Mondelaers A

Contactgegevens Mondelaers A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mondelaers A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mondelaers A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kattestraat 24; 2430; Laakdal (Forest), België

Telefoon (phone): 013 66 16 06 (+32-013 66 16 06) 013 66 16 06 (+32-013 66 16 06)

Fax (fax): +32 (16) 338-14-30 +32 (16) 338-14-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mondelaers A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mondelaers A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mondelaers A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mondelaers A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mondelaers A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mondelaers A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mondelaers A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mondelaers A
Products information Mondelaers A

BTW identificatienummer (tax): BE04673828125
Ondernemingsnummer: 1264495849
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 628,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Mondelaers A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Breakdown recovery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mondelaers A
(Get full report from official database of BE for Mondelaers A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mondelaers A
Addition kinds of activities for Mondelaers A

7211. Power wasserette, familie en commercieel | Power laundries, family and commercial
228202. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
275499. Commercieel drukwerk, gravure, nec | Commercial printing, gravure, nec
29990101. Coke (niet van raffinaderijen), aardolie | Coke (not from refineries), petroleum
50919907. Goggles, sport | Goggles, sports
56990407. Kleding, handgeschilderd | Clothing, hand painted

Werken bij Mondelaers A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mondelaers A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mondelaers A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mondelaers A. Looking for open vacancies in other companies

  • KOK te Huizingen (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega's sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn: assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten (mee) organiseren van mis en place en keukenservice samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven creatief meedenken over nieuwe suggesties zorgen voor een vlotte service waken over de kwaliteit van alle gerechten

  • Tijdelijk administratief assistent 15/11 tot einde jaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Samen met 3 andere collega's sta je in voor de tranportplanning van het bedrijf - Je maakt afspraken met de klant omtrent leveringen - Je ondersteunt administratief waar nodig Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf regio Waregem is VIO op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht van 15/11 tot eind 2018.

  • Junior Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een junior calculator De plannen en lastenboeken neem je op een kritische manier door zodat je in staat bent om meetstaten op te stellen en te controleren Je vraagt de benodigde offertes op bij onderaannemers en toeleveranciers Je verwerkt deze offertes correct en tijdig opdat de kostprijsberekening tijdig kan opgemaakt worden Als junior calculator sta je in voor de ondersteuning bij de kostprijsberekening van toekomstige bouwprojecten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijnegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Studentenjob

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

  • Verpleegkundige te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Quietas te Dilbeek op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • Reclame bedeler in Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Vastgoedmakelaar verhuur woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze functie als vastgoedmakelaar verhuur zorg jij voor de match tussen huurder en verhuurder: je begeleidt kandidaat-huurders tijdens bezoeken, bespreekt de kandidaten met de verhuurders, begeleidt onderhandelingen... Je bent vaak op baan in de regio van Kortrijk. Op kantoor bespreek je met de teamverantwoordelijke de verhuurdossiers, plan je bezoeken en intakegesprekken in en help je mee bij de administratie van de verhuurdossiers. Aan nieuwe klanten die een pand te huur willen of in beheer willen brengen, leg je onze werkwijze uit. Voor advies rond huren en verhuren kunnen de klanten ook steeds bij jou terecht. Je werkt als een echte tandem met de teamverantwoordelijke verhuur.

  • Zaakvoerder (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: COPPENS L

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij werken in een toffe café? Wij zoeken een partner/medewerker. U hoeft niet te investeren. Het zelfstandig statuut schrikt u niet af. U bent 's avonds beschikbaar van woensdag tem zaterdag en dinsdag in de voormiddag (tot 14.00 uur) Ervaring in de horeca is mooi meegenomen doch zeker geen must.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • EMPLOYé ADMINISTRATIF FRANçAIS - ANGLAIS POUR LES SERVICES COMMANDE ET FACTURATION-EXPEDITION H/F (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Adecco Personnel Services

    Type: Werfreserve

    Vous recherchez un poste d'Employé administratif dans la région de Mouscron ? Vous êtes polyvalent, autonome, et vous maîtrisez très bien l'anglais ? Voici une fonction d'Employé administratif pour les services Commande et Facturation-expédition h/f susceptible de répondre à vos attentes. Dans le cadre du passage de l'ERP actuel vers SAP, les équipes de notre client seront largement mobilisées pendant plusieurs mois. Vous rejoindrez donc les services Commande et Facturation-expédition h/f durant la durée du projet (minimum jusque fin avril). VOTRE FONCTION : - Vous intervenez en transversal sur 2 services de la SUPPLY CHAIN : le service Commandes, et le service Facturation-Expéditions. - Vous assurez diverses tâches administratives et logistiques telles que : o Encodage : mise à jour des prix, contrôle des commandes en cours lors de la libération de lots par le laboratoire (modification des délais liés aux commandes, …). o Contrôle des factures des transporteurs. o Reporting : suivi des livraisons par la maison-mère ; des délais de livraison vers les clients, des commandes non-confirmées,… o Gestion des expéditions : préparation des picking-lists, préparation des factures, transports express, … - Vous fournissez un service optimal et êtes responsable de l’administration efficace et correcte liée à ces activités. - Vous travaillez avec différents outils informatiques (AS400, Excel, SAP). - Vous êtes en contact régulier avec notre maison-mère en Allemagne à qui vous fournissez un feed-back sur le suivi logistique des commandes à l’expédition. - Vous êtes force de proposition en termes d’amélioration des processus. - Vous faites partie d’une équipe et collaborez avec vos collègues pour assurer la continuité du service client. A ce titre, vous assurez le remplacement ponctuel de vos collègues sur leurs tâches propres.

  • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GYBELS

    Type: Flexijob

    Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

Zoek naar antwoorden van Mondelaers A in sociale netwerken
Look for responds of Mondelaers A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mondelaers A. Laat een reactie achter voor Mondelaers A. Mondelaers A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mondelaers A. Leave a respond for Mondelaers A. Mondelaers A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mondelaers A op de google maps. Adres en contacten Mondelaers A
Location of Mondelaers A on the google maps. Address and contacts of Mondelaers A

Andere gerelateerde bedrijven als come Mondelaers A Mondelaers A: RENE BULTEAU | PENNINCK NADINE | BOIS-PAUL ANDRE SA | CHRISTIAN-FRAN? KAIRIS | Banquets Peggy

Other related companies as Mondelaers A: RENE BULTEAU | PENNINCK NADINE | BOIS-PAUL ANDRE SA | CHRISTIAN-FRAN? KAIRIS | Banquets Peggy

Mondelaers A is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mondelaers A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04673828125. Het bedrijf Mondelaers A bevindt zich op het adres: Kattestraat 24; 2430; Laakdal (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 628,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobile - Breakdown recovery. Producten gemaakt in Mondelaers A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mondelaers A is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mondelaers A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mondelaers A, openstaande posities, locatie van Mondelaers A op de kaart.

Mondelaers A is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mondelaers A, company assigned to the tax number BE04673828125. The company Mondelaers A is located at the address: Kattestraat 24; 2430; Laakdal (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 628,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobile - Breakdown recovery. Products created in Mondelaers A were not found.
The main activity of Mondelaers A is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Mondelaers A is not available. You also can look at reviews of Mondelaers A, open positions, location of Mondelaers A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mondelaers A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mondelaers A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mondelaers A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mondelaers A, employees, financial statistics.