THERMO KING/FRIGO-ELEK

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • THERMO KING/FRIGO-ELEK
Private companiesMiscellaneous Repair Services • THERMO KING/FRIGO-ELEK

Contactgegevens THERMO KING/FRIGO-ELEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THERMO KING/FRIGO-ELEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

THERMO KING/FRIGO-ELEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kanaalweg 52; 3980; Tessenderlo, België

Telefoon (phone): 013 66 63 73 (+32-013 66 63 73) 013 66 63 73 (+32-013 66 63 73)

Fax (fax): 013 66 80 14 (+32-013 66 80 14) 013 66 80 14 (+32-013 66 80 14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THERMO KING/FRIGO-ELEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THERMO KING/FRIGO-ELEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THERMO KING/FRIGO-ELEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THERMO KING/FRIGO-ELEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THERMO KING/FRIGO-ELEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THERMO KING/FRIGO-ELEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THERMO KING/FRIGO-ELEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THERMO KING/FRIGO-ELEK
Products information THERMO KING/FRIGO-ELEK

BTW identificatienummer (tax): BE02677886962
Ondernemingsnummer: 8854125976
Hoofdstad (capital): 877,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 630,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Refrigeration equipment - Industrial & commercial; Air conditioning - Installation

Product categorie (product category): Automobile - Air conditioning equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THERMO KING/FRIGO-ELEK
(Get full report from official database of BE for THERMO KING/FRIGO-ELEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor THERMO KING/FRIGO-ELEK
Addition kinds of activities for THERMO KING/FRIGO-ELEK

078100. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
249906. Heersers en stokjes, hout | Rulers and yardsticks, wood
24260102. Stoelen stoelen, hardhout | Chair seats, hardwood
26310411. pressboard | Pressboard
34969901. Prikkeldraad, gemaakt van aangekochte draad | Barbed wire, made from purchased wire
51691001. Anti-corrosie producten | Anti-corrosion products
73639911. Botenpersoneel | Boat crew service
73890405. Corset vertegenwoordigers, alleen geschikt | Corset representatives, fitting only
78129903. Advertenties, televisie: tape of film | Commercials, television: tape or film
86990203. Poëzie associatie | Poetry association

Werken bij THERMO KING/FRIGO-ELEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THERMO KING/FRIGO-ELEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THERMO KING/FRIGO-ELEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THERMO KING/FRIGO-ELEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is wereldwijd marktleider in het plaatsen van gespecialiseerde boekhoudkundige en financiële uitzendkrachten. Vandaag zijn we nog op zoek naar een Credit Collector voor een opdracht van 3-4 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Het gaat om een internationale onderneming gelegen te Diegem. Taken: - Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een volledige klantenportefeuille B2B en B2C; - Je doet de volledige opvolging van de openstaande facturen; - Je doet de schriftelijke en telefonische rappels naar de klanten; - Je zoekt samen met de klanten naar oplossingen bij mogelijke vragen; - Je bereidt de advocatendossiers voor; - Je hebt contacten met incassobureaus; - Je zorgt voor de administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Handige winkelmedewerker - Sanitair - Familiebedrijf (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Harelbeke zijn wij op zoek naar een verkoper voor de sanitairafdeling . Samen met je collega sta je klanten met raad en daad bij. Daarnaast zal je ook regelmatig nieuwe producten aanvoeren, bv met een heftruck of elektrische transpallet. Je werkt telkens van maandag tot en met zaterdag. Natuurlijk krijg je dan enkele vaste vrije dagen tijdens de week (dit is bespreekbaar). Het loon voor deze functie is €11,50/u. Toon je interesse? Solliciteer dan snel met jouw cv erbij!

  • Huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Enthousiaste Thuishulp regio Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Studentenjob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst student

  • Analytische Handelsingenieur, TEW'er of Handelswetenschappen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Pricing Analyst ben je verantwoordelijk voor het toekennen van de correcte verkoopprijs aan een bepaald artikel, op basis van de gekozen strategie en verschillende parameters. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je werkt, samen met de general manager van de betrokken regio, acties uit om de regionale pricing strategie vorm te geven, uit te bouwen en te optimaliseren. In samenwerking met Market Intelligence verzamel, verwerk en analyseer je relevante informatie om op basis hiervan acties te ondernemen om de prijszetting te optimaliseren. Je bepaalt de juiste verkoopprijs en voorwaarden voor de toegewezen regio en/of filiaal. Je behandelt ad hoc prijsaanvragen van verkopers, aankopers, vertegenwoordigers & filialen om de klant zo snel mogelijk te informeren over de juiste prijs. Je adviseert de Pricing Assistants en de Corporate Senior Pricing Analysten. Je houdt je vakkennis op peil en volgt regelmatig interne opleidingen.

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • C# .Net SOFTWARE DEVELOPER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: OTN SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Als Software Developer werk je in een zelfsturend agile team dat nieuwe functionaliteit ontwikkelt voor het XTran network management systeem. Je werkt nauw samen met de verschillende development teams (Hardware en Firmware) en de afdelingen Customer Services en Product Management.

  • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Zelfstandige diëtist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Bewakingsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van THERMO KING/FRIGO-ELEK in sociale netwerken
Look for responds of THERMO KING/FRIGO-ELEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor THERMO KING/FRIGO-ELEK. Laat een reactie achter voor THERMO KING/FRIGO-ELEK. THERMO KING/FRIGO-ELEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THERMO KING/FRIGO-ELEK. Leave a respond for THERMO KING/FRIGO-ELEK. THERMO KING/FRIGO-ELEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THERMO KING/FRIGO-ELEK op de google maps. Adres en contacten THERMO KING/FRIGO-ELEK
Location of THERMO KING/FRIGO-ELEK on the google maps. Address and contacts of THERMO KING/FRIGO-ELEK

Andere gerelateerde bedrijven als come THERMO KING/FRIGO-ELEK THERMO KING/FRIGO-ELEK: Nollee E | Consortium Schoolopbouwwerk Berchem VZW | P.C. WEVELGEM | FE. ADRIAENS & DEBOUCK | d'Ormesson Olivier

Other related companies as THERMO KING/FRIGO-ELEK: Nollee E | Consortium Schoolopbouwwerk Berchem VZW | P.C. WEVELGEM | FE. ADRIAENS & DEBOUCK | d'Ormesson Olivier

THERMO KING/FRIGO-ELEK is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THERMO KING/FRIGO-ELEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02677886962. Het bedrijf THERMO KING/FRIGO-ELEK bevindt zich op het adres: Kanaalweg 52; 3980; Tessenderlo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 877,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 630,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile - Air conditioning equipment. Lijst met producten zijn Refrigeration equipment - Industrial & commercial; Air conditioning - Installation.
De hoofdactiviteit van THERMO KING/FRIGO-ELEK is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THERMO KING/FRIGO-ELEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THERMO KING/FRIGO-ELEK, openstaande posities, locatie van THERMO KING/FRIGO-ELEK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

THERMO KING/FRIGO-ELEK is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is THERMO KING/FRIGO-ELEK, company assigned to the tax number BE02677886962. The company THERMO KING/FRIGO-ELEK is located at the address: Kanaalweg 52; 3980; Tessenderlo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 877,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 630,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile - Air conditioning equipment. List of products are Refrigeration equipment - Industrial & commercial; Air conditioning - Installation.
The main activity of THERMO KING/FRIGO-ELEK is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of THERMO KING/FRIGO-ELEK is not available. You also can look at reviews of THERMO KING/FRIGO-ELEK, open positions, location of THERMO KING/FRIGO-ELEK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over THERMO KING/FRIGO-ELEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THERMO KING/FRIGO-ELEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THERMO KING/FRIGO-ELEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THERMO KING/FRIGO-ELEK, employees, financial statistics.