AUTO VOLT-E.D.R.

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • AUTO VOLT-E.D.R.
Private companiesOil and Gas Extraction • AUTO VOLT-E.D.R.

Contactgegevens AUTO VOLT-E.D.R.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO VOLT-E.D.R.: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO VOLT-E.D.R.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Alexandre Markelbach 90; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 242 80 65 (+32-02 242 80 65) 02 242 80 65 (+32-02 242 80 65)

Fax (fax): 02 242 80 65 (+32-02 242 80 65) 02 242 80 65 (+32-02 242 80 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO VOLT-E.D.R.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO VOLT-E.D.R."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO VOLT-E.D.R."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO VOLT-E.D.R., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO VOLT-E.D.R.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO VOLT-E.D.R., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO VOLT-E.D.R.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO VOLT-E.D.R.
Products information AUTO VOLT-E.D.R.

BTW identificatienummer (tax): BE07617065429
Ondernemingsnummer: 9687713623
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 500,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Automobile - Parts & Access. - Retail

Product categorie (product category): Automobile - Electrical servic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO VOLT-E.D.R.
(Get full report from official database of BE for AUTO VOLT-E.D.R.)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO VOLT-E.D.R.
Addition kinds of activities for AUTO VOLT-E.D.R.

2761. Manifold business formulieren | Manifold business forms
25420203. Tellers of balies, behalve hout | Counters or counter display cases, except wood
31720200. Lederen hoesjes | Leather cases
37289903. Deicing apparatuur, vliegtuigen | Deicing equipment, aircraft
50460108. Winkelinrichting | Store fixtures
51990100. Kunstartikelen en benodigdheden | Art goods and supplies
94319904. Overdraagbare ziekte programma administratie, overheid | Communicable disease program administration, government

Werken bij AUTO VOLT-E.D.R.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO VOLT-E.D.R.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO VOLT-E.D.R.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO VOLT-E.D.R.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - 2 ploegen (v/l) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ID LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken als orderpicker: bestelling klaarmaken met behulp van een handscanner en een elektrische orderverzamelaar klaargemaakte orders in de juiste zones plaatsen ter verzending assisteren bij het laden van de uitgaande vracht

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Studentenjob

    Je doet kassawerk. Je vult de rekken aan en helpt klanten verder met hun vragen.

  • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Search & Selection

    Type: Studentenjob

    Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

  • Studiebegeleider internaat (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: INTERNAAT ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    De leeraar is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerling tijdens de studie-uren. De leeraar begeleidt 5 à 6 leerlingen en helpt hen met hun studies. De leraar volgt ook de resultaten en presaties van de leerlingen op en bespreekt deze met de studiecoördinator.

  • Machinist Bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit voor wegenwerken en rioleringswerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je beschikt over moderne graafkranen met de nieuwste technologieën. (GPS-sturing , rotolift). Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor de kleine herstellingen, onderhoudsbeurten en inspecties op je kraan. Je staat in voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Het gaat hier over een veiligheidsfuctie, waar je een grote verantwoordelijkheid draagt.

  • BIV makelaar (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

  • Freelance docent hennapainting (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • ALGEMEEN TANDARTS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Geert Van Moerbeke

    Type: Zelfstandige activiteit

    Toffe en enthousiaste tandarts gevraagd voor onze groepspraktijk met assistentie. De tandartsenpraktijk is vlot bereikbaar en is gevestigd in een nieuwbouw lage energiewoning. Er heerst een aangename werksfeer.

  • Project Engineer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672951-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar een gevarieerde functie als projectingenieur voor de opvolging en coördinatie van uiteenlopende projecten bij diverse bedrijven uit verschillende sectoren? Bekijk dan zeker deze vacature! Onze klant is een engineering bureau gespecialiseerd in alle facetten van engineering en project management. Zowel haalbaarheidsstudie, budgettering als aansturing en opvolging van projecten worden op een hoog professioneel niveau verzorgd. Ze staan eveneens garant voor het juiste ontwerp van alle installaties, en dit zowel in een 2D maar meer nog in een 3D CAD omgeving. Dit start vanaf inplantingsvoorstellen tot aan volledige ontwerpen van industriële installaties tot het gewenste gedetailleerde niveau. Ze verzorgen projecten voor diverse industrieën vooral in Oost- en West-Vlaanderen. Zowel proceschemie als petrochemie, metallurgie en grondstoffenbehandeling, cement en betonindustrie, maar ook bulkgoederentransport en specifieke installaties uit de voedingsnijverheid kennen voor hen geen geheimen. Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een all-round technisch Project Engineer en een Project Engineer Bouw. Als Project Engineer voer je uiteenlopende technische projecten uit zoals installatie van nieuwe apparaten, uitbreiding van productie-eenheden, enz. Hierbij heb je oa volgende taken en verantwoordelijkheden: de detailuitwerking van de projecten de opvolging en coördinatie van de projecten realisatie ervan binnen de planning en het budget opstellen van lastenboeken het voeren van technische bespreking met leveranciers en constructeurs de opvolging van de leveranciers en contractors ingebruikname van de apparatuur met de overdracht aan de gebruiker en de plaatselijke technische dienst het deelnemen aan de procesveiligheidsstudies (HAZOP studies) je werkt hiervoor frequent samen met een brede groep mensen uit de Productieafdelingen, Technische dienst, Veiligheidsdienst en Kwaliteitsdienst De Project Engineer Bouw zal in eerste instantie worden ingezet op een project in Doel voor de ontwikkeling en bouw van een volledig nieuw complex van een havenoverslagbedrijf. Dit gaat om de bouw van een nieuw kantorencomplex met allernieuwste technologieën, wegennetwerk rondom, uitbreiding haven, aanpassen kaaien, … Deze Project Engineer zal mee instaan voor de coördinatie van alle werkzaamheden ter ondersteuning van de verantwoordelijke civiele werken. Dit project zal zowat 5 jaar duren, nadien kan deze Project Engineer op andere projecten ingezet worden.

  • kelner (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: RESTO CLASH

    Type: Flexijob

    Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van AUTO VOLT-E.D.R. in sociale netwerken
Look for responds of AUTO VOLT-E.D.R. in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO VOLT-E.D.R.. Laat een reactie achter voor AUTO VOLT-E.D.R.. AUTO VOLT-E.D.R. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO VOLT-E.D.R.. Leave a respond for AUTO VOLT-E.D.R.. AUTO VOLT-E.D.R. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO VOLT-E.D.R. op de google maps. Adres en contacten AUTO VOLT-E.D.R.
Location of AUTO VOLT-E.D.R. on the google maps. Address and contacts of AUTO VOLT-E.D.R.

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO VOLT-E.D.R. AUTO VOLT-E.D.R.: GARAGE DE ROOVERE F.S.O. | ALFAMET BVBA | Luyten BVBA | Spoo NV | COFIM

Other related companies as AUTO VOLT-E.D.R.: GARAGE DE ROOVERE F.S.O. | ALFAMET BVBA | Luyten BVBA | Spoo NV | COFIM

AUTO VOLT-E.D.R. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO VOLT-E.D.R., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07617065429. Het bedrijf AUTO VOLT-E.D.R. bevindt zich op het adres: Rue Alexandre Markelbach 90; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 500,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile - Electrical servic. Lijst met producten zijn Automobile - Parts & Access. - Retail.
De hoofdactiviteit van AUTO VOLT-E.D.R. is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO VOLT-E.D.R. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO VOLT-E.D.R., openstaande posities, locatie van AUTO VOLT-E.D.R. op de kaart.

AUTO VOLT-E.D.R. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO VOLT-E.D.R., company assigned to the tax number BE07617065429. The company AUTO VOLT-E.D.R. is located at the address: Rue Alexandre Markelbach 90; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 500,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile - Electrical servic. List of products are Automobile - Parts & Access. - Retail.
The main activity of AUTO VOLT-E.D.R. is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO VOLT-E.D.R. is not available. You also can look at reviews of AUTO VOLT-E.D.R., open positions, location of AUTO VOLT-E.D.R. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO VOLT-E.D.R., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO VOLT-E.D.R., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO VOLT-E.D.R., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO VOLT-E.D.R., employees, financial statistics.