA op de google maps. Adres en contacten CLOSE-HOUBEN SA
Location of CLOSE-HOUBEN SA on the google maps. Address and contacts of CLOSE-HOUBEN SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CLOSE-HOUBEN SA CLOSE-HOUBEN SA: DEFORCHE ENGINEERING NV | Nesa | Black-House | MATINEE VIDEOTHEEK | JPS - SYSTEMS

Other related companies as CLOSE-HOUBEN SA: DEFORCHE ENGINEERING NV | Nesa | Black-House | MATINEE VIDEOTHEEK | JPS - SYSTEMS

CLOSE-HOUBEN SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLOSE-HOUBEN SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05641723632. Het bedrijf CLOSE-HOUBEN SA bevindt zich op het adres: Rue Edouard Colson 303; 4431; Ans (Loncin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 866,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile - Electrical servic. Lijst met producten zijn Mopeds & scooters - Retail; Motorbikes.
De hoofdactiviteit van CLOSE-HOUBEN SA is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLOSE-HOUBEN SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLOSE-HOUBEN SA, openstaande posities, locatie van CLOSE-HOUBEN SA op de kaart.

CLOSE-HOUBEN SA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLOSE-HOUBEN SA, company assigned to the tax number BE05641723632. The company CLOSE-HOUBEN SA is located at the address: Rue Edouard Colson 303; 4431; Ans (Loncin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 866,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile - Electrical servic. List of products are Mopeds & scooters - Retail; Motorbikes.
The main activity of CLOSE-HOUBEN SA is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CLOSE-HOUBEN SA is not available. You also can look at reviews of CLOSE-HOUBEN SA, open positions, location of CLOSE-HOUBEN SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLOSE-HOUBEN SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLOSE-HOUBEN SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLOSE-HOUBEN SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLOSE-HOUBEN SA, employees, financial statistics.