Depannage Louette

Particuliere bedrijvencommunicatie • Depannage Louette
Private companiesCommunications • Depannage Louette

Contactgegevens Depannage Louette: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Depannage Louette: address, phone, fax, email, website, opening hours

Depannage Louette

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chasse 脿 Pr茅vost 1A; 7540; Tournai (Rumillies - Mourcourt), België

Telefoon (phone): 069 22 09 03 (+32-069 22 09 03) 069 22 09 03 (+32-069 22 09 03)

Fax (fax): +32 (14) 208-21-70 +32 (14) 208-21-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Depannage Louette: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Depannage Louette"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Depannage Louette"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Depannage Louette, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Depannage Louette. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Depannage Louette, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Depannage Louette. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Depannage Louette
Products information Depannage Louette

BTW identificatienummer (tax): BE07071868896
Ondernemingsnummer: 5599426269
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 883,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Depannage Louette zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Breakdown recovery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Depannage Louette
(Get full report from official database of BE for Depannage Louette)

Aanvulling soorten activiteiten voor Depannage Louette
Addition kinds of activities for Depannage Louette

799304. Gokautomaten | Gambling machines
07210101. Boomgaardboom- en wijnstokdiensten | Orchard tree and vine bracing services
27590103. Beveiligingscertificaten: afdrukken, nv | Security certificates: printing, nsk
32720801. Grave markers, beton | Grave markers, concrete
35599937. Recycling machines | Recycling machinery
36990201. Electron beam metalen snij-, vorm- of lasmachines | Electron beam metal cutting, forming or welding machines
39650201. Haarspelden, behalve rubber | Hairpins, except rubber
42210101. Bonen lift | Bean elevator

Werken bij Depannage Louette: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Depannage Louette: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Depannage Louette. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Depannage Louette. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezellige bakkerij in Koekelare zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker. Concreet zullen volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid horen: - het onthaal en bediening van de klant; - hierbij maak je gebruik van de kassa; - bestellingen noteren en opvolgen; - de winkel netjes houden; - broodautomaat aanvullen; - bij minder drukke periodes helpen in het atelier.

  • Onderhoudsmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 onderhoudsmechaniekers om te werken in regio Kempen Als onderhoudsmechanieker sta je het preventief onderhoud van machines in een productieomgeving Ook storingen/curatief onderhoud behoort tot jouw takenpakket. Het gaat hier vnl. om mechanische defecten Je werkt autonoom op verplaatsing bij de klanten in jouw regioMechanisch bestaat jouw takenpakket uit: Het monteren, herstellen en uitlijnen van verschillende aandrijvingen Het plaatsen, afregelen, onderhouden en storingen oplossen van pompen of compressoren Herstellingen  uitvoeren, (de)monteren en vervangen van machineonderdelen en lagers Preventief onderhoud en het onderhouden en/of herstellen van pneumatische en hydraulische systemen Ook sta je in voor het opsporen van defecten in een PLC-gestuurde installatie  

  • All Round Vessel Planner (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrif in de Waaslandhaven is AGO op zoek naar een Vessel Planner. In deze functie bouw je een diepgaande operationele kennis op van operaties in de maritieme wereld en het havengebeuren. - Voorbereiding van de lossing en lading van container en RO-schepen - Opstellen van gedetailleerde los- en laadplannen per schip - Aanspreekpunt van Ceelbazen en foremannen - Creëren van een gedetailleerd vertrekplan voor de volgende haven - Opmaken van de yard-en lichterplanning

  • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student Verkoopsmedewerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Studentenjob

    Voor een modezaak in Boortmeerbeek zoeken wij een student verkoopmedewerker. Je staat in voor volgende taken: uitpakken van goederen. sorteren van kledij. Stockbeheer. Labellen van de kleding en de accessoires. Kassaverrichtingen.

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Toonzaalverkoper tegels (M/V) voor vernieuwd filiaal in Belsele! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: BMB | Van den Broeck

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een hartelijk ontvangst van onze klanten in onze toonzaal en helpt hen met een correct en vlot advies. Je verwerkt offertes en bestellingen en volgt de leveringen op. Ook telefonische oproepen worden door jou op een professionele manier beantwoord.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelance ICT Project & Change Manager – Regio Roeselare – MC046 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Amandis - ICT Recruitment Professionals

    Type: Zelfstandige activiteit

    · In deze rol wordt u verantwoordelijk voor het uitwerken en het uitvoeren van de reorganisatieplannen van het software departement van het bedrijf, teneinde de bedrijfsprocessen en software implementaties te optimaliseren; · Het bedrijf blijft in volle expansie; deze herstructurering heeft dus als einddoel een vernieuwde structuur en aanpak en heeft dus geen impact op het aantal huidige werknemers; · Als Change Manager zorgt u in eerste instantie voor een concreet en gedetailleerd stappenplan en communiceert u dit naar zowel de medewerkers van de afdeling, alsook de betrokken klanten; · U weet uw team en klanten te overtuigen van de nieuwe strategie en zoekt samen met hen naar motivatiefactoren om de nieuwe doelstellingen te halen. U bent dus diegene die het draagvlak zal creëren; · Op basis van de vooropgestelde structuur bepaalt u de herschikking van de werknemers, de functie invullingen en de business units van de afdeling en begeleidt u de medewerkers en business unit managers in het uitvoeren van deze veranderingen; · Als project manager volgt u het project van A tot Z op en zorgt u ervoor dat het in goede banen wordt geleid qua time management, budgetregeling, etc. . · Tevens evalueert u continu de tevredenheid bij uw team en de klanten.

Zoek naar antwoorden van Depannage Louette in sociale netwerken
Look for responds of Depannage Louette in social networks

Lees alle opmerkingen voor Depannage Louette. Laat een reactie achter voor Depannage Louette. Depannage Louette bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Depannage Louette. Leave a respond for Depannage Louette. Depannage Louette on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Depannage Louette op de google maps. Adres en contacten Depannage Louette
Location of Depannage Louette on the google maps. Address and contacts of Depannage Louette

Andere gerelateerde bedrijven als come Depannage Louette Depannage Louette: Pallium | Soc Tennisclub | BART MERCHIERS | Acrylnagels Nathalie | FE. BRISON

Other related companies as Depannage Louette: Pallium | Soc Tennisclub | BART MERCHIERS | Acrylnagels Nathalie | FE. BRISON

Depannage Louette is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Depannage Louette, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07071868896. Het bedrijf Depannage Louette bevindt zich op het adres: Chasse 脿 Pr茅vost 1A; 7540; Tournai (Rumillies - Mourcourt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 883,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobile - Breakdown recovery. Producten gemaakt in Depannage Louette zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Depannage Louette is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Depannage Louette is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Depannage Louette, openstaande posities, locatie van Depannage Louette op de kaart.

Depannage Louette is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Depannage Louette, company assigned to the tax number BE07071868896. The company Depannage Louette is located at the address: Chasse 脿 Pr茅vost 1A; 7540; Tournai (Rumillies - Mourcourt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 883,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobile - Breakdown recovery. Products created in Depannage Louette were not found.
The main activity of Depannage Louette is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Depannage Louette is not available. You also can look at reviews of Depannage Louette, open positions, location of Depannage Louette on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Depannage Louette, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Depannage Louette, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Depannage Louette, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Depannage Louette, employees, financial statistics.