PEETERS MOBILITY CENTER

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • PEETERS MOBILITY CENTER
Private companiesMiscellaneous Retail • PEETERS MOBILITY CENTER

Contactgegevens PEETERS MOBILITY CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEETERS MOBILITY CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEETERS MOBILITY CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klameerstraat 91; 3570; Alken, België

Telefoon (phone): 011 31 12 50 (+32-011 31 12 50) 011 31 12 50 (+32-011 31 12 50)

Fax (fax): 011 31 56 80 (+32-011 31 56 80) 011 31 56 80 (+32-011 31 56 80)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEETERS MOBILITY CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEETERS MOBILITY CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEETERS MOBILITY CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEETERS MOBILITY CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEETERS MOBILITY CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEETERS MOBILITY CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEETERS MOBILITY CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEETERS MOBILITY CENTER
Products information PEETERS MOBILITY CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE05439575195
Ondernemingsnummer: 2948699951
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 360,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Chairs - Invalid; Rehabiliation apparatus & aids

Product categorie (product category): Automobile - Adaptations for handicapped

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEETERS MOBILITY CENTER
(Get full report from official database of BE for PEETERS MOBILITY CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEETERS MOBILITY CENTER
Addition kinds of activities for PEETERS MOBILITY CENTER

874801. Testdiensten | Testing services
33340100. Aluminium ingots en platen | Aluminum ingots and slabs
39490507. kruisbogen | Crossbows
50440204. Microfilm apparatuur | Microfilm equipment
79220300. Theatrale bedrijven | Theatrical companies

Werken bij PEETERS MOBILITY CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEETERS MOBILITY CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEETERS MOBILITY CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEETERS MOBILITY CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker 32u (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor: - Voorbereiden van gerechten - Versnijden van groenten, fruit, ... - frigo's aanvullen - bereidingen/ producten verpakken of etiketteren - netheid en orde in de keuken --> afwassen, opruimen

  • Sorteerder Bpost (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zendingen op de juiste locatie in het magazijn plaatsen Handmatig uitsorteren van de zendingen Plaatsen en afnemen van enveloppen en pakjes op de sorter Stabiel opbouwen van pallets/vullen van boxen Eenvoudige herstellingen uitvoeren aan beschadigde verpakkingen Correct scannen van zendingen Voorsorteren, voorscannen en voorladen van voertuigen Schoonmaken en opruimen van je zone Onderhoud van je eigen werkplek

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER MET KENNIS VAN HYDRAULICA (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan zelfstandig werken. Je bent elektrisch zeer sterk en houdt van technische uitdagingen. Je hebt kennis van elektriciteit van vrachtwagens. Je werkt zeer georganiseerd en bent uiterst stressbestendig.

  • Supervisor in 2 ploegen // Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een supervisor in 2 ploegen regio Gent. Je hoofdtaak is het aansturen van medewerkers (5-40 per ploeg) planningen opmaken, zelf kwaliteitscontrole uitvoeren, bewaken van geleverd werk, onthaal & opleidingen geven, administratief werk, rapportages, etc. Voor deze functie vragen we iemand die hands-on mentaliteit heeft + technische affiniteit, stressbestendig, organisatorisch sterk, flexibel naar taken en werktijden, probleemoplosser, communicatief sterk, vlotte kennis excel!

  • Heftruckchauffeurs - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar vijf gemotiveerde en ervaren heftruckbestuurders die in 2 ploegen kunnen werken. Als heftruckbestuurder ben je verantwoordelijk voor de putaway van de goederen en het laden en lossen langs de zijkant van de camions. Hiernaast kan je ook gevraagd worden om mee te helpen bij andere taken in het magazijn (laden en lossen, orderpicking, kitting, stocktelling,... ). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je zal steeds gebruik maken van een scansysteem. Hiervoor is het van groot belang dat je computervaardig bent of op z'n minst aanleg hebt om vlot met een computer te werken. Een heftruckattest is geen vereiste, een praktijk- en theorietest wordt steeds ter plaatse afgenomen. Job met optie vast. Onmiddellijke opstart na een succesvolle screening. Ben jij de persoon die wij zoeken? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (voltijds) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP deeltijds of voltijds (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DORIFRAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde medewerker voor het poetsen van privé woningen in Waregem/Anzegem/Avelgem/Vichte/Deerlijk.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zingem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • Officer Planning & Control (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FINSKILLS

    Type: Vaste Job

    Bijdragen aan de formulering van het “Strategische en Tactische Financieel Economisch Beleid”. Inhoud geven aan en toezicht houden op de structuren van de bedrijfsprocessen mbt Planning & Control, teneinde een integrale en optimale bedrijfsvoering te waarborgen waardoor de strategische rapportages (kwalitatief en kwantitatief) worden verzekerd. Planning: - Business Plan: lange termijn beleid uitschrijven - Forecast & Budget: doelstellingen op korte- en middellange termijn vastleggen Coördinatie van Business plan, Forecast & Budget Controlling:  - Plan Risk Assessment: opvolging en adviseren mbt het realiseren van de doelstellingen  - HY en YE Forecast: bewaken van de cijfers voor en tijdens het afsluitproces  - Cost Reporting: bewaken van de operationele bedrijfskosten  - Cockpit: kwartaal rapportering in relatie gebracht met de te bereiken doelstellingen Coördinatie Plan Risk Assessment, HY en YE Forecast, Cost Reporting, Cockpit

  • Instructeur (trice) de maquillage – Revenu complémentaire dans votre propre région (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un travail à temps plein ou à temps partiel, mais vous êtes encore à la recherche d’une activité secondaire agréable ou d’un revenu complémentaire Nous sommes partenaires d’une des plus grandes compagnies en network-marketing et un des leaders européen de la distribution directe en Europe au niveau de Santé & Beauté. Ceci vient d’être confirmé avec le Prix Selda “Compagnie de l’année 2015”. Actuellement nous sommes à la recherche de quelqu’un pour donner des ateliers de maquillage et des soins anti-âge afin d’ expendre nos activités dans votre région. A cette fin nous sommes à la recherche de collègues motivés, dynamiques et entreprenants qui veulent organiser ces ateliers. Vous voulez partager votre connaissance sur le maquillage en petits groupes et apprendre comment se maquiller, donner des conseils personnels et promouvoir les produits.

  • Stagiair(e) HR consultant/talentmatcher (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Leercontract

    #todo Op korte termijn superveel leren rond hr & sales, buitenstappen als een social butterfly? YES WE CAN! Klaar om deze uitdaging aan te gaan? Jij kickt op het vinden van talent, ook via social media weet jij de beste sollicitanten te strikken (denk maar aan jouw collega-studenten, followers,…) Mensenkennis? Ja hoor, uit een telefonische screening kan jij perfect opmaken wat de kandidaat zoekt en met welke functies je hem/haar kan matchen De toppers daarna uitnodigen voor een diepte-interview? Check, want jij plant de agenda’s van de consultants in Kandidatenprofielen updaten kan je als de beste, jij streeft de perfectie na Die talenknobbel inzetten? No problemo, indien nodig help je ook bij de vertaling van vacatures en kandidatendossiers Vacatures of mailings uitschrijven? Jij weet ze wel te pimpen en te verspreiden via de juiste kanalen Multitasken is dagelijkse kost, organiseren van jobdagen & deelnemen aan jobbeurzen horen daar ook bij

Zoek naar antwoorden van PEETERS MOBILITY CENTER in sociale netwerken
Look for responds of PEETERS MOBILITY CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEETERS MOBILITY CENTER. Laat een reactie achter voor PEETERS MOBILITY CENTER. PEETERS MOBILITY CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEETERS MOBILITY CENTER. Leave a respond for PEETERS MOBILITY CENTER. PEETERS MOBILITY CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEETERS MOBILITY CENTER op de google maps. Adres en contacten PEETERS MOBILITY CENTER
Location of PEETERS MOBILITY CENTER on the google maps. Address and contacts of PEETERS MOBILITY CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come PEETERS MOBILITY CENTER PEETERS MOBILITY CENTER: Lambillotte R | D.M.R.-Ucar | ALBERT RESIMONT | COLLEGE ST.JOSEPH/COLL?GE TECHN. ST.JOSEPH | DIAMWAG

Other related companies as PEETERS MOBILITY CENTER: Lambillotte R | D.M.R.-Ucar | ALBERT RESIMONT | COLLEGE ST.JOSEPH/COLL?GE TECHN. ST.JOSEPH | DIAMWAG

PEETERS MOBILITY CENTER is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEETERS MOBILITY CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05439575195. Het bedrijf PEETERS MOBILITY CENTER bevindt zich op het adres: Klameerstraat 91; 3570; Alken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 360,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile - Adaptations for handicapped. Lijst met producten zijn Chairs - Invalid; Rehabiliation apparatus & aids.
De hoofdactiviteit van PEETERS MOBILITY CENTER is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEETERS MOBILITY CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEETERS MOBILITY CENTER, openstaande posities, locatie van PEETERS MOBILITY CENTER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PEETERS MOBILITY CENTER is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEETERS MOBILITY CENTER, company assigned to the tax number BE05439575195. The company PEETERS MOBILITY CENTER is located at the address: Klameerstraat 91; 3570; Alken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 360,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile - Adaptations for handicapped. List of products are Chairs - Invalid; Rehabiliation apparatus & aids.
The main activity of PEETERS MOBILITY CENTER is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PEETERS MOBILITY CENTER is not available. You also can look at reviews of PEETERS MOBILITY CENTER, open positions, location of PEETERS MOBILITY CENTER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEETERS MOBILITY CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEETERS MOBILITY CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEETERS MOBILITY CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEETERS MOBILITY CENTER, employees, financial statistics.