Trans-Mission Officiel-TMO Group

Contactgegevens Trans-Mission Officiel-TMO Group: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Trans-Mission Officiel-TMO Group: address, phone, fax, email, website, opening hours

Trans-Mission Officiel-TMO Group

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Bois le Comte 42; 4140; Sprimont (Gomz茅-Andoumont), België

Telefoon (phone): 0475 95 51 59; 04 368 34 40; 052 39 74 78 (+32-0475 95 51 59; 04 368 34 40; 052 39 74 78) 0475 95 51 59; 04 368 34 40; 052 39 74 78 (+32-0475 95 51 59; 04 368 34 40; 052 39 74 78)

Fax (fax): 04 368 34 41 (+32-04 368 34 41) 04 368 34 41 (+32-04 368 34 41)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Trans-Mission Officiel-TMO Group: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Trans-Mission Officiel-TMO Group"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Trans-Mission Officiel-TMO Group"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Trans-Mission Officiel-TMO Group, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Trans-Mission Officiel-TMO Group. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Trans-Mission Officiel-TMO Group, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Trans-Mission Officiel-TMO Group. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Trans-Mission Officiel-TMO Group
Products information Trans-Mission Officiel-TMO Group

BTW identificatienummer (tax): BE09031280517
Ondernemingsnummer: 1703125000
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Courier services

Product categorie (product category): Automobile - Chauffeur driven car rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Trans-Mission Officiel-TMO Group
(Get full report from official database of BE for Trans-Mission Officiel-TMO Group)

Aanvulling soorten activiteiten voor Trans-Mission Officiel-TMO Group
Addition kinds of activities for Trans-Mission Officiel-TMO Group

14469901. Schuurzandwinning | Abrasive sand mining
16290502. Mijn laden en lossen station bouw | Mine loading and discharging station construction
35569902. Kauwgommachines | Chewing gum machinery
37619905. Ruimtevoertuigen, compleet | Space vehicles, complete
51720204. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
87110401. Bouwconstructeur | Building construction consultant

Werken bij Trans-Mission Officiel-TMO Group: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Trans-Mission Officiel-TMO Group: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Trans-Mission Officiel-TMO Group. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Trans-Mission Officiel-TMO Group. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Technisch Medewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • Chauffeur C - bakwagen ADR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf te Brugge is op zoek naar een C chauffeur ADR om met de bakwagen te rijden. Je staat in voor de ophaling van elektronische toestellen als bestuurder van een inzamelvoertuig. Daarnaast kan je regelmatig ingezet worden voor de inzameling van medisch afval. Dit is een job met optie vast waarbij je eerst een bepaalde periode via interim loopt.

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • Branch manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een branch manager. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - aansturen van medewerkers - richtlijnen geven, aanwijzingen en suggesties - optreden als coach : stimuleren van collega's, vertrouwen hebben in het potentieel en zelfsturing van anderen stimuleren - feedback geven aan medewerkers - voeren van tussentijdse gesprekken omtrent hun evaluatie - voeren van selectiegesprekken - opvolgen van introductie, opleiding en training - goedkeuren van alle medewerkers hun verlof - procedures opvolgen van ziektes, incidenten, arbeidsongevallen en recup - zorgen voor een goede sfeer - voorbereiden, presenteren en opvolgen van branch toolboxen en toolboxitems - uitwerken van actieplannen - werken aan het continu verbeteren en risk management en voorstellingen brengen - meedenken en werken aan projecten - sturen en ondersteunen bij vragen van de account managers bij vragen en problemen - je draagt de finale verantwoordelijkheid voor alle activiteiten die klantgericht zijn - waken over veiligheid binnen de branch - waken over volgen van de regels - nemen van acties en uitwerken

  • Verantwoordelijke Marketing (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je maakt brochures op met de producten - je verzorgt de lay-out - je zorgt dat de informatie correct is die in de brochure komt Bedrijfsprofiel: Je werkt voor een sterk groeiend bedrijf, je bent verantwoordelijk voor de marketing van een kmo.

  • Allround Technieker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

  • Spelhost dinerspellen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Studentenjob op zaterdag - schoonmaak regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke?zaterdag van 13u - 16u. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van refter, sanitair en douches.

  • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

  • Account Manager Indirect Sales (SCHEPDAAL)

    Regio: SCHEPDAAL

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken we op dit ogenblik een Account Manager (m/v) Indirect Sales voor België, verantwoordelijk om de verkoop van electronische en mechanische regelaars en systemen componenten en oplossingen evenals compressors en koelgroepen aan te sturen bij geselecteerde groothandels en installateurs. Dit gebeurt vanuit ons kantoor in Groot-Bijgaarden, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Verantwoordelijkheden Verantwoordelijk voor een gedreven verkoopsontwikkeling van alle koeltechnische producten zoals electronische en mechanische regelaars en systemen, compressors en koelgroepen, in overeenstemming met de regionale/globale verkoopsstrategie. Verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van relaties, met een nadruk op de belangrijkste beslissingsverantwoordelijken. Optimaliseren van de resultaten d.m.v. value selling instrumenten en praktijken Toezien op de toepassing van afgesproken voorwaarden En dit voor klanten gelocaliseerd in België Een bereikbaar aanspreekpunt zijn voor de klanten (groothandelaars en installateurs) Ontwikkelen van een grondig begrip van de noden van deze klanten; met een focus op het brengen van een toegevoegde waarde met ons uitgebreide productportfolio. Marktinzicht verlenen aan de marketing en business excellence teams Accountplanning met een continue groei, gebaseerd op de noden van de klant en voorstellen met een duidelijke focus. Coordinatie van activiteiten met de regionale sales managers, het technical support team, marketing, logistiek en interne verkoopsteam en het regionaal managment Bijhouden van alle klantgerelateerde activiteiten en taken in CRM Actief ontwikkelen en onderhouden van de zakelijke perspectieven met een focus op onze groeiambities

  • Landbouwhelper Varkens- en melkveehouderij (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet voor een veelheid aan taken op landbouwbedrijven, voornamelijk in de varkens- en melkveehouderij in Limburg. Wanneer onze leden (boeren en tuinders) door omstandigheden er even niet in slagen hun bedrijf draaiende te houden, neem jij het werk over. Vanuit je verworven praktijkervaring verzorg je hun bedrijf alsof het jouw eigen bedrijf is. Hiernaast behoren ook routineopdrachten als stalreiniging tot je takenpakket. Je voert de courante werkzaamheden altijd zelfstandig uit.

  • Transportplanner (M/V) Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    U staat in, samen met uw collegas voor de organisatie en de coördinatie van het logistieke transport gebeuren. U heeft ervaring in de sector van wegtransport. Bij ons wordt u verder begeleid en opgeleid tot een volwaardig medewerker/dispatcher. Waar u ook woont, de werkplaats is altijd bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Trans-Mission Officiel-TMO Group in sociale netwerken
Look for responds of Trans-Mission Officiel-TMO Group in social networks

Lees alle opmerkingen voor Trans-Mission Officiel-TMO Group. Laat een reactie achter voor Trans-Mission Officiel-TMO Group. Trans-Mission Officiel-TMO Group bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Trans-Mission Officiel-TMO Group. Leave a respond for Trans-Mission Officiel-TMO Group. Trans-Mission Officiel-TMO Group on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Trans-Mission Officiel-TMO Group op de google maps. Adres en contacten Trans-Mission Officiel-TMO Group
Location of Trans-Mission Officiel-TMO Group on the google maps. Address and contacts of Trans-Mission Officiel-TMO Group

Andere gerelateerde bedrijven als come Trans-Mission Officiel-TMO Group Trans-Mission Officiel-TMO Group: Elektro Saman | AQUA TOURNAI | JJM-Electronics | Philippe Anne | CASA

Other related companies as Trans-Mission Officiel-TMO Group: Elektro Saman | AQUA TOURNAI | JJM-Electronics | Philippe Anne | CASA

Trans-Mission Officiel-TMO Group is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Trans-Mission Officiel-TMO Group, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09031280517. Het bedrijf Trans-Mission Officiel-TMO Group bevindt zich op het adres: Avenue Bois le Comte 42; 4140; Sprimont (Gomz茅-Andoumont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 856,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile - Chauffeur driven car rental. Lijst met producten zijn Courier services.
De hoofdactiviteit van Trans-Mission Officiel-TMO Group is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Trans-Mission Officiel-TMO Group is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Trans-Mission Officiel-TMO Group, openstaande posities, locatie van Trans-Mission Officiel-TMO Group op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Trans-Mission Officiel-TMO Group is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Trans-Mission Officiel-TMO Group, company assigned to the tax number BE09031280517. The company Trans-Mission Officiel-TMO Group is located at the address: Avenue Bois le Comte 42; 4140; Sprimont (Gomz茅-Andoumont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 856,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile - Chauffeur driven car rental. List of products are Courier services.
The main activity of Trans-Mission Officiel-TMO Group is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Trans-Mission Officiel-TMO Group is not available. You also can look at reviews of Trans-Mission Officiel-TMO Group, open positions, location of Trans-Mission Officiel-TMO Group on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Trans-Mission Officiel-TMO Group, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Trans-Mission Officiel-TMO Group, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Trans-Mission Officiel-TMO Group, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Trans-Mission Officiel-TMO Group, employees, financial statistics.