Arc

Contactgegevens Arc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Cardijnlaan; 2200; Herentals, België

Telefoon (phone): 014 21 35 33 (+32-014 21 35 33) 014 21 35 33 (+32-014 21 35 33)

Fax (fax): 014 23 14 76 (+32-014 23 14 76) 014 23 14 76 (+32-014 23 14 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arc
Products information Arc

BTW identificatienummer (tax): BE08644561767
Ondernemingsnummer: 7644531250
Hoofdstad (capital): 149,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 271,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Automobile - Radios; Automobile - Navigation systems; GSM - Apparatus & Access.

Product categorie (product category): Automobile - Alarm systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arc
(Get full report from official database of BE for Arc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arc
Addition kinds of activities for Arc

3263. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
313100. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
503202. Pleistermaterialen | Plastering materials
17210401. Commercieel wallcovering contractant | Commercial wallcovering contractor
22110304. Huck toweling | Huck toweling
22579902. Jersey doek | Jersey cloth
36130203. Verdeelborden, elektrisch | Distribution boards, electric
57319903. Stereo stereo apparatuur | High fidelity stereo equipment
80420102. Geriatrische specialist optometrist | Geriatric specialist optometrist
82490000. Beroepsopleidingen, nec | Vocational schools, nec

Werken bij Arc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arc. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER - VASTE NAMIDDAG (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een orderpicker. Je bent verantwoordelijk voor het gereedmaken en bij elkaar zoeken van goederen. Je pickt de bestellingen via een scansysteem en voert deze in met behulp van de PC. Je werkt telkens maandag t.e.m. donderdag van 13u - 21u; op vrijdag werkt u van 9u  - 18u

  • Personeelsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de HR manager in verschillende HR processen: - Payroll - Opvolgen van ziekte, vakantie aanvragen,tijdregistratie, overurenopvolging,  ... - Werving en selectie : eerste screening van de CV's, contact met de uitzendkantoren, afspraken inplannen,  ... - Aanspreekpunt van de werknemers aangaande allerhande personeelszaken

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Inpakker/operator M/V (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt in de afdeling die instaat voor de inpak. - Je helpt mee aan de lijn: inpakken, labelen, gewicht controleren, ... - Je ondersteunt de andere medewerkers aan de verschillende lijnen. - Je bent flexibel en grijpt in wanneer er zich problemen voordoen binnen de productie. - Je voert controle uit op de instellingen van de machines en lost mogelijke problemen op. Na een maand heb je kans door te groeien naar een functie met grotere verantwoordelijkheid.

  • Huishoudhulp Torhout! Deeltijds tot Voltijds! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADO ICARUS

    Type: Studentenjob

    ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

  • kok Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een ervaren kok (m/v) voor een restaurant te Sint-Truiden. Als kok sta je in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten. Je beheert alles wat verband houdt met de voedingswaren: bevoorrading, opslag en bewaring. Je controleert de bereidingstechnieken, de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren, het onderhoud van de keuken en de installaties. Eigen inbreng is zeker een pluspunt!

  • Teamleader goederenverzameling (m/v) Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Distributiecentrum LCL (Leie)

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw team van 10-60 arbeiders sta je dagelijks borg voor de vlotte doorstroming van de retours en de bestellingen. Je waakt over de correcte controle en sortering van de uitgestuurde paletten en de toepassing van voorschriften met betrekking tot palethoogte en veilige stapeling. Je zorgt voor een punctuele opvolging van de artikelen- en documentenstroom waarbij het stockrapport steeds foutloos bijgehouden wordt. Je assisteert onze Chef Goederenverzameling in al zijn verantwoordelijkheden en bent het aanspreekpunt van alle arbeiders tijdens zijn afwezigheid. Naast de dagelijkse werkplanning en opvolging van jouw medewerkers draag je zorg voor de aanwerving, interne opleiding en begeleiding van nieuwe teamleden. Bovendien slaag je erin door motivatie en sociaal leiderschap jouw het team tot optimale resultaten en kwaliteit te brengen. Daarnaast detecteer je verbeteringspotentieel bij de werkprocessen van jouw team. Zo slaag je erin dat jouw team alle bestellingen correct, snel en efficiënt klaar maakt voor de expeditie. Je bent tewerkgesteld in Gullegem en rapporteert rechtstreeks aan de Chef Goederenverzameling

  • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMANUEL

    Type: Vaste Job

    Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

  • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • Flexi/ Extra voor de middagen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: NJAMM

    Type: Flexijob

    Voor het “Mister Spaghetti” restaurant in Aalst zijn wij op zoek naar een bar/zaalmedewerker. Voor de middagen op te vangen. Beperkte ervaring mag (2-tal jaar). Onze ideale kandidaat is goed georganiseerd, stressbestendig, dynamisch en kan heel goed om met klanten. Je zal helpen bij de bediening door het opnemen van bestellingen, het brengen van eten en drinken naar de klanten afrekenen en het afruimen van tafels. Verder sta je ook in voor de bar, het onderhoud ervan en de afwas. Als Bar - en Zaalmedewerker bezorg je de klanten een aangenaam bezoek aan de zaak in een losse sfeer. Je draagt bij tot een vlotte service en kijkt vooruit op de noden van de gasten.

Zoek naar antwoorden van Arc in sociale netwerken
Look for responds of Arc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arc. Laat een reactie achter voor Arc. Arc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arc. Leave a respond for Arc. Arc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arc op de google maps. Adres en contacten Arc
Location of Arc on the google maps. Address and contacts of Arc

Andere gerelateerde bedrijven als come Arc Arc: I.T.B. NV | Blommaert SA | SWANSONG MUS.EDIT.PROD.CY | Phenicia | R?SIDENCE " LE FIEF"

Other related companies as Arc: I.T.B. NV | Blommaert SA | SWANSONG MUS.EDIT.PROD.CY | Phenicia | R?SIDENCE " LE FIEF"

Arc is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Arc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08644561767. Het bedrijf Arc bevindt zich op het adres: Cardijnlaan; 2200; Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 149,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 271,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile - Alarm systems. Lijst met producten zijn Automobile - Radios; Automobile - Navigation systems; GSM - Apparatus & Access..
De hoofdactiviteit van Arc is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arc, openstaande posities, locatie van Arc op de kaart.

Arc is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Arc, company assigned to the tax number BE08644561767. The company Arc is located at the address: Cardijnlaan; 2200; Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 149,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 271,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile - Alarm systems. List of products are Automobile - Radios; Automobile - Navigation systems; GSM - Apparatus & Access..
The main activity of Arc is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Arc is not available. You also can look at reviews of Arc, open positions, location of Arc on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arc, employees, financial statistics.