PEUSENS GARAGE

Contactgegevens PEUSENS GARAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEUSENS GARAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEUSENS GARAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kempische Steenweg 285; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 21 08 94 (+32-011 21 08 94) 011 21 08 94 (+32-011 21 08 94)

Fax (fax): 011 21 08 94 (+32-011 21 08 94) 011 21 08 94 (+32-011 21 08 94)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEUSENS GARAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEUSENS GARAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEUSENS GARAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEUSENS GARAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEUSENS GARAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEUSENS GARAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEUSENS GARAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEUSENS GARAGE
Products information PEUSENS GARAGE

BTW identificatienummer (tax): BE09240295410
Ondernemingsnummer: 6149566650
Hoofdstad (capital): 239,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 415,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Automobile dealers - Used cars; Garages

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEUSENS GARAGE
(Get full report from official database of BE for PEUSENS GARAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEUSENS GARAGE
Addition kinds of activities for PEUSENS GARAGE

35449902. Industriële schimmels | Industrial molds
36510107. FM en am radio tuners | Fm and am radio tuners
36639903. Encryptie-apparaten | Encryption devices
38610500. Reproductie machines en uitrusting | Reproduction machines and equipment
89990304. Kranten kolom schrijven | Newspaper column writing

Werken bij PEUSENS GARAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEUSENS GARAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEUSENS GARAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEUSENS GARAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER HVAC EN VERWARMING (OOST-VLAANDEREN) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijke voor het preventief en curatief onderhoud van de diverse HVAC installaties; - Je verzorgt de opstart en het onderhoud van de verwarmingsketels; - Je zoekt een oplossing voor de pannes die zich kunnen voordien op de HVAC installaties; - Je verzorgt het jaarlijkse onderhoud van de systemen; - Je zorgt ervoor dat de instellingen van de installaties correct zijn.

  • INPAKMEDEWERKER VOEDINGSSECTOR - GOEDE VERLONING ! M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in groot Waregem zijn we op zoek naar goede inpakkers (m/v) om een volledige productielijn op te volgen. Jobinhoud: inpakken van verschillende producten voor de voedingssector. Fijn en nauwkeurig werk. Affiniteit met de sector is een groot pluspunt! Kennis en/of ervaring van banket-chocolaterie-patisserie is mooi meegenomen. DAGWERK: - Januari tem juni: 34u/week (vrijdag ben je thuis) - Juli tem december: 44u/week (7-16h30, vrijdag tot 15h30)

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

  • OPERATOR 2-PLOEGEN 7301864 / 40 C (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Merchtem, actief in de voedingssector, zijn we op zoek naar een dynamische operator! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bewaken van één van de productielijnen. Je voert kwaliteitscontroles uit en je bewaakt ook alle veiligheids- en hygiëneregels!

  • Huishoudhulpen - Merelbeke - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Huishoudhulp (M/V) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Brugge

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erembodegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Tentenopbouw (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een stevige tentenbouwer. Hij/zij zal instaan voor de opbouw van tenten op verschillende locaties en evenementen.

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • Verkoper Audio & TV (30u) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Media Markt (Makro site) Machelen

    Type: Vaste Job

    Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v). Jouw uitdaging Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor muziek en allerlei audioapparaten zoals koptelefoon, speakers,... Teven heb je ook affiniteit met TV en foto-toestellen. Je wil deze passie ook graag delen met onze klanten. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

Zoek naar antwoorden van PEUSENS GARAGE in sociale netwerken
Look for responds of PEUSENS GARAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEUSENS GARAGE. Laat een reactie achter voor PEUSENS GARAGE. PEUSENS GARAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEUSENS GARAGE. Leave a respond for PEUSENS GARAGE. PEUSENS GARAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEUSENS GARAGE op de google maps. Adres en contacten PEUSENS GARAGE
Location of PEUSENS GARAGE on the google maps. Address and contacts of PEUSENS GARAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come PEUSENS GARAGE PEUSENS GARAGE: T R S NV | INTERMODAL TRANSP. SERV. | Paternoster M | CONINGS | Snoekx J

Other related companies as PEUSENS GARAGE: T R S NV | INTERMODAL TRANSP. SERV. | Paternoster M | CONINGS | Snoekx J

PEUSENS GARAGE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEUSENS GARAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09240295410. Het bedrijf PEUSENS GARAGE bevindt zich op het adres: Kempische Steenweg 285; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 239,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 415,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Autombile concessionaires. Lijst met producten zijn Automobile dealers - Used cars; Garages.
De hoofdactiviteit van PEUSENS GARAGE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEUSENS GARAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEUSENS GARAGE, openstaande posities, locatie van PEUSENS GARAGE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PEUSENS GARAGE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEUSENS GARAGE, company assigned to the tax number BE09240295410. The company PEUSENS GARAGE is located at the address: Kempische Steenweg 285; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 239,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 415,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Autombile concessionaires. List of products are Automobile dealers - Used cars; Garages.
The main activity of PEUSENS GARAGE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PEUSENS GARAGE is not available. You also can look at reviews of PEUSENS GARAGE, open positions, location of PEUSENS GARAGE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEUSENS GARAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEUSENS GARAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEUSENS GARAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEUSENS GARAGE, employees, financial statistics.