SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE

Contactgegevens SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Parc Industriel; 5580; Rochefort, België

Telefoon (phone): 084 21 20 02 (+32-084 21 20 02) 084 21 20 02 (+32-084 21 20 02)

Fax (fax): +32 (67) 344-85-11 +32 (67) 344-85-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE
Products information SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE

BTW identificatienummer (tax): BE07298187255
Ondernemingsnummer: 8770080566
Hoofdstad (capital): 599,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 875,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE
(Get full report from official database of BE for SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE
Addition kinds of activities for SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE

09210000. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
20649901. Ontbijtstaafjes | Breakfast bars
27529900. Commercieel drukwerk, lithografisch, nec | Commercial printing, lithographic, nec
40139904. Spoorwegstations | Railroad terminals
51919901. Bijenteeltbenodigdheden (niet duurzaam) | Beekeeping supplies (non-durable)
79990603. Schaatsbaanoperatie | Roller skating rink operation

Werken bij SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens Je staat in voor de ontvangst, registratie en correcte opslag van geleverde grondstoffen Je behandelt de stock en uitlevering van de afgewerkte producten Je voert kwaliteitscontroles uit en doet stocktellingen Je zorgt ervoor dat je collega's tijdig de nodige grondstoffen, etiketten en hulpgoederen ter beschikking hebben Bovendien bedien je een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpallet Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de vooropgestelde procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Onderhoudstechnieker, Tienen, fulltime (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van brillenglazen en monturen zoeken we een allround technisch medewerker. Deze veelzijdige job bestaat voornamelijk uit: Tuinklussen Onderhoudswerken aan het gebouw Elektrische installaties onderhouden Opstellen en uitvoeren van periodieke onderhoudsschema's voor het machinepark Projectmatige klussen uitvoeren Verantwoordelijk voor orde en netheid in de voorraadruimte Herstellingen uitvoeren aan machines in functie van belangrijkheid.

  • Lasser (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant zijn wij actief op zoek naar een ervaren lasser.

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator elektrotechniek sta je in (na een grondige interne opleiding) voor de studie en ontwerp tot en met de prijscalculatie van nieuwe projecten dit omvat o.a.: ? analyseren en uitwerken van dossiers op technisch en prijsmatig vlak om tot volledig voorbereide uitgewerkte prijsvoorstellen te komen ? contacten met prospecten en klanten naar uitwerking van voorstellen toe ? contacten en prijsvragen bij leveranciers De projecten omvatten (hoofdzakelijk): algemene elektriciteit datanetwerken brand- & inbraakbeveiliging midden- & hoogspanning oproep- & zorgsystemen KNX-systemen De projecten spelen zich hoofdzakelijk af in volgende domeinen: rust- & verzorgingstehuizen winkelcentra kantoorcomplexen industrie

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder dringend! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • 3D-ontwerper (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je kan zelfstandig de wensen/eisen van de interne klant in kaart brengen. De informatie die je krijgt, zal je zelfstandig omzetten in een praktisch ontwerp. Dit ontwerp zal je 3D printen. Je zal verbeteringen aanbrengen tot de klant tevreden is.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET NOTIES VAN BOEKHOUDING (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: KEROS

    Type: Vaste Job

    Na een interne opleiding sta je samen met jou collega’s in voor de administratie en de basis boekhouding van een familiale KMO. Je bent de rechterhand van de zaakvoerders. Taakinhoud: input data; mailbehandeling; telefonie; agendabeheer; inboeken van facturen; betalingen opvolgen.

  • Chauffeur C regio Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Gentse Zeehaven, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C regio Genk om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Colas Belgium l Adjunct-topograaf l Agentschap Noord of Agentschap Noord-Oost (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In samenspraak met de (hoofd)topograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven. Je takenpakket bestaat ondermeer uit: - voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,… - controle van de uitvoeringsplannen - opstelling van wegenis- en rioleringslijsten - begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines - uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Brugge) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Shop Manager (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij onze opdrachtgever, een retailketen in volle expansie is er meer dan ooit plaats voor dynamische mensen die deel willen uitmaken van een hecht team om samen de meer dan 125 winkels te ondersteunen. Voor de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een store manager met passion voor fashion. Onze klant staat voor uitdagingen op vlak van dynamiek, creativiteit en kwaliteit! • Met de hulp van jouw assistent, de verkoopconsulenten en met de ondersteuning van je Area Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van jouw winkel. Het omzetcijfer verhogen is het doel: actief de klant centraal stellen is het middel om dit te bereiken. • Als motivator en coach vorm je jouw medewerkers tot een (h)echt team dat kwalitatieve service biedt en betrokkenheid uitstraalt. • Jouw winkel en etalage aantrekkelijk en uniek maken binnen de modewereld behoren ook tot jouw takenpakket. Niemand loopt de winkel nog gewoon voorbij! • Ook op administratief vlak ben je een duizendpoot. Je beheert de personeelsplanning, de kassa , voorraden en voorraadverschillen, … Ben jij onze geschikte Manager? Kijk wat wij je te bieden hebben.

Zoek naar antwoorden van SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE in sociale netwerken
Look for responds of SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE. Laat een reactie achter voor SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE. SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE. Leave a respond for SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE. SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE op de google maps. Adres en contacten SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE
Location of SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE on the google maps. Address and contacts of SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE

Andere gerelateerde bedrijven als come SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE: Vandenbosch L | TOURING | BUR.JURID.IMMOB.LIBOY C. | Depestel Sybille | Godzillak's Organization

Other related companies as SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE: Vandenbosch L | TOURING | BUR.JURID.IMMOB.LIBOY C. | Depestel Sybille | Godzillak's Organization

SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07298187255. Het bedrijf SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE bevindt zich op het adres: Parc Industriel; 5580; Rochefort. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 599,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 875,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE, openstaande posities, locatie van SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE op de kaart.

SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE, company assigned to the tax number BE07298187255. The company SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE is located at the address: Parc Industriel; 5580; Rochefort. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 599,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 875,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Autombile concessionaires. Products created in SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE were not found.
The main activity of SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE is not available. You also can look at reviews of SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE, open positions, location of SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOCIETE AUTOMOBILE ROCHEFORTOISE, employees, financial statistics.