Garage AD H Halleux

Contactgegevens Garage AD H Halleux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Garage AD H Halleux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Garage AD H Halleux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des D茅port茅s 12; 4860; Pepinster (Wegnez), België

Telefoon (phone): 087 31 77 77 (+32-087 31 77 77) 087 31 77 77 (+32-087 31 77 77)

Fax (fax): 087 31 77 78 (+32-087 31 77 78) 087 31 77 78 (+32-087 31 77 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Garage AD H Halleux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Garage AD H Halleux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Garage AD H Halleux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Garage AD H Halleux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Garage AD H Halleux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Garage AD H Halleux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Garage AD H Halleux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Garage AD H Halleux
Products information Garage AD H Halleux

BTW identificatienummer (tax): BE07026275634
Ondernemingsnummer: 3103881835
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 251,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Garages

Product categorie (product category): Automobile - Air conditioning equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Garage AD H Halleux
(Get full report from official database of BE for Garage AD H Halleux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Garage AD H Halleux
Addition kinds of activities for Garage AD H Halleux

5142. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
382601. Spectroscopische en andere optische eigenschappen meetuitrusting. | Spectroscopic and other optical properties measuring equip.
22580202. Stofafwerking, kettingbrei | Fabric finishing, warp knit
32810204. Urnen, gesneden steen | Urns, cut stone
51310121. Yard goederen, geweven | Yard goods, woven
73639910. Usher service | Usher service

Werken bij Garage AD H Halleux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Garage AD H Halleux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Garage AD H Halleux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Garage AD H Halleux. Looking for open vacancies in other companies

  • Ingenieur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als project engineer sta je in voor de opvolging van bepaalde projecten. Doe je aanpassingen in PLC gestuurde machines en ga je op zoek naar storingen en werk je vervolgens oplossingen uit.

  • Kraanmachinist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onze spoorwegkraanmachinisten staan in voor spoorgerelateerde infra projecten. - Je werkt dagelijks mee aan het onderhoud maar vooral ook de vernieuwing van de spoorinfrastructuur in België.

  • machinebouwer | mechanisch en elektrisch | votlijds | regio Sint-Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedurende een periode van 6 tot 12 maanden word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten. Je volgt kwaliteitsrichtlijnen en procedures en bouwt samen met collega's stroomaggregaten van A tot Z. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijze Je assembleert voortdurend verschillende types. Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal en je registreert ontbrekende onderdelen. Je controleert goederen op zichtbare afwijkingen en je registreert deze afwijkingen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in. Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • Chauffeur C / CE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend transport bedrijf regio Halle, zoeken ze een gemotiveerde en flexibele vrachtwagenchauffeur. taken: - het laden en lossen van paletten. - soms retours mee terug nemen. - doc laten aftekenen. - vriendelijk en attent ingesteld.

  • Chauffeur C leveren goederen tankstations, warenhuizen en fast-foodketens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een gerenomeerd bedrijf is op zoek naar chauffeurs C voor de levering van goederen naar tankstations, warenhuizen, fast-foodketens en kantines. Je start de dag in het verdelcentrum van Temse tussen 4u en 6u 's morgens. Je bezoekt per dag een 15 tal klanten. Er wordt zeker en vast rekening gehouden met je woonplaats. De klanten het dichtst bij je woonplaats worden dan als laatste ingepland (indien mogelijk!) Je hebt de kans om de vrachtwagen mee te krijgen naar huis na een proefperiode van 2 weken. Laden en lossen gebeurt met palletten of rolkarren. Je werkt ongeveer 11 à 12u per dag van maandag tot vrijdag. Heel soms werk je eens de zaterdag. Verloning? Dit bedrijf betaalt je meer dan het baremaloon! Je maakt ook kans op een vast contract. Indien je graag opgeleid wil worden naar CE chauffeur is dat bij dit bedrijf zeker ook mogelijk.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JVS SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezocht! Gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Bornem - Puurs - Willebroek.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Maldegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • Mechanisch tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor zowel het aanpassen van bestaande ontwikkelingen (die je doorkrijgt van de afdeling te Nederland en Polen) alsook voor het volledig van nul ontwikkelen en tekenen van een de machine. Dit betreft voornamelijk het mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gedeelte van de machine, alsook bijv. de elektrische sensoren ed. op de tekening plaatsen. (Elektrische schema's zullen niet getekend moeten worden) Je wordt intern begeleid door een ervaren collega die er reeds een 6tal jaar werkt.

  • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

  • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

  • RESERVE Industrieel reinigers Limburg 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Limburg zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Garage AD H Halleux in sociale netwerken
Look for responds of Garage AD H Halleux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Garage AD H Halleux. Laat een reactie achter voor Garage AD H Halleux. Garage AD H Halleux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Garage AD H Halleux. Leave a respond for Garage AD H Halleux. Garage AD H Halleux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Garage AD H Halleux op de google maps. Adres en contacten Garage AD H Halleux
Location of Garage AD H Halleux on the google maps. Address and contacts of Garage AD H Halleux

Andere gerelateerde bedrijven als come Garage AD H Halleux Garage AD H Halleux: JADA SCHOENEN | CAVALLINO | ALBERT HALKIN | Culot Louis BVBA | Ferme Blanche (La)

Other related companies as Garage AD H Halleux: JADA SCHOENEN | CAVALLINO | ALBERT HALKIN | Culot Louis BVBA | Ferme Blanche (La)

Garage AD H Halleux is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Garage AD H Halleux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07026275634. Het bedrijf Garage AD H Halleux bevindt zich op het adres: Rue des D茅port茅s 12; 4860; Pepinster (Wegnez). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 251,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobile - Air conditioning equipment. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van Garage AD H Halleux is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Garage AD H Halleux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Garage AD H Halleux, openstaande posities, locatie van Garage AD H Halleux op de kaart.

Garage AD H Halleux is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Garage AD H Halleux, company assigned to the tax number BE07026275634. The company Garage AD H Halleux is located at the address: Rue des D茅port茅s 12; 4860; Pepinster (Wegnez). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 251,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobile - Air conditioning equipment. List of products are Garages.
The main activity of Garage AD H Halleux is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Garage AD H Halleux is not available. You also can look at reviews of Garage AD H Halleux, open positions, location of Garage AD H Halleux on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Garage AD H Halleux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Garage AD H Halleux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Garage AD H Halleux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Garage AD H Halleux, employees, financial statistics.