FLART-CASTING BVBA

Contactgegevens FLART-CASTING BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLART-CASTING BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLART-CASTING BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meersbloem 2 9700 Oudenaarde - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-55-31-68-60 32-55-31-68-60

Fax (fax): 32-55-31-82-88 32-55-31-82-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLART-CASTING BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLART-CASTING BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLART-CASTING BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLART-CASTING BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLART-CASTING BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLART-CASTING BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLART-CASTING BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLART-CASTING BVBA
Products information FLART-CASTING BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08001312255
Ondernemingsnummer: 7785705566
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 337,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FLART-CASTING BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bronze

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLART-CASTING BVBA
(Get full report from official database of BE for FLART-CASTING BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLART-CASTING BVBA
Addition kinds of activities for FLART-CASTING BVBA

2321. Mannen en jongens meubilair | Men's and boy's furnishings
514910. Suiker, honing, melasse en siroop | Sugar, honey, molasses, and syrups
50929900. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden, nec | Toys and hobby goods and supplies, nec
51590102. Katoen of katoen linters, land kopers | Cotton or cotton linters, country buyers
52110104. Plankenproducten en timmerhout | Planing mill products and lumber

Werken bij FLART-CASTING BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLART-CASTING BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLART-CASTING BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLART-CASTING BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

  • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

  • Tuinarbeiders / groenarbeiders Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij tuinarbeiders mét ervaring. Je taken zijn het aanleg en het onderhoud van grote groenprojecten.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Stagiaire Jobadviseur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de screening en interviews van potentiële kandidaten. Je helpt mee met de verwerking van de administratie en je volgt je eigen dossiers op.

  • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • Customer service medewerker (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Het bedrijf streeft naar een persoonlijke en individuele aanpak en daarom zijn ze op zoek naar iemand die heel klantgericht is om zo een service op maat te kunnen leveren aan de klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en staat in voor zowel de mails als telefonische contacten. Daarbij voer je volgende taken uit: ¿ Je beheert de contacten met de klanten per e-mail of telefoon. Je begrijpt hun behoeften en reageert op een professionele en positieve manier. ¿ Je beantwoordt vragen van onze partners via verschillende communicatiekanalen en biedt kwaliteitsvol advies ¿ Je adviseert en begeleidt de leden / prospects over hun producten (pensioen, gewaarborgd inkomen, verschillende verzekeringsproducten, ...) ¿ Je Identificeert de behoeften van leden / prospects om een afspraak te kunnen inplannen ¿ Je prospecteert per telefoon en e-mail op basis van een klantenbestand

  • ingenieur brandbeveiliging (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: INTEC

    Type: Vaste Job

    U staat in voor nieuwe projecten zowel commercieel als technisch . U komt in een unieke branche van brandbeveiliging. U heeft goede samenwerking met een jonge ploeg.

  • Technisch en Logistiek Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden. - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

  • Flexijob poetshulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GALJOEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het schoonmaken van ons restaruant. Je werkt bij voorkeur op donderdag (9 tot 12 en 12:30 tot 16:30 = 7u) en zondag (16 tot 19 = 3u), dit is bespreekbaar.

  • Barmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: GINOA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexijob - barmedewerker (eventueel zaal) - ervaring is een pluspunt Ben jij de geknipte kandidaat, laat dan gerust iets van je horen en stuur ons een mailtje met cv en we contacteren je verder.

Zoek naar antwoorden van FLART-CASTING BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLART-CASTING BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLART-CASTING BVBA. Laat een reactie achter voor FLART-CASTING BVBA. FLART-CASTING BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLART-CASTING BVBA. Leave a respond for FLART-CASTING BVBA. FLART-CASTING BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLART-CASTING BVBA op de google maps. Adres en contacten FLART-CASTING BVBA
Location of FLART-CASTING BVBA on the google maps. Address and contacts of FLART-CASTING BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLART-CASTING BVBA FLART-CASTING BVBA: VEREECKE | Gilis E | Jacques C | BODDIN PASCAL | J.P.B.

Other related companies as FLART-CASTING BVBA: VEREECKE | Gilis E | Jacques C | BODDIN PASCAL | J.P.B.

FLART-CASTING BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLART-CASTING BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08001312255. Het bedrijf FLART-CASTING BVBA bevindt zich op het adres: Meersbloem 2 9700 Oudenaarde - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 337,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bronze. Producten gemaakt in FLART-CASTING BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLART-CASTING BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLART-CASTING BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLART-CASTING BVBA, openstaande posities, locatie van FLART-CASTING BVBA op de kaart.

FLART-CASTING BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLART-CASTING BVBA, company assigned to the tax number BE08001312255. The company FLART-CASTING BVBA is located at the address: Meersbloem 2 9700 Oudenaarde - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 337,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bronze. Products created in FLART-CASTING BVBA were not found.
The main activity of FLART-CASTING BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLART-CASTING BVBA is not available. You also can look at reviews of FLART-CASTING BVBA, open positions, location of FLART-CASTING BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLART-CASTING BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLART-CASTING BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLART-CASTING BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLART-CASTING BVBA, employees, financial statistics.