Auto-Electro-Claes-Borgloon

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Auto-Electro-Claes-Borgloon
Private companiesMetal Mining • Auto-Electro-Claes-Borgloon

Contactgegevens Auto-Electro-Claes-Borgloon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto-Electro-Claes-Borgloon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto-Electro-Claes-Borgloon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Truidersteenweg 121A; 3840; Borgloon, België

Telefoon (phone): 012 74 49 43; 0475 48 27 50 (+32-012 74 49 43; 0475 48 27 50) 012 74 49 43; 0475 48 27 50 (+32-012 74 49 43; 0475 48 27 50)

Fax (fax): 012 67 20 34 (+32-012 67 20 34) 012 67 20 34 (+32-012 67 20 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto-Electro-Claes-Borgloon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto-Electro-Claes-Borgloon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto-Electro-Claes-Borgloon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto-Electro-Claes-Borgloon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto-Electro-Claes-Borgloon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto-Electro-Claes-Borgloon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto-Electro-Claes-Borgloon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto-Electro-Claes-Borgloon
Products information Auto-Electro-Claes-Borgloon

BTW identificatienummer (tax): BE04997924804
Ondernemingsnummer: 1654510498
Hoofdstad (capital): 123,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 142,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Motors - Overhauling; Accumulators

Product categorie (product category): Automobile - Electrical servic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto-Electro-Claes-Borgloon
(Get full report from official database of BE for Auto-Electro-Claes-Borgloon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto-Electro-Claes-Borgloon
Addition kinds of activities for Auto-Electro-Claes-Borgloon

513601. Heren, hoeden, sjaals en handschoenen | Men's and boys' hats, scarves, and gloves
805199. Gevorderde zorginstellingen, nec | Skilled nursing care facilities, nec
17419908. Tuckpointing of restauratie | Tuckpointing or restoration
23950203. Emblemen, geborduurd | Emblems, embroidered
34620501. Missile smeedstukken, ferro | Missile forgings, ferrous
37149900. Onderdelen en toebehoren van motorvoertuigen, nec | Motor vehicle parts and accessories, nec
59429900. Boekwinkels, nec | Book stores, nec
65149901. Woongebouw, vier of minder eenheden: werking | Residential building, four or fewer units: operation
86410201. Alumnivereniging | Alumni association

Werken bij Auto-Electro-Claes-Borgloon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto-Electro-Claes-Borgloon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto-Electro-Claes-Borgloon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto-Electro-Claes-Borgloon. Looking for open vacancies in other companies

  • Proeven van een job in de chocolade? (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! Je bent o.a. verantwoordelijk voor: De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Zit het correcte aantal pralines in de doos? Klopt de houdbaarheidsdatum?) Het behandelen van de materialen volgens de geldende HACCP-normen Het inpakken van allerlei chocoladeproducten in de aangewezen verpakkingen (zeevruchten, truffels, pralines,...) Als productiemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor: Het etiketteren van de verpakkingen op een manuele of geautomatiseerde manier Het palletiseren van de dozen op het einde van de productielijn De orde en netheid op de werkplaats behouden

  • Techniekers (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

  • Reachtruckchauffeur met attest (dagdienst) M/V (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij vlot met de reachtruck overweg en ben jij bovendien in het bezit van een reachtruckattest? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio Wommelgem zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs die kunnen werken dagdienst. Als reachtruckchauffeur zal je bulkgoederen op de juiste picklocatie zetten. Hiervoor zal je ook gebruik maken van een scanner. Na een positieve proefperiode krijg je een vast contract aangeboden.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Meerbeek, 8 uur per week (MEERBEEK)

    Regio: MEERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Meerbeek. Het gastgezin zoekt hulp vooral voor de maandelijkse - of extra taken, zoals ramen, kasten proper maken, koken, boodschappen doen,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

  • Dossierbeheerder gebouwen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNDICBEHEER.BE

    Type: Vaste Job

    Syndicbeheer.be bvba is een bedrijf dat zich toespitst op een kwalitatief beheer van gebouwen als syndicus en rentmeester. U bereidt de dossiers ivm geplande werken in de gebouwen zodat de mede-eigenaars een juist inzicht hebben inzake kostprijs en problematiek. Samen met de boekhouding stelt u dit voor op de jaarlijkse algemene vergadering. Na de algemene vergadering plaatst u de bestellingen bij de gekozen leverancier en volgt u de uitvoeringstermijnen op. Gedurende de gehele cyclus werkt u in overleg met de zaakvoerder en uw collega's om eventuele hindernissen te overbruggen. Naast de taken die gepland zijn, over een jaar, zijn er diverse kortlopende opdrachten die de nodige reactiviteit vergen. Dit zorgt voor heel wat afwisseling in deze functie.

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • Projectleider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    U doet technische en organisatorische opvolging op werven in woning- en appartementsbouw, uitsluitend werken voor kopers van private residentiële projecten in eigen beheer. Sturing en planning van onderaannemers en leveranciers. Overleg met architecten en klanten. U rapporteert aan directie.

  • Zelfstandig Kinesitherapeut (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: B&L

    Type: Zelfstandige activiteit

    In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een collega met een specialisatie of interessegebied voor een langdurige samenwerking. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinaire praktijk met een gevarieerd publiek. Je behandelt voornamelijk in de praktijk, maar er komen ook enkele huisbezoeken aan bod in de nabije omgeving. Je kan je eigen agenda beheren wat je de mogelijkheid biedt ruimte te laten voor bijkomende opleidingen of hobby's. Dit is voorlopig een deeltijdse betrekking. Een voltijdse betrekking zit zeker in de mogelijkheden.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: USG Professionals

    Type: Werfreserve

    • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

Zoek naar antwoorden van Auto-Electro-Claes-Borgloon in sociale netwerken
Look for responds of Auto-Electro-Claes-Borgloon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto-Electro-Claes-Borgloon. Laat een reactie achter voor Auto-Electro-Claes-Borgloon. Auto-Electro-Claes-Borgloon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto-Electro-Claes-Borgloon. Leave a respond for Auto-Electro-Claes-Borgloon. Auto-Electro-Claes-Borgloon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto-Electro-Claes-Borgloon op de google maps. Adres en contacten Auto-Electro-Claes-Borgloon
Location of Auto-Electro-Claes-Borgloon on the google maps. Address and contacts of Auto-Electro-Claes-Borgloon

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto-Electro-Claes-Borgloon Auto-Electro-Claes-Borgloon: Mauser Office S.P.R.L. | PC CLUB BBS | Roekens F | RAYMOND ANDRE | Accent Business Bouwmaatschappij

Other related companies as Auto-Electro-Claes-Borgloon: Mauser Office S.P.R.L. | PC CLUB BBS | Roekens F | RAYMOND ANDRE | Accent Business Bouwmaatschappij

Auto-Electro-Claes-Borgloon is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auto-Electro-Claes-Borgloon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04997924804. Het bedrijf Auto-Electro-Claes-Borgloon bevindt zich op het adres: Sint-Truidersteenweg 121A; 3840; Borgloon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 123,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 142,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile - Electrical servic. Lijst met producten zijn Motors - Overhauling; Accumulators.
De hoofdactiviteit van Auto-Electro-Claes-Borgloon is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto-Electro-Claes-Borgloon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto-Electro-Claes-Borgloon, openstaande posities, locatie van Auto-Electro-Claes-Borgloon op de kaart.

Auto-Electro-Claes-Borgloon is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auto-Electro-Claes-Borgloon, company assigned to the tax number BE04997924804. The company Auto-Electro-Claes-Borgloon is located at the address: Sint-Truidersteenweg 121A; 3840; Borgloon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 123,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 142,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile - Electrical servic. List of products are Motors - Overhauling; Accumulators.
The main activity of Auto-Electro-Claes-Borgloon is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto-Electro-Claes-Borgloon is not available. You also can look at reviews of Auto-Electro-Claes-Borgloon, open positions, location of Auto-Electro-Claes-Borgloon on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto-Electro-Claes-Borgloon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto-Electro-Claes-Borgloon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto-Electro-Claes-Borgloon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto-Electro-Claes-Borgloon, employees, financial statistics.