HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba

Contactgegevens HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Clef 15; 4633; Soumagne (Melen), België

Telefoon (phone): 087 66 15 32 (+32-087 66 15 32) 087 66 15 32 (+32-087 66 15 32)

Fax (fax): 087 66 15 29 (+32-087 66 15 29) 087 66 15 29 (+32-087 66 15 29)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba
Products information HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba

BTW identificatienummer (tax): BE08227355957
Ondernemingsnummer: 3405181884
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 335,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Garages; Lifting gear; All terrain vehicles

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba
(Get full report from official database of BE for HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba
Addition kinds of activities for HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba

20260104. Room, geslikt | Cream, whipped
27210104. Televisieschema's: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Television schedules: publishing only, not printed on site
33630000. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
34969911. Lampen, draad | Lamp frames, wire
45229900. Luchtvervoer, onbeschadigd, nec | Air transportation, nonscheduled, nec
50720401. brads | Brads
51419901. Voedselmakelaars | Food brokers
76992400. Diverse reparatiediensten voor auto's | Miscellaneous automotive repair services

Werken bij HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus: bachelor elektromechanica - NMBS Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als bachelor elektromechanica vervul je een sleutelrol om de veiligheid en de regelmaat van het treinverkeer te verbeteren: In de Tractiewerkplaats Antwerpen Noord sta je mee in voor het onderhoud en revisie van elektrische en diesellocomotieven. Je past verschillende technieken toe en bouwt een doorgedreven kennis op van het treinmaterieel. Dit onderhoud gebeurt voornamelijk overdag en in het weekend. Op de Technische onderhoudspost Antwerpen Schijnpoort voer je correctief en preventief onderhoud uit van reizigersmaterieel (rijtuigen, motorstellen, …). Dit gebeurt overdag en ’s nachts en ook in de weekends. Naast het onderhoud aan het rollend materieel (treinen) zorgen onze eigen techniekers ook voor het onderhoud en vernieuwingen van eigen technische installaties en gebouwen. Afhankelijk van je inzet, motivatie en competenties groei je snel door naar functies zoals: depannagedienst, teamleader, planner, …

  • Magazijnier reachtruck (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe-het-zelf zaak regio Halle zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruck-attest. Het gaat hierbij om een lange termijnsopdracht met optie vast. Je takenpakket bestaat uit: het laden en lossen van materiaal met reachtruck elektronisch ontvangen van goederen info verlenen aan klanten waar nodig magazijn proper houden

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • Meewerkend Voorman Logistiek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal terechtkomen in een jonge firma in volle groei! Je zal samenwerken in een team van enthousiaste collega\\\'s. Het bedrijf is actief in verpakken, logistiek en voeding en werkt o.a. voor toonaangevende Europese voedingsbedrijven.

  • Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    JE JOB Je zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark. Van onderhoud, over PLC-sturing en automatisatie, tot elektrisch en mechanisch onderhoud. Daarnaast ben je betrokken bij optimalisaties van projecten.

  • Meewerkend Ploegbaas (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een werfleider. Je werkt samen met een handlanger en voert werken uit omtrent waterdichting, structureel herstel en kunstharsvloeren.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Diest/Scherpenheuvel (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Bekkevoort indien vervoer geen probleem is.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Student verkoper ONLY Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LIER IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Verpleegkundige te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Quietas te Dilbeek op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • Mecanicien Auto5 Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AUTO 5

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Maasmechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde mecanicien, voor onderhoud en herstellingen aan alle merken.

Zoek naar antwoorden van HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba in sociale netwerken
Look for responds of HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba. Laat een reactie achter voor HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba. HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba. Leave a respond for HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba. HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba op de google maps. Adres en contacten HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba
Location of HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba on the google maps. Address and contacts of HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba: EUROMUT MUTUALITE | ASLK-CGER Bank | CARROSSERIE REINARTZ | AUTO-MOTO VERMEULEN | Komatsu Europe International nv

Other related companies as HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba: EUROMUT MUTUALITE | ASLK-CGER Bank | CARROSSERIE REINARTZ | AUTO-MOTO VERMEULEN | Komatsu Europe International nv

HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08227355957. Het bedrijf HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba bevindt zich op het adres: Rue de la Clef 15; 4633; Soumagne (Melen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 335,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Autombile concessionaires. Lijst met producten zijn Garages; Lifting gear; All terrain vehicles.
De hoofdactiviteit van HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba, openstaande posities, locatie van HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba, company assigned to the tax number BE08227355957. The company HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba is located at the address: Rue de la Clef 15; 4633; Soumagne (Melen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 335,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Autombile concessionaires. List of products are Garages; Lifting gear; All terrain vehicles.
The main activity of HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba is not available. You also can look at reviews of HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba, open positions, location of HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUMMER-OFF ROAD SERVICE bvba, employees, financial statistics.