BLONDEAU J.M. ETS

Contactgegevens BLONDEAU J.M. ETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLONDEAU J.M. ETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLONDEAU J.M. ETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Mons 109; 7060; Soignies, België

Telefoon (phone): 067 33 35 73 (+32-067 33 35 73) 067 33 35 73 (+32-067 33 35 73)

Fax (fax): 067 33 60 69 (+32-067 33 60 69) 067 33 60 69 (+32-067 33 60 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLONDEAU J.M. ETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLONDEAU J.M. ETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLONDEAU J.M. ETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLONDEAU J.M. ETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLONDEAU J.M. ETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLONDEAU J.M. ETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLONDEAU J.M. ETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLONDEAU J.M. ETS
Products information BLONDEAU J.M. ETS

BTW identificatienummer (tax): BE03913574218
Ondernemingsnummer: 6603851318
Hoofdstad (capital): 934,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in BLONDEAU J.M. ETS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Electrical servic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLONDEAU J.M. ETS
(Get full report from official database of BE for BLONDEAU J.M. ETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLONDEAU J.M. ETS
Addition kinds of activities for BLONDEAU J.M. ETS

289900. Chemische preparaten, nec | Chemical preparations, nec
33560602. Titanium- en titaniumlegering: rollen, tekenen of extruderen | Titanium and titanium alloy: rolling, drawing, or extruding
35539917. Surfacers, houtbewerkingsmachines | Surfacers, woodworking machines
35790200. Typ- en tekstverwerkingsmachines | Typing and word processing machines
35999903. katapulten | Catapults
36740302. Fotogeleidende cellen | Photoconductive cells
39440500. Speelgoed muziekinstrumenten | Toy musical instruments
83619902. Emotioneel gestoord thuis | Emotionally disturbed home
96110000. Administratie van algemene economische programma's | Administration of general economic programs

Werken bij BLONDEAU J.M. ETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLONDEAU J.M. ETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLONDEAU J.M. ETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLONDEAU J.M. ETS. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

  • GEMOTIVEERDE OPERATOR METAAL 3 PLOEGEN- HEEL GOEDE VERLONING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf zoeken wij een machineoperator met technische achtergrond in 3 ploegen. Je zal instaan voor het bedienen en bemannen van de productielijn en de opvolging van het proces. Bij storingen of problemen zal je ingrijpen. Je zorgt voor het aanvullen van grondstoffen en wegbrengen van afgewerkte producten met de heftruck. Dit kan volledig aangeleerd worden.

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen en koppels wonende in de regio Lier en omstreken. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen en eventueel strijken, dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Edegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT - DRONGEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt je een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt namelijk met geld te maken. Je kan goed met een kassasysteem werken en hebt snel oog op rekken die bijgevuld moeten worden. Verder jou je de winkel netjes en ordelijk.

  • Studentenjob horeca @ Brussels Airport (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben je een student met veel vrije tijd ? Staat enkel je thesis of bachelorproef nog in de weg van je diploma? Verdien je ondertussen graag een aardig centje bij en leer je de nodige skills voor op de werkvloer? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Autogrill, in België de absolute nummer één in food&beverage voor reizigers, zoekt gemotiveerde en dynamische studenten om te werken in de verschillende horeca-uitbatingen op de luchthaven. Taken: -Bediening van klanten -Tafelbediening, toog, afruim/afwas, helpen in de keuken, ¿ -Kassa-beheer

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Oostende zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gespecialiseerd in Accountancy, Tax of Audi? U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • Loopbaancoach (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Gemotiveerde orderpicker - daguren (m/v) (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO Lier

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf in volle groei in de regio Mechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Het gaat om een job met optie vast en met daguren. Takenpakket: - Orderpicken van verse goederen - Besturen van een orderpicktoestel - Klaarzetten van bestellingen - Bestelbons nakijken en correct verwerken

Zoek naar antwoorden van BLONDEAU J.M. ETS in sociale netwerken
Look for responds of BLONDEAU J.M. ETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLONDEAU J.M. ETS. Laat een reactie achter voor BLONDEAU J.M. ETS. BLONDEAU J.M. ETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLONDEAU J.M. ETS. Leave a respond for BLONDEAU J.M. ETS. BLONDEAU J.M. ETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLONDEAU J.M. ETS op de google maps. Adres en contacten BLONDEAU J.M. ETS
Location of BLONDEAU J.M. ETS on the google maps. Address and contacts of BLONDEAU J.M. ETS

Andere gerelateerde bedrijven als come BLONDEAU J.M. ETS BLONDEAU J.M. ETS: Grandjenet A | FLART-CASTING BVBA | ASTORIA | METROLEC SPRL | PIETER VAN DYCK

Other related companies as BLONDEAU J.M. ETS: Grandjenet A | FLART-CASTING BVBA | ASTORIA | METROLEC SPRL | PIETER VAN DYCK

BLONDEAU J.M. ETS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLONDEAU J.M. ETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03913574218. Het bedrijf BLONDEAU J.M. ETS bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Mons 109; 7060; Soignies. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 934,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 779,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile - Electrical servic. Producten gemaakt in BLONDEAU J.M. ETS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLONDEAU J.M. ETS is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLONDEAU J.M. ETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLONDEAU J.M. ETS, openstaande posities, locatie van BLONDEAU J.M. ETS op de kaart.

BLONDEAU J.M. ETS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLONDEAU J.M. ETS, company assigned to the tax number BE03913574218. The company BLONDEAU J.M. ETS is located at the address: Chauss茅e de Mons 109; 7060; Soignies. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 934,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 779,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile - Electrical servic. Products created in BLONDEAU J.M. ETS were not found.
The main activity of BLONDEAU J.M. ETS is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BLONDEAU J.M. ETS is not available. You also can look at reviews of BLONDEAU J.M. ETS, open positions, location of BLONDEAU J.M. ETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLONDEAU J.M. ETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLONDEAU J.M. ETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLONDEAU J.M. ETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLONDEAU J.M. ETS, employees, financial statistics.