STERCKX SA

Contactgegevens STERCKX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STERCKX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

STERCKX SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Waterloo 37; 1640; Rhode-Saint-Gen猫se, België

Telefoon (phone): 02 358 10 00 (+32-02 358 10 00) 02 358 10 00 (+32-02 358 10 00)

Fax (fax): +32 (13) 459-85-75 +32 (13) 459-85-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STERCKX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STERCKX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STERCKX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STERCKX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STERCKX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STERCKX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STERCKX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STERCKX SA
Products information STERCKX SA

BTW identificatienummer (tax): BE05726318359
Ondernemingsnummer: 2378509521
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 668,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in STERCKX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STERCKX SA
(Get full report from official database of BE for STERCKX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor STERCKX SA
Addition kinds of activities for STERCKX SA

733602. Filmstrip, dia, en nog steeds filmproductie | Film strip, slide, and still film production
951202. Grondbeschermingsbureaus | Land conservation agencies
23690302. Housecoats: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Housecoats: girls', children's, and infants'
25149904. Huishoudelijke meubels: gestoffeerd op metalen kaders | Household furniture: upholstered on metal frames
32590000. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
42120301. Lumber (log) trucking, lokaal | Lumber (log) trucking, local
75190103. Pop-up camper verhuur | Pop-up camper rental

Werken bij STERCKX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STERCKX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STERCKX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STERCKX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider vlasbewerking (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de productieafdeling. De vlasbalen worden machinaal aangebracht. Ze zijn voorzien van een touw, dit touw moet je uithalen en op een spoel draaien die dan machinaal opgewonden wordt. Jij zorgt ervoor dat het vlas mooi verspreidt wordt op de werkband en dat er geen gaten in zitten. Het vlas wordt dan bewerkt in de machine. De stenen en afval worden eruit gehaald. Het kan soms wel een stoffige omgeving zijn (er zijn wel afzuigmachines aanwezig). In de verpakkingsafdeling wordt de controle gedaan van het bewerkte vlas, je haalt de kleurverschillen eruit. In de zomermaanden wordt het vlas geoogst. De werkuren zijn van 8 u tot 12u en van 13u tot 17u . In het voorjaar gaat men vooral zaaien van het vlas.

  • Mechanieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol die werkzaam is in de betonsector zijn we op zoek naar een mechanieker die kan lassen en kennis heeft van hydraulica. Jouw takenpakket bestaat uit: - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Het lassen van mechanische stukken en onderdelen. - Revisie en onderhoud van machines. - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Salesmanager Vlaanderen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het marktaandeel in Vlaanderen. Vanuit een doorgedreven markt- en productkennis sta je in voor het adviseren omtrent en verkopen van onze hoogstaande producten en diensten. Je benadert prospecten op een professionele commerciële en klantgerichte manier. Je weet hen te verrassen kunt goed luisteren hebt lef en overtuigingskracht. Daarnaast ben je zeer commercieel ingesteld spontaan en ondernemend. Naast de verkoop werk je nauw samen met de projectmanagers voor het uitvoeren en opvolgen van de projecten. Tenslotte verwachten we eigen initiatieven voor de continue vernieuwing en optimalisatie van onze diensten dit vanuit de opgedane marktkennis en klantenverwachtingen.

  • Vacature chauffeur CE: bijverdienste op vrijdag en zaterdag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Genk zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt wekelijks op vrijdag en zaterdag. Je rijdt met een tankcontainer (geen ADR-attest). Je vertrekt vrijdagnacht rond 2:00 en rijdt naar München om daar de vrachtwagen te lossen. Je neemt daar dan 9 uur rust en vertrekt daarna terug richting Genk. Je doet dus een overnachting.

  • Huishoudhulp regio Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Gemotiveerde student Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag. Vrij te kiezen of je elke dag wilt werken, of 2 dagen of maar 1 dag. We zoeken wel studenten die dit wekelijks (of zoveel mogelijk) kunnen doen.

  • Technisch leidinggevende operator voor afdeling metaalbewerking (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, bedienen en ombouwen van de (metaalbewerkings)machines Je bent creatief en vaardig om kleine storingen zelfstandig op te lossen Je bewaakt constant de kwaliteit van de producten Als leidinggevende stuur je een team van een 3-tal medewerkers aan en coördineer je hun werkverdeling In samenspraak met de verantwoordelijke van het magazijn stem je de planning van de werkzaamheden af en doe je hiervoor de nodige voorbereidingen.

  • Offsetdrukker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: COLOMA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Coloma is op zoek naar een offsetdrukker (M/V) die de druk niet kan weerstaan. Doet het geluid van een 8-kleurenpers met keertrommel jouw papieren hart sneller slaan? Heb je een neus voor kleur en oog voor detail? Ben je gebeten door druktechniek en kijk je nu al uit naar wat er morgen allemaal mogelijk zal zijn? Dan ben jij de indrukwekkende drukker die we zoeken! Je hebt best al heel wat ervaring, maar je vakkennis, je inventiviteit en je praktisch doorzicht zijn voor ons doorslaggevend. Meerkleurenpers Heidelberg Je past de milieu en veiligheidsregels strikt toe. Onmiddellijke indiensttreding!

  • Aankoper technische onderdelen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Brand Purchaser ben je verantwoordelijk voor het aankopen van hoogwerker/telehandler onderdelen. Je hebt als doel de beschikbaarheid van onderdelen voor de klanten te garanderen. De markt van onderdelen voor hoogwerkers/telehandlers is sterk aan het groeien, daarom gaat TVH vandaag op zoek naar versterking. Tot je verantwoordelijkheid behoren de volgende taken: Het actief beheren van het leveranciersnetwerk van het toegewezen merk alsook het onderhandelen zelf met de leveranciers; Het systematisch opvolgen en behandelen van de signalen van het aankoopsysteem; Het samenwerken met en ondersteunen van collega’s in aankoop, zusterbedrijven en andere afdelingen; (verkoop, klanten, logistiek, ...) teneinde aankopen te realiseren rekening houdend met zowel kostenefficiëntie als klantentevredenheid; Het verwerken van informatie over merkonderdelen en detecteren wat de alternatieve aankoopmogelijkheden zijn, teneinde een merkonderdeel op het gepaste moment te kunnen overhevelen naar productaankoop; Het up-to-date houden van de kennis over alle modellen zodat TVH steeds de onderdelen op stock heeft die beantwoorden aan de behoeften van de klant.

  • BETROUWBARE TAXICHAUFFEUR (DAGRITTEN) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OOSTENDSE TAXI ONDERNEMING

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor personenvervoer in de regio Oostende. U werkt van woensdag tot zondag. U bent vrij op maandag en dinsdag. 25-plussers met voldoende rijervaring worden aangemoedigd om te solliciteren voor deze job. Af en toe rijdt u ook tijdens de nacht.

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

Zoek naar antwoorden van STERCKX SA in sociale netwerken
Look for responds of STERCKX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor STERCKX SA. Laat een reactie achter voor STERCKX SA. STERCKX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STERCKX SA. Leave a respond for STERCKX SA. STERCKX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STERCKX SA op de google maps. Adres en contacten STERCKX SA
Location of STERCKX SA on the google maps. Address and contacts of STERCKX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come STERCKX SA STERCKX SA: GUY SACCASYN | D. HENDROZ | COUTURE CHRISANI | EPH?M?RE-COMMUN. BRUSSEL | Peeleman B

Other related companies as STERCKX SA: GUY SACCASYN | D. HENDROZ | COUTURE CHRISANI | EPH?M?RE-COMMUN. BRUSSEL | Peeleman B

STERCKX SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STERCKX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05726318359. Het bedrijf STERCKX SA bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Waterloo 37; 1640; Rhode-Saint-Gen猫se. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 668,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in STERCKX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STERCKX SA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STERCKX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STERCKX SA, openstaande posities, locatie van STERCKX SA op de kaart.

STERCKX SA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is STERCKX SA, company assigned to the tax number BE05726318359. The company STERCKX SA is located at the address: Chauss茅e de Waterloo 37; 1640; Rhode-Saint-Gen猫se. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 668,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Autombile concessionaires. Products created in STERCKX SA were not found.
The main activity of STERCKX SA is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STERCKX SA is not available. You also can look at reviews of STERCKX SA, open positions, location of STERCKX SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STERCKX SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STERCKX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STERCKX SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STERCKX SA, employees, financial statistics.