DEPANNAGE BARBIER SPRL

Contactgegevens DEPANNAGE BARBIER SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEPANNAGE BARBIER SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEPANNAGE BARBIER SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Luxembourg 151; 6700; Arlon, België

Telefoon (phone): 063 22 22 22 (+32-063 22 22 22) 063 22 22 22 (+32-063 22 22 22)

Fax (fax): 063 21 75 92 (+32-063 21 75 92) 063 21 75 92 (+32-063 21 75 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEPANNAGE BARBIER SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEPANNAGE BARBIER SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEPANNAGE BARBIER SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEPANNAGE BARBIER SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEPANNAGE BARBIER SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEPANNAGE BARBIER SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEPANNAGE BARBIER SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEPANNAGE BARBIER SPRL
Products information DEPANNAGE BARBIER SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03857818603
Ondernemingsnummer: 3714721679
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 363,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Garages

Product categorie (product category): Automobile - Breakdown recovery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEPANNAGE BARBIER SPRL
(Get full report from official database of BE for DEPANNAGE BARBIER SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEPANNAGE BARBIER SPRL
Addition kinds of activities for DEPANNAGE BARBIER SPRL

3443. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
703201. Recreatieve kampen | Recreational camps
725100. Schoenreparatie en shoeshine parlors | Shoe repair and shoeshine parlors
37320201. Kano's, gebouw en reparatie | Canoes, building and repairing
73490101. Gebouw schoonmaakdienst | Building cleaning service
78299903. Film inkoopbureaus, film | Film purchasing agencies, motion picture

Werken bij DEPANNAGE BARBIER SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEPANNAGE BARBIER SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEPANNAGE BARBIER SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEPANNAGE BARBIER SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een werfleider (M/V) Het takenpakket ziet er als volgt uit: - Opvolgen van projecten ter plaatse (straatmeubilair) - Projecten begeleiden tot en met de oplevering - Overleggen met opdrachtgevers , architecten en werfleiders omtrent de voortgang van de projecten. - Ondersteuning geven van de calculatie dienst. - Voorbereiding van de productie in samenspraak met de productie afdelingen. - Indien noodzakelijk de plaatsingsploegen op de werf ondersteunen.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER MET KENNIS VAN HYDRAULICA (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan zelfstandig werken. Je bent elektrisch zeer sterk en houdt van technische uitdagingen. Je hebt kennis van elektriciteit van vrachtwagens. Je werkt zeer georganiseerd en bent uiterst stressbestendig.

  • Monteur - ramen en deuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Genk is Konvert Constuct Houthalen op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren. Is het plaatsen van ramen & deuren een passie voor u? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Waanrode, 16 uur per week (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Waanrode. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk, kook en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Peizegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PEIZEGEM)

    Regio: PEIZEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Chauffeur B Bpost Wetteren (jobstudent) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Wetteren zoekt een jobstudent de vaste zaterdag kan werken. Je uren zijn van 4u40 tem 13u16. Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren in en rond Wetteren. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht.

  • Teamleiders Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Pauwels Consulting - Junior System Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role   For our client with offices in Leuven, Ghent or Nivelles, we are looking for multiple Junior System Engineers. After a period of integration and trainings about their several business lines: You will participate in the installation, implementation and configuration of their integrated solutions (Desktop virtualisation, Servers, Security, Storage...) You carry out improvements on the IT-Infrastructure of their clients You test and validate their implemented solutions You build a good customer relationship, based on your professional advice You help a Project Manager with the project's follow-up   Profile You have a Bachelor or Master degree in IT You are dynamic and have a passion for information technology You have a theoretical knowledge of systems You are communicative, pro-active, customer oriented and have a positive team spirit You speak perfect Dutch and French. A good knowledge of English is a big plus.   Conditions Challenging projects based on your interests and skills Personal follow-up and clear, transparent communication both before and after commencement of employment Possibility to follow extra training Inspiring network events and legendary after work drinks Strong network of industry leading clients Expertise within IT, Engineering and Life Sciences A flying start for every Junior, growth opportunities and possibility to share gathered knowledge for more Senior employees

  • Freelancer Sales Hunter Energiesector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat? Een Belgisch bedrijf dat ondernemingen energie aanbiedt aan voordelige prijzen, is op zoek naar een gedreven Sales persoon. Inhoud opdracht: Over heel Vlaanderen op zoek gaan naar nieuwe klanten om energiepaketten te verkopen. Prospectie naar nieuwe klanten + opvolging bestaande klanten. Good to know: korte opleiding voorzien door het bedrijf

  • Flexijob zaalmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van DEPANNAGE BARBIER SPRL in sociale netwerken
Look for responds of DEPANNAGE BARBIER SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEPANNAGE BARBIER SPRL. Laat een reactie achter voor DEPANNAGE BARBIER SPRL. DEPANNAGE BARBIER SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEPANNAGE BARBIER SPRL. Leave a respond for DEPANNAGE BARBIER SPRL. DEPANNAGE BARBIER SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEPANNAGE BARBIER SPRL op de google maps. Adres en contacten DEPANNAGE BARBIER SPRL
Location of DEPANNAGE BARBIER SPRL on the google maps. Address and contacts of DEPANNAGE BARBIER SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come DEPANNAGE BARBIER SPRL DEPANNAGE BARBIER SPRL: INGELBEEN & CHRISTIAENS NV | Boplast B.V.B.A. | TERRY BOUTIQUE | DIRK VAN DEN BOGAERT | 't Spruitje

Other related companies as DEPANNAGE BARBIER SPRL: INGELBEEN & CHRISTIAENS NV | Boplast B.V.B.A. | TERRY BOUTIQUE | DIRK VAN DEN BOGAERT | 't Spruitje

DEPANNAGE BARBIER SPRL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEPANNAGE BARBIER SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03857818603. Het bedrijf DEPANNAGE BARBIER SPRL bevindt zich op het adres: Route de Luxembourg 151; 6700; Arlon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 363,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile - Breakdown recovery. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van DEPANNAGE BARBIER SPRL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEPANNAGE BARBIER SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEPANNAGE BARBIER SPRL, openstaande posities, locatie van DEPANNAGE BARBIER SPRL op de kaart.

DEPANNAGE BARBIER SPRL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEPANNAGE BARBIER SPRL, company assigned to the tax number BE03857818603. The company DEPANNAGE BARBIER SPRL is located at the address: Route de Luxembourg 151; 6700; Arlon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 363,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile - Breakdown recovery. List of products are Garages.
The main activity of DEPANNAGE BARBIER SPRL is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEPANNAGE BARBIER SPRL is not available. You also can look at reviews of DEPANNAGE BARBIER SPRL, open positions, location of DEPANNAGE BARBIER SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEPANNAGE BARBIER SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEPANNAGE BARBIER SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEPANNAGE BARBIER SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEPANNAGE BARBIER SPRL, employees, financial statistics.