SONOCAR

Contactgegevens SONOCAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SONOCAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

SONOCAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Wayez 54; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 521 11 70; 02 522 98 35 (+32-02 521 11 70; 02 522 98 35) 02 521 11 70; 02 522 98 35 (+32-02 521 11 70; 02 522 98 35)

Fax (fax): 02 521 11 70; 02 523 85 66 (+32-02 521 11 70; 02 523 85 66) 02 521 11 70; 02 523 85 66 (+32-02 521 11 70; 02 523 85 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SONOCAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SONOCAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SONOCAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SONOCAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SONOCAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SONOCAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SONOCAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SONOCAR
Products information SONOCAR

BTW identificatienummer (tax): BE08204010009
Ondernemingsnummer: 9555053710
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 831,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Automobile - Radios; Automobile - Navigation systems

Product categorie (product category): Automobile - Alarm systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SONOCAR
(Get full report from official database of BE for SONOCAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor SONOCAR
Addition kinds of activities for SONOCAR

367903. Elektronische ladingen en voedingen | Electronic loads and power supplies
953202. Stedelijke vernieuwing en ontwikkeling | Urban renewal and development
23370200. Vrouwen en missen 'capes en jassen | Women's and misses' capes and jackets
30890604. Celluloïde producten | Celluloid products
40139901. Riemlijn spoorwegen | Belt line railroads

Werken bij SONOCAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SONOCAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SONOCAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SONOCAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Bocholt, zijn we op zoek naar een operator Takenpakket: - Het bedienen van de machine - Kleine storingen verhelpen - Zorgen voor een goed verloop van de productielijn - Controleren van het fabricatieproces - Parameters aanpassen indien nodig - Kwaliteitsanalyses uitvoeren - Reinigen van de machines en installaties - Afwijkingen doorgeven aan de teamleaders - Melden van grondstof- of materiaaltekorten aan de teamleader - Je hebt diverse contacten met de afdeling planning en het afdelingshoofd - Je voert 20% administratie uit

  • Carrosserie medewerker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Q Jobs Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Schoonmaak kisten m/v (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Het reinigen van Jaguar bakken. Dit zijn metalen kisten die vanbinnen en vanbuiten gereinigd moeten worden met een hogedrukreiniger. Vanbinnen zitten ook kunststof zakken die gepoetst moeten worden.

  • Jobstudent verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent verkoop. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

  • Jobstudent schoonmaak 8 september - 13 euro/uur ( m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op zaterdag 8 september in de Decathlon Bpark Brugge van 7u30-10u. Samen met een vaste medewerker sta je in voor de schoonmaak van bepaalde delen van de winkel.

  • System administrator (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: BELCHIM CROP PROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als system administrator fungeer je als eerste- en tweedelijnsaanspreekpunt voor de medewerkers wereldwijd. Je begeleidt de collega’s bij het oplossen van IT-problemen en bepaalt de noden op IT-vlak. Daarnaast verzorg je de installatie en configuratie van hard- en software (HP-desktops, laptops, tablets, mobile devices, Microsoft Office pakketten, …). Je staat ook in voor onderhoud en interventies op de gebruikersinfrastructuur, zowel lokaal als remote. Je houdt de online exchange en active directory platformen up-to-date door profielen aan te maken en te verwijderen. Verder bied je algemene ondersteuning bij IT-projecten, zoals configuratie, beheer en security via Microsoft Intune. Tot slot hou je IT-documentatie up-to-date.

  • CONSULENT IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als schoonheidsconsulente ga je mensen aan de hand van een huidanalyse de juiste produkten aanbevelen voor hun huid en je leert ze ook aan hoe ze met de produkten dienen te werken. Ook geef je advies over de juiste make-up en leert hen ook dit aan. Dit gebeurt in 1 op 1 advies alsook in de vorm van work-shops.

  • "Herbalife Nutrition" Promotors (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch. Of uw eigen zaak starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • Psycholoog (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Zaal- en keukenmedewerkers - flexijob (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

Zoek naar antwoorden van SONOCAR in sociale netwerken
Look for responds of SONOCAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor SONOCAR. Laat een reactie achter voor SONOCAR. SONOCAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SONOCAR. Leave a respond for SONOCAR. SONOCAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SONOCAR op de google maps. Adres en contacten SONOCAR
Location of SONOCAR on the google maps. Address and contacts of SONOCAR

Andere gerelateerde bedrijven als come SONOCAR SONOCAR: Piront J | Mahy | FRANS NELISSEN | LIBERALE MUTUALITEIT | ARTS MATIAUX YAMA-ARASHI

Other related companies as SONOCAR: Piront J | Mahy | FRANS NELISSEN | LIBERALE MUTUALITEIT | ARTS MATIAUX YAMA-ARASHI

SONOCAR is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SONOCAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08204010009. Het bedrijf SONOCAR bevindt zich op het adres: Rue Wayez 54; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 831,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile - Alarm systems. Lijst met producten zijn Automobile - Radios; Automobile - Navigation systems.
De hoofdactiviteit van SONOCAR is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SONOCAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SONOCAR, openstaande posities, locatie van SONOCAR op de kaart.

SONOCAR is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is SONOCAR, company assigned to the tax number BE08204010009. The company SONOCAR is located at the address: Rue Wayez 54; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 831,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile - Alarm systems. List of products are Automobile - Radios; Automobile - Navigation systems.
The main activity of SONOCAR is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SONOCAR is not available. You also can look at reviews of SONOCAR, open positions, location of SONOCAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SONOCAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SONOCAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SONOCAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SONOCAR, employees, financial statistics.