D茅pannage des Ardennes SPRL

Contactgegevens D茅pannage des Ardennes SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D茅pannage des Ardennes SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

D茅pannage des Ardennes SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beho 7; 6672; Gouvy (Beho), België

Telefoon (phone): 080 21 40 69; 080 51 71 42 (+32-080 21 40 69; 080 51 71 42) 080 21 40 69; 080 51 71 42 (+32-080 21 40 69; 080 51 71 42)

Fax (fax): 080 51 04 38 (+32-080 51 04 38) 080 51 04 38 (+32-080 51 04 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D茅pannage des Ardennes SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D茅pannage des Ardennes SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D茅pannage des Ardennes SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D茅pannage des Ardennes SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D茅pannage des Ardennes SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D茅pannage des Ardennes SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D茅pannage des Ardennes SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D茅pannage des Ardennes SPRL
Products information D茅pannage des Ardennes SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08420715332
Ondernemingsnummer: 9434478759
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 227,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in D茅pannage des Ardennes SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Breakdown recovery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D茅pannage des Ardennes SPRL
(Get full report from official database of BE for D茅pannage des Ardennes SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor D茅pannage des Ardennes SPRL
Addition kinds of activities for D茅pannage des Ardennes SPRL

275905. Uitnodiging en briefpapier drukwerk en gravure | Invitation and stationery printing and engraving
20219903. Botervet, watervrij | Butterfat, anhydrous
24210104. Lath, gemaakt in zagerijen en lathmills | Lath, made in sawmills and lathmills
27419907. Racing vormen en programma's: alleen publiceren, niet afdrukken | Racing forms and programs: publishing only, not printing
39440000. Spellen, speelgoed en voertuigen van kinderen | Games, toys, and children's vehicles
50210107. Openbare bouwmeubels, nec | Public building furniture, nec
73790102. Disk- en diskette-recertificatiedienst | Disk and diskette recertification service
73890405. Corset vertegenwoordigers, alleen geschikt | Corset representatives, fitting only
73891202. Montage van goederen op kaarten | Mounting merchandise on cards

Werken bij D茅pannage des Ardennes SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D茅pannage des Ardennes SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D茅pannage des Ardennes SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D茅pannage des Ardennes SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Administrator tijdelijk (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een expert in sociale wetgeving en je verzekert een snelle en uitstekende loonadministratie en de administratie voor de sociale wetgeving voor uitzendkrachten van Randstad en Tempo-Team. Je verzorgt m.a.w een correcte en tijdige betaling van de lonen, de input van de prestaties, het beheer van recupuren, de opvolging van repayments, de behandeling van correcties en de afhandeling van de sociale documenten (vnl. ziekte). Je geeft eveneens eerstlijns advies m.b.t. het sociaal-juridisch kader aan de consulenten van Randstad en Tempo-Team.

  • Customer service assistent (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Berchem zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Je gaat ondersteuning bieden op de klantendienst. Jouw takenpakket: - Je beantwoordt vragen van klanten en geeft advies (via mail/telefonisch) - Je beantwoordt ook vragen van je collega's i.v.m. de verschillende diensten - Je volgt nieuwe klanten aanvragen op en bespreekt deze met de juiste teamleader - Je volgt alle opdrachten op en respecteert de deadlines - Je denkt zelf mee hoe je het proces zou kunnen verbeteren - Je geeft de orders in en je verwerkt credit nota's - Je zoekt naar geschikte informatie zodat je klant altijd correct geïnformeerd wordt

  • technieker op verplaatsing (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nationale klant met hoofdzetel in Westerlo zijn wij voor regio West-Vlaanderen op zoek naar verschillende techniekers. taken: het bedrijf richt zich op 3 takken waar je kan ingeschakeld worden. outsourcing projectmatige opdrachten (bv. verhuis van een volledige afdeling naar een andere afdeling qua technische afbouw en opbouw). afdeling waar nieuwe producten worden gemaakt (bv. CCB = een morsvrije transportband voor bulkgoederen, ...) Openstaande vacatures: industrieel elektricien(junior en senior): industriële kasten bouwen adhv een plan + het trekken van kabels ( het gaat hier om vrij grote kasten) mekanieker met ervaring in plaatbewerking: knippen, plooien, rollen,... mekanieker met ervaring in monteren en lassen. ( lassen HA en eventueel Tig) Elektromekanieker voor rollend materiaal

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

  • INPAKKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kaas verwerkend bedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een student of vaste medewerker. Je staat in voor het controleren en inpakken van de kazen. Het gaat om een tijdelijke tewerkstelling van 2 weken. Dit kan mogelijks verlengd worden.

  • Jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige voor weekendwerk te Residentie Huis aan Zee (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: WZC Huis aan Zee

    Type: Studentenjob

    Woon- en zorgcentrum Huis aan Zee zoekt meerdere zorgkundigen voor uitbreiding equipe: Als student verpleging of als zorgkundige sta je in voor de dagelijkse zorg van de bewoners. Je zorgt voor de hygiëne, voeding, rust en beweging en geeft de bewoners zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je dient de zorgen toe op een adequate manier rekening houdend met de mogelijkheden en de autonomie van de bewoner. Je werkt in teamverband samen met de collega's en werkt onder de leiding van en rapporteert aan de afdelingsverantwoordelijke. Je staat garant voor een professionele, deskundige en warme zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners & familie. Je besteedt hierbij aandacht aan de vertrouwelijkheid van de informatie. Je registreert de uitgevoerde zorgen in het zorgdossier van de bewoners. Je draagt zorg voor de infrastructuur en het materiaal.

  • Persoonlijk assistent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM MEDICA

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student en zoek je nog toffe job waarbij jij jouw sociale persoonlijkheid kunt inzetten? Vind je het leuk om te zwemmen? Woon je in regio Gent? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Patrick is een sympathieke meneer die een persoonlijke assistent zoekt. Jouw dag begint met een drankje en een babbel bij Patrick thuis. Een taxi komt jullie oppikken en zet jullie af aan het zwembad. Je helpt Patrick in zijn zwemkleren en jullie zwemmen samen (Patrick kan zelfstandig zwemmen). Na het zwemen drinken jullie nog iets samen. De werkdag(en) zijn bespreekbaar. De werkuren zijn van 13h-17h. Alle kosten; zwembadticket, drankjes en taxi worden door Patrick gedekt. Patrick heeft soms fysieke ondersteuning nodig, dus een beetje fysieke kracht om hem te helpen is noodzakelijk.

  • Assistent winkelmanager voor 1 van onze GAMMA winkels, regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een Gamma winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren. Samen zijn jullie de stuwende kracht om onze Van Neerbos bedrijfsvisie te realiseren!

  • Bandenmonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • Graafkraanmachinist (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Als graafkraanmachinist in industriebouw zorg je voor het klaar zetten van funderingen, plaatsen van rioleringen, niveleren van terreinen... Je werkt voornamelijk regio Vlaanderen. Elke ochtend start je op aan depot in Wingene, tenzij de werf dicht bij uw woonplaats is gelegen.

  • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

  • Busbegeleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: MPI vh gemeenschapsonderwijs

    Type: Werfreserve

    Begeleiding op de bus van leerlingen uit buitengewoon onderwijs.

Zoek naar antwoorden van D茅pannage des Ardennes SPRL in sociale netwerken
Look for responds of D茅pannage des Ardennes SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor D茅pannage des Ardennes SPRL. Laat een reactie achter voor D茅pannage des Ardennes SPRL. D茅pannage des Ardennes SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D茅pannage des Ardennes SPRL. Leave a respond for D茅pannage des Ardennes SPRL. D茅pannage des Ardennes SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D茅pannage des Ardennes SPRL op de google maps. Adres en contacten D茅pannage des Ardennes SPRL
Location of D茅pannage des Ardennes SPRL on the google maps. Address and contacts of D茅pannage des Ardennes SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come D茅pannage des Ardennes SPRL D茅pannage des Ardennes SPRL: SOFIA CONSULTANCY | DENYS | Claus J BVBA | LAURE BOUCHET | P.R. & WRITING SERVICE

Other related companies as D茅pannage des Ardennes SPRL: SOFIA CONSULTANCY | DENYS | Claus J BVBA | LAURE BOUCHET | P.R. & WRITING SERVICE

D茅pannage des Ardennes SPRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D茅pannage des Ardennes SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08420715332. Het bedrijf D茅pannage des Ardennes SPRL bevindt zich op het adres: Beho 7; 6672; Gouvy (Beho). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 227,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobile - Breakdown recovery. Producten gemaakt in D茅pannage des Ardennes SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D茅pannage des Ardennes SPRL is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D茅pannage des Ardennes SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D茅pannage des Ardennes SPRL, openstaande posities, locatie van D茅pannage des Ardennes SPRL op de kaart.

D茅pannage des Ardennes SPRL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is D茅pannage des Ardennes SPRL, company assigned to the tax number BE08420715332. The company D茅pannage des Ardennes SPRL is located at the address: Beho 7; 6672; Gouvy (Beho). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 227,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobile - Breakdown recovery. Products created in D茅pannage des Ardennes SPRL were not found.
The main activity of D茅pannage des Ardennes SPRL is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of D茅pannage des Ardennes SPRL is not available. You also can look at reviews of D茅pannage des Ardennes SPRL, open positions, location of D茅pannage des Ardennes SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D茅pannage des Ardennes SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D茅pannage des Ardennes SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D茅pannage des Ardennes SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D茅pannage des Ardennes SPRL, employees, financial statistics.